Set cățărătoare Adventure Car Smoby cu tobogan și leagăn reglabil Activity Swing

Detalii privind produsul

Setul de jucării format dintr-o căţărătoare, Adventure Car cu tobogan și leagăn reglabil Activity Swing este un set minunat de jucării pentru fiecare copil de la 2 ani, căruia îi place să-și petreacă timpul liber în aerul proaspăt. Jucăriile Smoby și Écoiffier formează o imagine de ansamblu minunată și în curte vor forma  un teren superb de joacă unde se vor putea distra chiar și mai mulți copii împreună. Setul drăguț de jucării se poate achiziționa acum la un preț avantajos astfel că, la achiziționare nu le veți putea oferii copiilor doar distracție pentru mulți ani, ci veți putea și economisi. 

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Leagăn Activity Swing BIG capacitate de greutate 70 kg, se poate regla în înălțime de la 5 ani

Întâmpinați-vă copilul cu leagănul de calitate și superb Activity Swing, care se balansează de la producătorul german BIG. Leagnul rezistent este alegerea perfectă atât pentru băieți, cât și pentru fetițe începând de la 5 ani. Leagănul s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent cu o parte verde de șezut și cu o frânghie puternică a cărui lungime se poate regla de la 90 cm până la 165 cm. Capacitatea totală de greutate a leagănului este de 70 kg, designul său de calitate înaltă oferă o legănare sigură. Dimensiunile șezutului confortabil și ergonomic sunt de 36*17 cm astfel că, copii nu vor obosi nici după o legănare timp de multe ore. 

Leagănul Activity Swing pentru copii este universal datorită designului gândit se poate regla ușor la nevoile copiilor. Acesta este potrivit atât pentru folosirea în interior, cât și în exterior. În zilele plăcute de vară se poate atârna ușor pe creanga de copac sau pe cățărător, în zilele mai reci poate fi accesoriul distractiv al camerei. Leagănul multifuncțional Activity Swing, pe lângă legănatul ușor oferă și altă experiență-dacă reglați șezutul mai sus și copilașul dumneavoastră se ține cu mâinile de partea de șezut a leagănului și își dă avânt cu picioarele de la sol. Pe șezut au fost fabricate mânere în acest scop potrivite pentru mânuțele copilului.

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucării de calitate excepțională și moderne din plastic. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, neted la atingere. Fiecare colț al jucăriei Smoby este rotunjit ca pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra devoltării imaginației și fanteziei copiilor. Jucăriile mărcii germane BIG dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este un bivol, care simbolizează puterea, rezistența și masivitatea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni233*68*91 cm
Inaltimea produsului91 cm
Dimensiunile ambalajului120*40*76 cm
Lungime intreaga233 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,5 kg / 18,5 kg
Capacitate maximă admisă3 kids x 50 kg = 150 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...