Set centru pentru căţărat Adventure Car Smoby cu tobogan şi leagăn cu structură metalică de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucării format dintr-o căţărătoare Adventure Car cu tobogan şi un leagăn cu construcţie metalică este cel mai nou set de jucărie pentru fiecare copil de la 2 ani, care le va oferi multe momente distractive. Setul superb de jucării se poate achiziţiona la un preţ avantajos, astfel că la achiziţionare nu numai copiilor le va oferi distracţie pentru timp de ani lungi, dar veţi putea şi economisi.  Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, care vor deveni decorul fiecărui curte şi grădină. Întâmpinaţi-vă copii cu jucării Smoby, care strălucesc într-un design unic franţuzesc.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Leagăn pentru copii Portique Smoby cu structură metalică 120 cm înalt de la vârsta de 6 luni

Smoby Portique Plus este un leagăn stabil cu structură metalică, are combinația de culori verde-albastru și este recomandat copiilor de la vârsta de 6 luni. Acesta este un leagăn confortabil cu structură solidă şi masivă. Scaunul leagănului este ergonomic și astfel este asigurat confortul bebeluşului chiar şi în timpul legănatului îndelungat. Siguranţa bebeluşului este dată de cadrul protector. În timpul legănatului copilul este susținut din toate părţile. Părţile leagănului pentru copii din plastic conţin filtru UV, care protejează culorile de, decolorare și astfel acestea vor rămâne vii pentru un timp îndelungat. Dimensiunile leagănului cu structură metalică: înălţime 120 cm, lăţime 124 cm, adâncime 120 cm. Leagănul s-a fabricat din plastic de înaltă calitate, este rezistent, dar totuşi plăcut la atingere. Legănatul este distracţia amuzantă şi favorită a copiilor.

Smoby este un producător franţuzesc renumit care fabrică jucării din plastic de înaltă calitate şi moderne pentru orice vârstă. Materialul de plastic ale jucăriilor Smoby este puternic şi rezistent, dar în acelaşi timp plăcut şi neted pentru mânuţele copiilor, fin la atingere. Colţul fiecărei jucării Smoby este rotunjit, culorile acestora au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginaţiei şi a fanteziei. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...