Set căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie, sonerie, tobogan Megagliss 2in1 şi nisipar

Detalii privind produsul

Set căsuța Prietenilor Smoby cu bucătărie, tobogan Megagliss și nisipar cu prelată este un set modern de jucării pentru băieții și fetele de la 3 ani, care iubesc joaca la aer curat. Setul de jucării este în oferta noastră la un preț promoțional, datorită căreia veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile în ste de la producătorii renumiți Smoby și BIG sunt realizate din metrial de cea ami bună calitate și împreună formează un accesoriu ideal pentru fiecare grădină. 

Căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie în colţ şi sonerie electronică

Căsuţă Prieteni Smoby este o căsuţă încăpătoare, în care vor încape şi mai mulţi copii. Bucătăria căsuţei de grădină este dotat cu chuivetă şi accesorii, ca de exemplu cu loc pentru servirea mesei, care va putea fi folosită şi ca o măsuţă de picnic. Mărimea bazei este de 221*155 cm. Uşa de intrare are o înălţime de 91 cm, lăţime de 41 cm, oaspeţii îşi vor semnala venirea cu apăsarea soneriei electronice.

 • căsuţă de grădină de la 3 ani
 • greutatea ambalajului este de 38,5 kg
 • mărimea bazei este de 221*155 cm
 • înălţimea căsuţei este de 172 cm
 • bucătărie cu chiuvetă
 • veselă cu tacâmuri
 • 3 ferester în faţă şi 3 în spate
 • înălţimea uşei este de 91 cm, lăţimea de 41 cm
 • uşiţa din spate cu gratii
 • măsuţă de picnic cu o mărime de 55*38 cm, mărimea băncii este de 23*16 cm
 • sonerie electronică cu baterii 2xAAA/1,5V/LR03

Tobogan pentru copii Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby cu lungime de 3,75/1,5 m de la vârsta de 24 de luni

Toboganul Smoby Toboggan Megagliss 2 în 1 pentru copii este un tobogan cu 2 mărimi, având o suprafaţa de alunecare de 1,5 m de 3,75 m. Are o parte detașabilă, datorită căreia poate fi adaptat în funcție de nevoile copiilor. Toboganul pentru copii Smoby este potrivit pentru copii de la 2 ani. O caracteristică specială a toboganului este posibiliatatea atașării unui furtun de apă, datorită căruia distracția cu toboganul pentru copii, va fi unică.

 • toboganul pentru copii este potrivit de la 2 ani
 • suprafață de alunecare 1,5 m sau 3,75 m
 • înălțime totală 186 cm
 • dimensiuni 352*112*186 cm
 • greutatea ambalajului 26 kg
 • capacitate maximă admisă 50 kg
 • conectare la apă

Nisipar pentru copii BIG cu prelată de la vârsta de 12 luni

Nisiparul mare de la producătorul BIG este una dintre cele mai populare jucării din această categorie. Nisipul de la producătorul german BIG poate suporta până la 200 kg de nisip, ceea ce îl face să fie cel mai mare nisipar din oferta noastră. Nisiparul din pereți colorați de plastic, are o formă pătrată cu dimensiuni exterioare de 152*152*24 cm, iar dimensiunile interioare ale acestuia sunt de 120*120 cm. Nisiparul potrivit pentru copii de la 12 luni este foarte practic, astfel încât să-l puteți împacheta cu mare ușurință și să-l mutați în alt loc.

Nisiparul are toate marginile rotunjite, astfel copilul dvs. nu se poate răni jucându-se cu acesta. Producătorul german BIG s-a gândit, de asemenea, la partea practică a jucărieii și în cazul în care doriți să depozitați nisiparul în interior pentru iarnă, puteți să-l desfaceți pur și simplu, să-l ștergeți cu o cârpă umedă astfel încât să fie curat pentru depozitarea peste iarnă. Nisipul pentru copii cu prelată de acoperire BIG este protejat de stabilizatoarele UV, ceea ce înseamnă că jucărie va rămâne tot așa de frumoasă ani de zile, fâră să-și mai piardă din culorile sale. Produsele BIG sunt testate în instituții independente și subliniază calitatea produselor. Nisipul este realizat din plastic stabil, de înaltă calitate. Marca BIG oferă o garanție de până la 3 ani pentru produsele sale.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...