Set cățărătoare Multi-Activity Tower Smoby pentru cățărat cu tobogan și căsuță Neo Jura Lodge cu parte extensibilă

Detalii privind produsul

Setul de jucărie cu centru de cățărat Multactivity Climbing Tower cu tobogan, pereți de cățărat și căsuță Neo Jura Lodge cu parte extensibilă este un set de grădină de clasa întâia pentru fiecare băiețel și fetiță de la 2 ani. Setul avantajos de jucărie acum vă surprinde cu prețul său redus, astfel că la achiziționare nu numai copiilor dumneavoastră le veți oferi distracție timp de ani lungi cu jucării superbe, dar veți putea și economisi. Jucăriile care se găsesc în set de la marca franțuzească Smoby sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate și se vor distra ce ele mai mulți copilași, frați și prieteni. Jucăriile se asortează atât la design cât și la culori și vor decora fiecare grădină. 

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Centru de cățărat Multiactivity Climbing Tower de la producătorul franțuzesc Smoby este un turn sportiv de aventură pentru grădină pentru fiecare copil de la 2 ani. Centrul distractiv de cățărat cu 3 pereți de cățărat, scară și tobogan va fi centrul distracției timp de ani lungi atât băieților, cât și fetițelor. Cățărătorul strălucește într-o combinație de culori roșu, verde, gri va fi decorul grădinii sau curții timp de ani lungi datorită protecției UV. Sistemul de perete dublu de calitate și rezistent se remarcă cu rezistența și stabilitatea sa.

Caracteristici

  • centru unic sportiv de distracție 
  • utilizare multifuncțională
  • cu tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • tobogan cu lungime de 150 cm
  • pereți dublii pentru o siguranță, stabilitate mai mare
  • material din plastic fin și neted
  • oferă multe posibilități pentru mișcare
  • cu filtru special anti UV pentru a proteja culorile
  • produs franțuzesc de calitate

Căsuța Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby extensibilă

Căsuța Neo Jura Lodge DeLuxe, de la producătorul franțuzesc Smoby, este cadoul ideal pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani. Aceasta este o noutate revoluționară din mâna designerilor franțuzești lideri pe, piață care le oferă copiilor multe momente fericite atât pentru distracția în interior, cât și în exterior. Căsuța dispune de o ușă mare care se poate încuia și o ușă mică, 2 geamuri cu jaluzele care se pot deschide și o hrănitoare originală de pasări și multe altele. Căsuța oferă un aspect foarte realist, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri din țiglă și lemn împreună cu imagini de animale și flori. Interiorul spațios al căsuței îi oferă copilașului dumneavoastră multe posibilități la distracție. 

Designul unic și inovativ face posibil ca, căsuța Neo Jura Lodge să se completeze cu alte accesorii. Copii adoră noutățile tehnice și nu în ultimul rând ei singuri vor putea decide cu ce și-ar dori să-și transforme căsuța într-una mai superbă. Căsuța se poate completa cu o bucătărie de vară, cu o măsuță de picnic, cu grădinuță în față dotată cu ghiveci de floare astfel că, micii bucătari sau grădinari își vor putea dezvolta propriul lor regat. Accesoriul excepțional al căsuței va putea fi hornul, soneria sau chiar butoiul care reține apa pluvială din burlan, împreună cu stropitoarea. Copii, care petrec cu plăcere puțin timp singuri, pe aceia cu siguranță îi va interesa ușa de intrare, care se poate închide cu cheia prin care poștașul va putea înmâna prin deschizătură scrisorile importante mult așteptate. 

Dimensiunile căsuței sunt de 116*124*132 cm, înălțimea totală 132 cm. Căsuța strălucește într-o combinație de culori alb, verde, roșu și gri, designul ei minunat îl va proteja filtrul UV față de razele dăunătoare ale soarelui. Căsuța a fost fabricată cu un strat de perete dublu, puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice rele.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor europene de calitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt plăcute, netede la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni230*143*140 cm
Inaltimea produsului140 cm
Dimensiunile ambalajului150*60*66 cm
Lungime intreaga230 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate29,2 kg / 33,4 kg
Greutate copil maxima100 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...