Set centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereți de căţărat, tobogan babytaxiu cu roţi din cauciuc şi cărucior cu îngheţată de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul cățărătoarei Multiactivity Climbing Tower, babytaxiu cu roți din cauciuc și cărucior cu înghețată, este un set perfect de jucării pentru toți copii neascultători de la 2 ani. Setul de jucării va încânta părinții prin prețul promoțional iar pe cei mici, prin designul colorat și funcțiile minunate. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele și sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Avantajul jucăriilor din set de la Smoby, este și suprafața jucăriilor dotată cu filtru anti UV, datorită căreia jucăriile își vor păstra culorile vioaie și frumoase, ani de zile. 

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Cățărătoarea pentru copii Multiactivity Climbing Tower de la producătorul francez de renume Smoby, este o cățătăroare minunată, care va încânta și va atrage fiecare copil de la 2 ani. Acest centru minunat de cățărat are 3 pereți de cățărare, o scară cu platformă și un tobogan, care va distra băieții și fetele ani de zile. Combinația colorată de roșu, verde și gri de pe cățărătoare pentru copii va decora frumos grădina dvs., păstrându-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UVPereții dublii rezistenți de cea mai bună calitate se caracterizează prin rezistență și durabilitate.

Caracteristici

 • centru original sportiv de distracție 
 • utilizare multifuncțională
 • oferă tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
 • potrivit de la 2 ani
 • tobogan cu lungime de 150 cm
 • pereți dublii pentru o rezsitență, stabilitate și durabilitate mai mare
 • material din plastic fin și catifelat
 • copiii au multe opțiuni pentru activitatea fizică
 • filtru special anti UV, care protejează culorile de decolorare
 • produs de caliatate franțuzească

Babytaxiu motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby cu roţi din cauciuc roz cu cheie mecanică şi spaţiu de depozitare de la 18 luni

Tânjește fetița dvs. după propriul babytaxiu? Babytaxiul motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby este un babytaxiu ideal pentru toate fetițele de la 18 luni. Babytaxiul, va impresiona copii cu designul său roz care este original și franțuzesc. Acest vehicul minunat pentru copii, pornește cu ajutorul unei chei și redă un sunet mecanic al pornirii mașinilor de Cric Cric. Babytaxiul pentru copii are pe ghidon un reflector realistic, iar sub scaunul ergonomic se află spațiul de depozitare, unde micul șofer de curse își va putea pune jucăriile sale. Funcționarea în maximă siguranță a babytaxiului, este asigurată de roțile de cauciuc, care sunt foarte silențioase și oferă confortul necesar în timpul plimbării. Greutatea totală a babytaxiului este de 2,4 kg, astfel încât copilul să și-l poată lua cu l într-o călătorie cu părinții. Dimensiunile babytaxiului sunt de 65*34*48 cm.

Maşinuţă de tras pentru copii Minnie Smoby roz cu setul de găleată pentru nisipar (înălţimea găleţii 18 cm) de la 18 luni roz

Mășinuța de tras Minnie provine de la renumita firmă franceză Smoby cu setul de găleată pentru nisip, îi va bucura pe toți copii care adoră povestea despre șoarecele Mickeym și prietena lui Minnie. Frumosul cărucior roz pe patru roți stabile are lipit pe el motivele din favorita poveste și la fel este decorată și găleata cu jucării pentru nisip. Mașinuța de tras are un mâner practic datorită căruia îl poate trage copilașul oriunde. În mașinuță încape fără probleme mult nisip dar și o mulțime de jucării pe care și le poate transporta fetița într-un loc cu nisip sau la locul de joacă. Mașinuța care conține lopată, greblă și formă pentru nisip, va bucura pe toți copii începând cu vârsta de 18 luni.

Globuri de înghețată cu cornet 100% Chef Écoiffier de la 18 luni

Înghețată pentru copii împreună cu cornet, este realizată din plastic de calitate și durabil. Înghețata pentru copii cu cornet, este aproape identică cu înghețată adevărată cu cornet, astfel că joaca cu aceste jucării, va fi mult mai distractivă.

 • recipient pentru pregătirea înghețatei
 • cornet din plastic
 • globuri de înghețată din plastic
 • lingură pentru globurile de înghețată
 • design franțuzesc

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Écoiffier este un producător francez de jucării, care oferă calitate la un preț promoțional. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni230*143*140 cm
Inaltimea produsului140 cm
Dimensiunile ambalajului150*60*66 cm
Lungime intreaga230 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate29,2 kg / 33,4 kg
Greutate copil maxima100 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...