Set căţărătoare Adventure Car Smoby cu tobogan cu lungime de 150 cm şi căsuţă Jura Lodge de la 24 luni

Detalii privind produsul

În acest set minunat de jucării Smoby veţi găsi o căţărătoare minunată şi multifuncţională, Adventure Car şi o căsuţă superbă, Jura Lodge. Jucăriile provin de la compania franțuzească Smoby, care este bine cunoscută pentru calitatea și originalitatea ei. Pentru părinți, acest set este irezistibil, deoarece vine la un preț foarte avantajos. Veţi primi 2 jucării în acelaşi timp şi veţi putea şi economisi. Oferiţi-le bucurie copiilor şi achiziţionaţi acest set unic de jucării potrivite pentru grădina sau curtea dumneavoastră. Căţărătoare şi căsuţa sunt în culoare minunată de verde și acestea se completează şi în funcţionalitate. Împreună, ele formează un loc de joacă perfect pentru distracție, iar copii se pot juca multe ore în aer liber.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Căsuţă Neo Jura Lodge Smoby cu 2 uşi 2 geamuri cu jaluzele şi hrănitor de păsări de la 2 ani

Căsuţa pentru copii, Smoby Jura Lodge cu design tradiţional este dotată cu două geamuri cu jaluzele. Pe, peretele din spatele căsuţei de jucărie se află o uşă în două canate cu un alt geam micuţ şi o cutie poştală, iar pe, partea din față se află o uşă de intrare decorată cu cercuri. Căsuţa de jucărie pentru copii străluceşte în culori vii cum ar fi alb, verde, roşu şi gri. Dimensiunile căsuţei pentru copii sunt 132*124*117 cm. Înălţimea acesteia este de 132 cm. Înălţimea uşii de la intrare este 95 cm, iar lăţimea acesteia este de 41 cm. Uşa căsuţei se poate închide cu, cheie. Pereţii dubli din plastic solid şi stabil vor face faţă şi celor mai rele condiții meteorologice. Suprafaţa căsuţei este decorată cu dală frumoasă, care se aseamănă cu ţigla şi gardul, iar în partea de sus a uşii se poate vedea o imitaţie de colivie de păsări.

Folosirea căsuţei pentru copii se recomandă de la 2 ani. Suprafaţa căsuţei de jucărie pentru copii conţine un filtru unic UV, care va proteja culorile împotriva decolorării, astfel că, acestea vor rămâne frumoase mulţi ani. Căsuţa Smoby pentru copii poate fi asamblată şi dezasamblată cu uşurinţă. Căsuţa dezasamblată nu ocupă mult loc, de aceea nu trebuie să vă îngrijoraţi că vă va sta în cale. Materialele de calitate din plastic folosite la fabricarea căsuței sunt rezistente, puternice și garantează stabilitatea.

Smoby este un producător franţuzesc, care se mândreşte de mulți ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate şi unice. Jucăriile Smoby îndeplinesc cele mai stricte standarde europene de siguranță. Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite pentru ca, copii să se poată juca în siguranţă. Plasticul din care jucăriile s-au fabricat este delicat, moale la atingere şi plăcut pentru mânuţele copiilor. Achiziţionaţi şi dumnevoastră acest centru de joacă cu, căsuţă şi căţărătorul în formă de maşină distracţia copiilor va fi asigurată pentru ore îndelungate. Căţărătorul şi traseul de circulaţie datorită căruia copii petrec mai mult timp în aer liber, se mişcă mai mult, îşi dezvoltă fantezia şi leagă prietenii.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...