Set căsuţă Masha şi ursul Pretty Smoby jaluzele şi tobogan Toboggan Funny 1,9 m cu apă de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul unic conține o căsuță de grădină Mașa și ursul Pretty cu jaluzele, care se pot trage și un tobogan cu apă cu val Toboggan Funny, care va oferi multă bucurie atât fetițelor, cât și băieților de la 2 ani, iar experiența din căsuța de jucărie și alunecarea pe tobogan cu clipe fericite o vor aprecia și copii mai mari. Jucăriile de calitate sunt ideale în grădină sau în curte, au fost fabricate pe baza standardelor strict prescrise de la producătorul de jucării franțuzesc Smoby și cu siguranță vor fi decorul grădinii sau curții dumneavoastră. Jucăriile din set strălucesc în culori plăcute, s-au fabricat din materiale de calitate și nedăunătoare sănătății. Colțurile rotunjite ale jucăriilor sunt garanție pentru joaca sigură atât în interiorul căsuței, cât și în exterior. Căsuța Mașa și ursul Pretty și toboganul Toboggan Funny cu apă se completează perfect în culoare și funcționalitate. Cu aceste jucării veți realiza un centru minunat de joacă, care nu va oferi doar divertisment și distracție copiilor dumneavoastră, ci în zilele de vară și o reîmprospătare plăcută. Prin achiziționarea setului Smoby veți primi într-adevăr jucării de calitate și sigure la preț avantajos, iar copiilor dumneavoastră nu le veți oferi simplu doar 2 jucării, ci dumnevoastră veți putea și economisi. 

Căsuţă Pretty pentru copii Masha şi Ursul cu jaluzele de la 2 ani

Căsuța de jucărie Mașa și ursul pentru copii este o căsuță minunată de grădină pentru fiecare copil de la 2 ani, dar și copii mai mari se vor juca cu plăcere în căsuță. Căsuța cu pereți de culoare albă și galbenă cu detalii maro se va potrivi minunat în fiecare curte și grădină. Căsuța a fost fabricată în culori plăcute și naturale. Dimensiunea căsuței de jucărie este de 127*98*11 cm, înălțimea totală este de 127 cm. Dimensiunea ușii căsuței este de 91*42 cm. Înălțimea ușii în două canate este de 49 cm. Pereții căsuței sunt decorați cu forme de relief amintind de material de construcții în ghiveci de flori. Greutatea căsuței este de 12 kg, stă pe deplin puternic pe sol și pereții dublii din plastic vor rezista condițiilor meteorologice rele. 

Unicitatea căsuței de jucărie este că, conține filtru anti UV, care protejează culoarea împotriva razelor dăunătoare. Cu ajutorul acestui filtru culorile nu se vor decolora nici după un timp mai îndelungat. Căsuța a fost inspirată de,desenele animate Mașa și ursul, care sunt foarte populare în rândul copiilor din întreaga lume. Căsuța de jucărie Mașa și ursul se poate monta într-un mod ușor. Interiorul căsuței este încăpător, vor încăpea confortabil și mai mulți copii în aceasta. Căsuța este foarte rezistentă și sigură, se află printre jucăriile de cea mai bună calitate pe, piață. Fereastra căsuței este dotată cu o jaluzea maro, care se poate trage, care va lăsa aerul proaspăt în căsuță, iar în zilele călduroase le va oferi copiilor umbră. Structura acoperișului a căsuței Pretty este de culoare maro. În timpul jocului li-i se vor dezvolta copiilor abilitățile de comunicare și de limbaj, imitându-i pe adulți. 

Tobogan pentru copii Toboggan Funny Smoby cu valuri lungime 200 cm de la 24 de luni verde

Toboganul cu apă Smoby Toboggan este potrivit atât pentru fetiţele, cât și pentru băieții de la 2 ani. Partea de alunecare a toboganului Funny are o lungime de 190 cm și o capacitate de greutate de 50 kg. Lucrul interesant al toboganului Smoby este faptul că, acesta este dotat cu o deschizătură la care este atașat furtunul de grădină astfel că, pe tobogan va curge apa până la capăt ca și cum ar fi un tobogan cu apă. Fiecare copil adoră să alunece răcorindu-se în zilele de vară și toboganul Funny Toboggan va oferi acest lucru copiilor dumneavoastră ca să aibă toboganul lor propriu în grădină sau în curte. De acum înainte copii vor aluneca direct în piscina lor proprie răcorindu-se astfel în zilele fierbinți de vară. Montarea și demontarea toboganului este foarte ușoară. Combinația de culori verde-roșu are un efect foarte modern, se potrivește foarte frumos în mediul grădinii sau curții. Dimensiunea toboganului de grădină este de 190*224*115 cm. Colțurile toboganului sunt rotunjite ca, copii să fie protejați în timpul jocului. Acesta s-a fabricat din material de plastic puternic și rezistent. 

Naturalețea toboganului Smoby pentru copii este siguranța și partea de alunecare formată ergonomic ca joaca să fie pe deplin confortabilă. Siguranța este consolidată de scările nealunecoase. Copii vor putea urca pe acesta desculț sau cu piciorușele umede, nu vor aluneca. Balustrada netedă, rotunjită din partea superioară a toboganului le oferă copiilor o siguranță mai mare. Accesoriul util al toboganului este suportul, care se află în partea inferioară, care va preveni alunecarea toboganului în iarbă sau în pământ. Caracteristica excepțională a toboganului este filtrul anti UV, care protejează suprafața toboganului împotriva razelor dăunătoare. Exact cu ajutorul acestui filtru minunat  culoarea toboganului Toboggan Funny va rămâne vie timp de mulți ani. Suprafața toboganului este plăcut de netedă la atingere. 

Producătorul franțuzesc Smoby se mândrește de mulți ani cu fabricarea jucăriilor de calitate excepțională corespunzând celor mai stricte standarde europene. Smoby este de asemenea garanție pentru fabricarea jucăriilor cu stil formate cu un design modern franțuzesc. Dacă vă doriți ceea ce este mai bun pentru copilașul dumneavoastră atunci alegeți marca Smoby, care a fost remarcat și cu un certificat de calitate, care a primit dovadă în timpul celor mulți ani de activitate. Gândul principal al producătorului Smoby este ca, jucăriile să dezvolte abilitățile motorice ale copilașului, inteligența socială și abilitatea fizică. Joaca în căsuța de grădină și alunecarea pe tobogan va oferi multe minute vesele pentru copii dumneavoastră, mai mult ajută desigur la dezvoltarea musculaturii copilașului, la coordonarea mișcării și nu în ultimul rând stimulează imaginația copilașului. Alegeți căsuța de jucărie Mașa și ursul Pretty și toboganul Toboggan Funny, iar prin achiziționarea acestor jucării le veți oferi o bucurie dublă copiilor dumneavoastră, iar dumneavoastră veți putea economisi. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni127*111*98 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului99*20*115 cm
Lungime intreaga110 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate12,50 kg
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...