Set căţărătoare Adventure Car Smoby cu tobogan lungime 150 cm și căsuță My House de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby  îl formează un cățărător fără pereche multifuncțional Adventure Car și o căsuță fermecătoare My House. Jucăriile provin de la compania producătoare franțuzească Smoby, care este cunoscută cu calitatea și originalitatea jucăriilor sale. Cățărătorul și căsuța se potrivesc minunat unul cu celălalt în culoare și funcționalitate. Împreună formează centru perfect distractiv de joacă unde copii vor petrece ore lungi apoi și afară se vor distra în întreaga vară. Acest set este irezistibil părinților, mai ales datorită prețului său avantajos. Instant veți primi 2 jucării distractive simultan și veți și economisi. Oferiți-le bucurie copiilor dumneavoastră și achiziționați-le acest set unic de jucărie afară în grădină sau curte.  

Căţărător maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este un cățărător fantastic  în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătorul din atelierul producătorului franțuzesc Smoby cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire este dotat cu patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se ascunde un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătorul cu pereți dublii a fost fabricat din material de plastic de clasa întâi datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătorul conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătorul Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumos  colorat ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Cățărătorul s-a fabricat din materiale de plastic rezistente și durabile de sub mâna designerilor franțuzești. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcut de netedă la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cărătorului sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea de greutate a cățărătorului larg este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Căsuța My House Smoby cu 2 uși, cu sonerie electronică filtru UV de la 24 luni

Căsuța cu design unic Smoby My House pentru copii se potrivește minunat în fiecare grădină sau curte. Datorită culorilor sale vii și strălucitoare este o jucărie irezistibilă pentru fiecare copi. Căsuța este recinabdatp copiilor de la vârsta de 2 ani, dar și copii mai mari se pot juca în ea. Dimensiunea acesteia este de 135*115*120 cm, din aceasta înălțimea totală este de 135 cm. Pereții căsuței de grădină sunt puternici și stabili, joaca în căsuță este pe deplin sigură. Geamul cu oblonul glisant, împreună cu două geamuri mari rotunde asigură pătrunderea aerului proaspăt în căsuță. Greutatea căsuței de jucărie pentru grădină este de 23,40 kg astfel că, este foarte stabilă și puternică și va rezista ușor condițiilor meteorologice rele.  

În timpul jocului copii se cred adulți atunci când înainte să plece își încuie căsuța și duc cheia cu ei. Un alt accesoriu real al căsuței este soneria electronică cu, care fiecare vizitator își semnalează venirea. Ambalajul conține 2 bateriix1,5V/AAA/LR03. Căsuța de jucărie se poate monta și demonta într-un mod foarte ușor. Aceasta este suficient de spațioasă și pentru joaca mai multor copii. În mare parte este durabilă și sigură, se află printre jucăriile de cea mai excepțională calitate de pe piață. Aceasta potrivită cu cățărătorul sunt dotate cu filtru anti UV. Joaca cu căsuța dezvoltă abilitățile de comunicare și de limbaj ale copiilor adică îi imită pe adulți. 

Compania producătoare franțuzească Smoby se mândreşte timp de ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate şi unice. Jucăriile Smoby corespund celor mai stricte cerinţe europene de siguranţă. Colţurile jucăriilor sunt rotunijte ca copii să se joace în siguranţă. Materialul de plastic din care s-au fabricat jucăriile Smoby este plăcut de neted la atingere pentru mânuţele copilului. Creaţi şi dumnevoastră copiilor dumneavoastră un centru de joacă cu căsuță şi căţărător în formă de maşină datorită căruia copii petrec mai mult timp în aerul proaspăt, se mișcă mai mult, mai mult își dezvoltă fantezia și leagă prietenii. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate15,9 kg / 18,9 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...