Set căţărătoare Adventure Car Smoby cu tobogan cu lungime de 150 cm şi babytaxiu New Bobby cu claxon de la 24 luni

Detalii privind produsul

Acest set de jucării este alcătuit dintr-o căţărătoare uimitoare şi multifuncţională, Adventure Car şi un babytaxiu în formă de maşină New Bobby de la BIG. Căţărătorul conţine şi un nisipar şi un tobogan, deci orice copil va adora această jucărie. Accesoriul minunat pentru cățărător este mașinuța, cu, care copii pot porni la drum în aventură și explorare. Jucăriile provin de la companiile europene Smoby și BIG, ale căror produse sunt cunoscute pentru siguranța, calitatea și originalitatea lor. Părinţii nu vor putea rezista acestui set, mai ales preţului său avantajos, iar datorită căruia veţi primi 2 jucării distractive într-un set şi veţi putea şi economisi.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Babytaxiu New Bobby BIG cu claxon de la vârsta de 12 luni roşu

Babytaxiul BIG în forma unei maşinuţe de culoare roşie s-a fabricat cu elemente albe. Această mașină mică, New Bobby se recomandă pentru băieții și fetele de la 12 luni până la 3 ani și are o capacitate de greutate de 50 kg. Pe acest babytaxiu, cu un design minunat, copilașul îşi va putea dezvolta muşchii începând de la o vârstă fragedă. Babytaxiul, BIG New Bobby contribuie la dezvoltarea motoricii şi a mişcării. Copilaşul va putea ghida babytaxiul cu volanul acestuia şi acesta este dotat şi cu un claxon funcţionabil. Volanul copilului poate fi rotit lateral la un unghi de 30 de grade. Sub volan există o ascunzătoare pentru dulciurile preferate, dar şi pentru accesoriile marca Big.

Suprafața babytaxiului este protejată datorită protecției UV împotriva efectelor dăunătoare ale razelor solare. Roţile babytaxiului, New Bobby sunt silențioase și se potrivesc perfect pe suprafața drumului. Scaunul babytaxiului BIG este format ergonomic şi dispune de un certificat. Bebelușul este așezat cu picioarele larg deschise, iar acest lucru ajută la dezvoltarea corectă a șoldului.Copii stau foarte confortabil, astfel încât să poată călători mult timp pe această mașină. Mai mult copii mai mari vor putea folosi babytaxiul şi ca pe o trotinetă, astfel că, cu un picior își vor lua avânt și celălalt picior îl vor pune pe scaun, deoarece scaunul este proiectat pentru a pune piciorul îngenunchiat. BIG oferă o garanție de 3 ani pentru babytaxiu.

Producătorul franţuzesc Smoby se mândreşte de mulți ani cu fabricarea jucăriilor din plastic de calitate şi unice. Producătorul german, BIG este un alt producător lider, care la fabricarea jucăriilor sale foloseşte materiale de cea mai bună calitate şi nedăunătoare sănătăţii. Jucăriile Smoby şi BIG corespund celor mai stricte cerinţe europene de siguranţă. Colţurile jucăriilor Smoby sunt rotunijte, astfel că copii să se poată juca în siguranţă. Materialul de plastic din care s-au fabricat jucăriile sunt netede şi plăcute la atingere pentru mânuţele copiilor. Achiziţiona-ţi şi dumneavoastră acest set minunat de jucărie alcătuit dintr-un căţărător şi o maşinuţă de jucărie, astfel că distracția celor mici va fi garantată pentru ore lungi. Datorită acestor jucării de calitate şi unice copii vor petrece mai mult timp în aer liber, se vor mişca mai mult, vor lega prietenii şi se vor distra în întregul an. 

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*74 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...