Set centru de căţărat Multi-Activity Tower Smoby cu bară pentru căţărat, tobogan și babytaxiu First Bike cu 4 găleţi şi îngheţată de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul cățărătoarei Multi-Activity Tower, babytaxiu balansoar cu 4 găleți și forme de înghețată este un de jucării pentru copii de la 2 ani, care se joacă cu drag la aer curat. Setul de jucării vă va surprinde cu prețul promoțional, asa că șa cumpărarea setului veți economisi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor fi accesoriul ideal pentru fiecare grădină. Jucăriile de la Smoby și Écoiffier sunt garanția designului franțuzesc și a calității. 

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Cățărătoarea pentru copii Multiactivity Climbing Tower de la producătorul francez de renume Smoby, este o cățătăroare minunată, care va încânta și va atrage fiecare copil de la 2 ani. Acest centru minunat de cățărat are 3 pereți de cățărare, o scară cu platformă și un tobogan, care va distra băieții și fetele ani de zile. Combinația colorată de roșu, verde și gri de pe cățărătoare pentru copii va decora frumos grădina dvs., păstrându-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UVPereții dublii rezistenți de cea mai bună calitate se caracterizează prin rezistență și durabilitate.

Caracteristici

 • centru original sportiv de distracție 
 • utilizare multifuncțională
 • oferă tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
 • potrivit de la 2 ani
 • tobogan cu lungime de 150 cm
 • pereți dublii pentru o rezsitență, stabilitate și durabilitate mai mare
 • material din plastic fin și catifelat
 • copiii au multe opțiuni pentru activitatea fizică
 • filtru special anti UV, care protejează culorile de decolorare
 • produs de caliatate franțuzească

Bicicletă educativă First Bike Pink Smoby cu structură metalică şi scaun reglabil de la vârsta de 24 de luni

Babytaxiul First Bike este o bicicletă originală tip balansoar potrivită pentru copiii de la 24 luni. Cu această bicicletă Smoby, copii vor învață să-și mențină echilibrul în timp ce se vor face sport în aer liber. Bicicleta fără pedale Smoby are un design frumos roz-negru, cu un cadru central elegant argintiu. Biciclea fără pedale are o construcție metalică solidă și un scaun reglabil în înălțime. Bicicleta crește cu copilul dvs. până când acesta va fi pregătit pentru prima sa bicicletă. Este un mijloc excelent pentru trecerea coilului de la tricicletă la prima sa bicicletă.

Caracteristici

 • cel mai modern design
 • design colorat pentru băieți și fete
 • babytaxiu, datorită căruia copiii învață să-și mențină echilibrul
 • asigură o trecere mai ușoară la prima bicicletă
 • roți silențioase cu un diametru de 25 cm
 • construcție metalică solidă
 • înălțimea scaunului este reglabilă
 • bicicleta fără pedale crește împreună cu copilul
 • produs franțuzesc de calitate
 • potrivit de la 18 luni

Găleată pentru nisipar Écoiffier cu sclipici 16 cm înalt de la vârsta de 18 luni

Găleţile de copii pentru nisip, care sunt fabricate în atelierul firmei franţuzească Écoiffier, sunt fabricate cu pereţi sclipitori, care la razele soarelui strălucesc foarte frumos. Pachetul conţine patru găleţi de diferite culori: culorile albastru, roz, verde şi galben. Găleţile de copii pentru nisip sunt ideale de la vârsta de 18 luni. Pereţile transparente sunt avantajele găleţii. Dimensiunea unei găleţi pentru nisip este 18*17*16 cm. Înălţimea găleţii este 16 cm.

Forme pentru nisipar Înghețată Écoiffier 4 piese de la vârsta de 18 luni

Setul de copii Écoiffier pentru nisip este fabricat din plastic puternic. Formele pentru nisip sunt recomandate de la vârsta de 18 luni. Cu ajutorul formelor micuţii vor putea realiza construirea unor noi creaţii, în timp ce îşi dezvoltă fantezia şi creativitatea lor. Dimensiunile formelor de jucărie sunt 15*11*10 cm. Setul de forme pentru nisip conţine 4 bucăţi de forme. Pachetul conţine diferite forme în culori tărcate şi în stil de îngheţată şi prăjituri.

Producătorii francezi Smoby și Écoiffier produc jucării din plastic de cea mai bună calitate, pentru copii de diferite categorii de vârstă. Plasticul de pe jucăriile Smoby este solid și, în același timp, moale pentru degetele copiilor, cu o atingere de catifea. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite și culori care stimulează fantezia copiilor. Setul de căsuță pentru copii și căruciorul de înghețată este o combinație excelentă care va distra fiecare copil,pentru o perioadă lungă de timp.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni240*173*170 cm
Inaltimea produsului170 cm
Dimensiunile ambalajului143*53*66 cm
Lungime intreaga240 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate29 kg / 33,7 kg
Greutate copil maxima100 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...