Set de ceai de porţelan Masha şi ursul Smoby 12 bucăţi

Detalii privind produsul

Setul de ceai din porțelan este într-adevăr un set de ceai de calitate, care este ideal pentru fiecare fetiță, care își dorește să fie ospitalieră cu prietenii săi la un ceai de ora cinci. Setul de porțelan cu motivul fabulos Masha și ursul îl va cuceri pe fiecare copilaș cu designul său modern și elegant. Porțelanul minunat alb a fost fabricat cu perete gros și de calitate, datorită căruia jucăria este pe deplin sigură pentru copii de la vârsta de 3 ani. 

Setul de ceai de porțelan pentru copii conține 12 bucăți de accesorii cu ajutorul cărora fetița dumneavoastră va putea realiza ospitalitatea perfectă. Setul de porțelan Masha și ursul este potrivit pentru fiecare festivitate. Setul de porțelan strălucește în culoare albă completată cu imaginile Mashei și a prietenului ei de nedespărțit, ursul, care trăiesc multe clipe distractive împreună. Setul de porțelan pentru copii conține 4 farfurii, 4 cești, canceu de ceai şi zaharniță. 

Setul de porțelan va fi accesoriul foarte elegant și perfect chiar și al bucătăriei de jucărie. Datorită setului de ceai fetița dumneavoastră se va simți ca și o domnișoară ospitalieră adevărată. Cu setul de ceai de porțelan prințesa dumenavoastră mică va face cunoștință cu aranjarea corectă a mesei, cu servirea și cu servirea oaspeților. Cu setul de ceai copii dumneavoastră vor avea parte de multă distracție și vor deschide o ceainărie proprie mică. Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării, care dispune de experiență de mulți ani în fabricarea jucăriilor unice de cea mai înaltă calitate.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiunile ambalajului21*25*6 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,42 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...