Set căţărător Adventure Car Smoby cu tobogan, lungime 150 cm și jucărie cu apă Waterplay Niagara de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucărie este format dintr-un cățărător minunat multifuncțional Adventure Car și dintr-o jucărie cu apă asamblabilă Waterplay Niagara. Cățărătorul conține un nisipar și un tobogan, pentru aceasta fiecare copil adoră această jucărie. Jucăria cu apă completează minunat cățărătorul cu care copii nu se pot juca doar în locuință, ci și în grădină sau în curte. Jucăriile formează împreună un set fantastic distractiv căruia niciun copil nu-i poate spune nu. Jucăriile provin de la companiile producătoare renumite europene Smoby și BIG, care sunt populare cu calitatea și originalitatea jucăriilor lor. Setul se poate achiziționa acum la preț avantajos, prin achiziționarea sa nu veți primi doar 2 jucării distractive, ci economisiți și bani

Căţărător maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este un cățărător fantastic  în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătorul din atelierul producătorului franțuzesc Smoby cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire este dotat cu patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se ascunde un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătorul cu pereți dublii a fost fabricat din material de plastic de clasa întâi datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătorul conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătorul Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumos  colorat ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Cățărătorul s-a fabricat din materiale de plastic rezistente și durabile de sub mâna designerilor franțuzești. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcut de netedă la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cărătorului sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea de greutate a cățărătorului larg este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Jucărie cu apă pentru copii Waterplay Niagara BIG cu vapoare asamblabile albastre

Copii vor trăi o mare aventură cu jucăria asamblabilă cu apă, Niagara de marca BIG. Pista de apă asamblabilă se poate asambla după propria imaginație, unele părți al acesteia se pot conecta și fac posibilă asamblarea după plac. Accesoriul pistei de apă este o pompă de apă de mână cu ajutorul căreia se poate creea un flux de apă pentru ca navele să navigheze rapid pe apă. Datorită toboganului înălțat cu apă vaporașul va prinde viteză și va trece rapid întreaga pistă. Partea jucăriei cu apă sunt trei vapoare de, diferite tipuri și un avion de apă, fiecare mijloc de transport are căpitanul său propriu. La formarea fluxului de apă și direcției vaporașelor servesc ecluzele, care de asemenea fac parte din ambalaj.

Jucăria cu apă Waterplay Niagara este formată din 41 de părți. Culoarea albastră vie a jucăriei amintește de jucării de apă. Jucăria asamblabilă cu apă este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. În ceea ce privește dimensiunile sale de 130x90x22 cm este vorba într-adevăr despre o jucărie mare cu, care se pot distra și mai mulți copii simultan. Jucăria cu apă BIG Niagara este protejată cu stabilizatori UV astfel timp de ani jucăria nu-și pierde din culorile sale frumoase vii nici atuncâ când o bate soarele. Jucăriile BIG sunt testate în instituții independente astfel dovedesc calitatea produselor.

Compania producătoare franțuzească Smoby se mândrește timp de ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate și unice. BIG este o companie producătoare lider german,  care la fabricarea jucăriilor sale foloseşte materiale de cea mai bună calitate şi nedăunătoare sănătăţii. Jucăriile Smoby şi BIG corespund celor mai stricte cerinţe europene de siguranţă. În vederea siguranței mai mari colțurile jucăriilor Smoby sunt rotunjite. Materialul din plastic folosit la fabricarea produselor este plăcut, neted la atingere. Achiziționați și dumneavoastră acest set minunat de jucărie pentru grădină și distracția veselă a copiilor dumneavoastră va fi asigurată timp de ore lungi. La fabricarea cățărătorului și jucăriei cu apă producătorul a pus accent pe cele mai mici detalii și materialele durabile folosite de către el garantează joaca sigură a celor mai mici copii. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...