Set de ceai Peppa Pig Smoby din porţelan 12 bucăţi

Detalii privind produsul

Setul de ceai din porțelan de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu excelent pentru toți copiii de la vârsta de 3 ani cărora le place să-și resfețe frații, prietenii și părinții. De acest set vor fi încântate mai ales fetițele, care se vor juca de-a gazdele și îi vor invita pe cei dragi la un ceai. Setul de ceai cu un motiv vesel al faimosului purceluș Peppa Pig, împreună cu familia sa, vor încânta fiecare copil cu designul modern și în același timp elegant. Porțelanul alb atemporal are pereți groși și este de foarte bună calitate și durabil, datorită căruia copiii își pot petrece timpul liber fără griji.

Setul de ceai de porțelan are 12 bucăți de accesorii cu ajutorul cărora fetița dumneavoastră va putea organiza o ședere plăcută a musafirilor săi. Setul de porțelan pentru copii Peppa Pig poate fi folosit și pentru petrecerile copiilor. Setul de porțelan este realizat în alb cu imagini colorate ale purcelușilor, care sunt decorați pe farfurii. Setul de porțelan pentru copii este format din 4 farfurii, 4 căni de ceai cu mâner, un ceainic frumos cu inscripția Peppa Pig și un mic recipient pentru zahăr.

Setul de ceai din porțelan arată foarte elegant și este un accesoriu ideal pentru fiecare bucătărie pentru copii. Când se joacă cu setul de ceai de cea mai bună calitate, fetițele se vor simți ca o adevărată gazdă. Vor învăța cum să mănânce corect și să fie gazdele ideale pentru oaspeții lor. Cu setul de ceai pentru copii, micuții dvs. se vor distra mult și își pot deschide propria cafenea. Smoby este o companie renumită franțuzească, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic. Colțul fiecărei jucării este rotunjit ca copii dumenavoastră să se poată juca în siguranță și să fie protejați împotriva rănirilor. Culorile jucăriilor Smoby stimulează fantezia și imaginația celor mici, stârnește atenția copiilor astfel că este un cadou perfect pentru cei mai mici.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiunile ambalajului25*5*21 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,56 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...