Set centru de cățărat Multiactivity Climbing Tower cu pereți de cățărat și tobogan Smoby și căsuță Neo Jura Lodge în variantă extinsă

Detalii privind produsul

Setul de jucărie cu centru de cățărat Multactivity Climbing Tower cu tobogan, pereți de cățărat și căsuță Neo Jura Lodge în variantă extinsă este un set de grădină de clasa întâia pentru fiecare băiețel și fetiță de la 2 ani. Setul avantajos de jucărie acum vă surprinde cu prețul său redus, astfel că la achiziționare nu numai copiilor dumneavoastră le veți oferi distracție timp de ani lungi cu jucării superbe, dar veți putea și economisi. Jucăriile care se găsesc în set de la marca franțuzească Smoby se fabrică din materii de bază de calitate, cu un perete dublu și nu în ultimul rând asigură distracția în comun a mai multor copii. Jucăriile sunt într-o armonie în culoare și design, datorită protecției UV culorile timp de ani lungi își vor păstra strălucirea.

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Centru de cățărat Multiactivity Climbing Tower de la producătorul franțuzesc Smoby este un turn sportiv de aventură pentru grădină pentru fiecare copil de la 2 ani. Centrul distractiv de cățărat cu 3 pereți de cățărat, scară și tobogan va fi centrul distracției timp de ani lungi atât băieților, cât și fetițelor. Cățărătorul strălucește într-o combinație de culori roșu, verde, gri va fi decorul grădinii sau curții timp de ani lungi datorită protecției UV. Sistemul de perete dublu de calitate și rezistent se remarcă cu rezistența și stabilitatea sa.

Caracteristici

  • centru unic sportiv de distracție 
  • utilizare multifuncțională
  • cu tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • tobogan cu lungime de 150 cm
  • pereți dublii pentru o siguranță, stabilitate mai mare
  • material din plastic fin și neted
  • oferă multe posibilități pentru mișcare
  • cu filtru special anti UV pentru a proteja culorile
  • produs franțuzesc de calitate

Căsuța Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby extensibilă

Producătorul franțuzesc Smoby ne fascinează cu căsuța modernă care se poate completa Neo Jura Lodge, deoarece căsuța este o alegere excepțională atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 2 ani. O noutate revoluționară de sub mâna designerilor franțuzești lideri pe, piață oferă multe clipe fericite pentru copii în mijlocul distracției, atât în interior, cât și în exterior. Căsuța a fost fabricată cu 2 ușițe, 2 geamuri cu jaluzele și cu un hrănitor unic de păsări. Căsuța oferă un efect precum cel real, suprafața acesteia este decorată cu reliefe de țiglă și lemn împreună cu imaginea animalelor și florilor. Interiorul spațios al căsuței oferă multe posibilități pentru copii pentru distracția interminabilă.

Designul unic și inovativ face posibil ca, căsuța Neo Jura Lodge să se completeze cu alte accesorii. Copii adoră noutățile tehnice și nu în ultimul rând ei singuri vor putea decide cu ce și-ar dori să-și transforme căsuța într-una mai superbă. Căsuța se poate completa cu o bucătărie de vară, cu o măsuță de picnic, cu grădinuță în față dotată cu ghiveci de floare astfel că, micii bucătari sau grădinari își vor putea dezvolta propriul lor regat. Accesoriul excepțional al căsuței va putea fi hornul, soneria sau chiar butoiul care reține apa pluvială din cetârnă, împreună cu stropitoarea. Copii, care petrec cu plăcere puțin timp singuri, pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare, care se poate închide cu cheia prin care poștașul va putea înmâna prin gaură scrisorile importante mult așteptate. 

Dimensiunile căsuței sunt de 116*124*132 cm, înălțimea totală 132 cm. Căsuța strălucește într-o combinație de culori alb, verde, roșu și gri, designul ei minunat îl va proteja filtrul UV față de razele dăunătoare ale soarelui. Căsuța a fost fabricată cu un strat de perete dublu, puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice rele. Copii vor putea proba diferite jocuri de rol în micul lor regat, micii grădinari își pot crește plantele lor, le pot uda, se pot întâmpina unul pe celălalt cu desene și scrisori prin deschizătura poștală, pot găti bunătăți în bucătărie, pot mânca la masa de picnic.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor europene de calitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt plăcute, netede la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni230*143*140 cm
Inaltimea produsului140 cm
Dimensiunile ambalajului150*60*66 cm
Lungime intreaga230 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate29,2 kg / 33,4 kg
Greutate copil maxima100 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...