Set căsuță pe piloni Pilings House Smoby și tobogan de 1,5 m cu bucătărie și grădină

Detalii privind produsul

Setul căsuței pe piloni cu tobogan și tobogan de 1,5 m cu bucătărie și grădină este un set minunat de jucării pentru băieții și fetele de la 2 ani. Setul de jucării vă va surprinde cu prețul promoțional, așa că la cumpărare veți economisi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor decora fiecare curte sau grădină. Căsuța pe stâlpii de la Smoby este caracterizată printr-un design franțuzesc atemporal, culorile sale sunt protejate împotriva protecției UV. Bucătăria modernă Écoiffier este folosită de copiii în interior pentru joaca de-a bucătari. Mai mulți copii, prieteni și frați se vor distra cu acest set de jucării de cea mai bună calitate. 

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe stălpi Pilings House, este o căsuță minunată de grădină pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Căsuța pentru copii este realizată în culori vibrante, astfel încât copii se vor îndrăgosti imediat de ea și este un accesoriu ideal pentru orice grădină și curte. Această căsuță originală se află pe stâlpi cu înălțimea de 70 cm, datorită cărora copii pot avea parte și de un tobogan mare, cu o lungime de 1,5 metri, pe care se pot da veseli. Căsuța pentru copii este echipată cu scări antiderapante și spațiu suficient sub căsuță, unde își pot pune o pătură și se pot juca într-o umbră plăcută.  Suprafața căsuței este echipată cu un filtru special anti-UV care protejează casa de razele solare, cu ajutorul căreia își va menține culorile minunate pentru mulți ani.

Caracteristici

  • căsuță originală de grădină pe stâlpi
  • tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
  • construcție stabilă și durabilă
  • accesoriul ideal pentru curte sau grădină
  • design realist și pereți dublii de calitate
  • ușă mică și jaluzele care se pot deschide
  • spațioasă pentru jocul mai multor copii
  • culori vibrante și un filtru anti-UV
  • margini rotunjite
  • produs francez

Bucătărie 100% Chef Stove Écoiffier cu 19 accesorii de la 18 luni

Această bucătărie de jucărie Écoiffier 100% Chef pentru copii este o bucătărie foarte frumoasă cu buline, care are o înălţime de 79 cm, o lăţime de 56 cm. Bucătăria de jucărie străluceşte într-o combinaţie de culori atractive şi trendi de roşu-negru-argintiu. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Bucătăria practică şi funcţională este un accesoriu ideal pentru fiecare cameră de copii. Este dotat cu un cuptor cu uşă care se poate deschide, cu rafturi pentru alimente, cu cârliguri pentru oale şi cu un ceas care se află deasupra suprafeţei de lucru. Lateral de bucătărie de jucărie copii vor găsi o chiuvetă şi o plită. Bucătăria de jucărie conţine în total 19 accesorii de bucătărie, printre care găsim oale, vase, alimente, suport de sare şi piper şi multe altele.

Grădinuţă cu două ghiveciuri pentru căsuţele Smoby

Grădina din față cu două ghiveciuri de flori devine unul dintre cele mai interesante elemente ale căsuței, deoarece acei copii, care îmbracă cu plăcere rolul de grădinar mic și își ajută părinții la treburile din grădină, vor avea parte cu acest accesoriu minunat, de o grădinuță proprie și vor putea începe la plantarea florilor. Grădina din față este alcătuită dintr-un gard practic din două părți, care separă terenul, care strălucește în culoare verde, așezarea acestuia este pe deplin ușoară în fața intrării căsuței. Pe gard se află două bucăți de ghiveciuri de flori de culoare roșie în care copii pot planta și cultiva flori frumoase. Grădina din față strălucește în aceeași nuanță ca și căsuța preferată astfel că, va arăta o imagine minunată de ansamblu în grădină sau în curte. Dimensiunea grădinii din față este de 58*58*49 cm, asamblarea acesteia este rapidă și ușoară. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din plastic de calitate timp de, decenii. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, moi, plăcute la atingere. Fiecare colț ale tuturor jucăriilor este plăcut rotunjit ca copii să se poată juca în siguranță, să fie protejați de eventualele răniri. 

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate35 kg
ObservaţieHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...