Set centru bebe Baby Nurse Smoby şi marsupiu pentru păpuşă de jucărie de 42 cm

Detalii privind produsul

Centrul bebe și marsupiu cangur Baby Nurse este un set minunat de jucărie de la producătorul franțuzesc Smoby, care îi va cuceri inima fiecărei fetițe. Setul este alcătuit dintr-un centru bebe și marsupiu Baby Nurse. Părțile setului se completează perfect prin culoare și design formând o unitate, care va aduce un zâmbet pe obrazul fiecărei domnișoare, căreia îi place joaca cu păpușa. Datorită însușirilor unice prin care este caracterizat producătorul Smoby este vorba într-adevăr despre combinația calității și a designului unic, care înseamnă multă distracție pentru copilașul dumneavoastră în jurul fraților sau prietenilor săi.

Căsuţă Baby Nurse Ediţia de aur Smoby din trei părţi cu 13 accesorii

Centrul bebe Smoby Baby Nurse este o jucărie minunată și unică, care oferă numeroase posibilități de joacă. Jucăria conține trei camere de păpușă adică baie cu duș și cu accesorii de seară de care este nevoie la îmbăiere, bucătărie pentru păpușa de jucărie și dormitor. Vana acoperită, baia se va transforma instantaneu într-o masă de înfășat. Cealaltă aripă a centrului de bebe este formată dintr-o parte minunată de, dormitor în care putem găsi leagănul cu pătura. Păpușa de jucărie se poate adormi în leagănul în formă de ou, care este atârnat pe cârlige. Leagănul funcționează și ca un port bebe. În dormitor se află și o lampă de noapte și un ceas mecanic. Pe lângă leagăn se află și un spațiu de, depozitare pentru depozitarea hainelor. 

În a treia parte a centrulului putem găsi pultul cu scaune pentru luarea mesei. În această parte îi stă copilașului dumneavoastră la dispoziție o chiuvetă și 13 bc. de accesorii unice ca de ex. oală cu, capac, farfurioară cu lingură și biberon cu lapte sau ceai. Accesoriile se pot depozita în spațiul larg de, depozitare, care se află în partea inferioară. Centrul de bebe strălucește în culoare minunată alb și roz închis, care este completată cu, culoarea albastru deschis. Folosirea acestei jucării fantastice o recomandăm fiecărei fetițe de la vârsta de 3 ani. Centrul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 42 cm. Avantajul centrului de bebe este că, se poate plia ușor datorită căruia nu ocupă mult spațiu. Centrul de joacă dispune de roți astfel că, copilașul dumneavoastră îl va putea duce oriunde cu el sau îl poate așeza într-un loc unde nu ocupă mult spațiu. 

Dimensiunea centrului desfăcut este de 135 cm. Centrul de bebe pliat are o înălțime de 66 cm, lățime 52 cm, lungime 69 cm. Oferiți-i bucurie copilașului dumneavoastră cu această jucărie minunată. Îngirjirea păpușii este partea indispensabilă a jocului cu păpușa, iar prin intermediul acesteia copii vor gusta din lumea adulților. Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copiilor, dar și independența lor. Copilașul se joacă cu păpușa lui de jucărie ca și cu un copil adevărat. O hrănesc, îi fac baie, o mută și o adorm. Pe păpușa lor vor însuși modul de îmbrăcare și dezbrăcare, pe care apoi pe, parcurs îl vor folosi pe ei înșiși. Jocul de rol cu păpușile este foarte important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor.

Marsupiu Violette Baby Nurse Smoby ergonomic pentru păpușa de 42 cm

Marsupiul de jucărie Smoby Baby Nurse este un accesoriu minunat pentru fetițele, care își transportă cu plăcere păpușa lor preferată în brațe ca și mamele. Aceasta este o jucărie minunată pentru copii de la vârsta de 3 ani. Copilașul dumneavoastră se joacă cu păpușa ei de jucărie ca și cum ar fi un bebeluș adevărat, o hrănește, vorbește cu ea, îi face baie și o îmbracă. Cu ajutorul marsupiului își va putea duce păpușa oriunde cu ea. Astfel că, este foarte practic și mai mult copiilor le plac foarte mult jucăriile autentice în timp ce îi pot imita pe adulți. Marsupiul s-a fabricat din material foarte plăcut de roz închis și deschis decorat cu flori frumoase și inimioare. Acest marsupiu este neaparat de achiziționat pentru prințesa dumneavoastră mică. Acesta este potrivit pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 20-45 cm. 

Setul de jucărie de calitate Smoby este potrivit pentru fetițele de la vârsta de la 3 ani. Centrul de bebe Baby Nurse și marsupiul de jucărie Baby Nurse s-au fabricat din material de calitate și rezistent, care este plăcut, neted la atingere. Producătorul franțuzesc de jucării Smoby garantează calitatea și rezistența setului de jucărie, care s-a fabricat potrivit cu cerințele standardelor europene. Marca Smoby este garanția calității, care este susținută și de existența sa timp de mulți ani. Jucăriile Smoby se încadrează printre jucăriile de cea mai excepțională calitate a pieței. Setul de jucărie Smoby poate deveni accesoriul minunat al camerei de copil dar cu siguranţă nu va fi un succes doar la copii dumneavoastră, dar şi în cercul prietenilor săi. Numeroasele echipamente precum cele reale și accesoriul pentru păpușa de jucărie cu păpuşa minunată de jucărie este visul îndeplinit al fiecărei fetițe. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni66*52*69 cm
Inaltimea produsului69 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate7,52 kg
Culoarearoz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...