Set căsuţă Prieteni Smoby cu grădină în față și centru de joacă Fun Center cu tobogan

Detalii privind produsul

Descoperiți jucăriile superbe de aer liber pentru băieți și fetițe în oferta noastră. Setul căsuță cu grădinuță Smoby Prieteni și centru de joacă Fun Center cu tobogan este într-adevăr un set popular de jucărie pentru fiecare copil de la vârsta de 3 ani. Setul de jucărie nou la preț promoțional îi fascinează pe cei mici cu aspectul său unic și de calitate iar părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie de bază de calitate. Jucăriilor superbe Smoby le devine un avantaj că au fost tratate cu filtru anti UV astfel că își mențin culorile lor frumoase și vii pentru un timp foarte îndelungat. 

Căsuţă pentru copii Prieteni Smoby cu grădină în față şi filtru UV

Căsuţa de jucărie  pentru copii Smoby Friends House este o căsuţă frumoasă şi spaţioasă pentru copii, în care se pot juca confortabil mai mulţi copii în acelaşi timp. Aceasta străluceşte în culori minunate, plăcute crem-portocaliu-verde, completate cu culori pastel maro-gri, care evidenţiază detaliile interesante ale căsuţei. Materialul din plastic al căsuţei este neted și plăcut la atingere. Pereţii dubli ai căsuţei garantează siguranţă, soliditate şi stabilitate  şi la o înălţime până la 172 cm. Baza întregii căsuţe este 221*157 cm, iar în faţa uşii principale se află o grădină decorată cu ghiveci de flori. În ghiveciul de flori se pot planta flori, copii le vor putea uda şi vor putea observa cum cresc şi înfloresc. Această căsuţă pentru  copii Smoby Friends House se potriveşte perfect în grădina sau curtea dumneavoastră. 

Intrarea din spate cu grilaj a căsuței este compusă din două părţi care se pot deschide. Numeroasele ferestre ale căsuţei de joacă asigură aerul proaspăt și în zilele calde asigură şi umbră. Obloanele acesteia se pot deschide. pe ușa căsuţei se află o sonerie electronică, care redă o melodie frumoasă și pe ușă se află și o cutie poştală. Masa dotată cu bănci poate fi folosită alternativ, afară lângă căsuță sau în interior și ca și colț de luat masa. Căsuţa pentru copii conţine şi un filtru anti UV, care protejează plasticul împotriva razelor puternice ale soarelui. Căsuța drăguță este potrivită pentru copii de la vârsta de 3 ani. Înălțimea ușii este de 97 cm, lățimea 41 cm. Înălțimea ușii înjumătățite este de 42 cm, lățimea 40 cm. Dimensiunile mesei de picnic sunt de 55*38, dimensiunea băncilor 23*16 cm.

Suprafața căsuței de jucărie conține filtru unic anti UV, care protejează culorile căsuței de decolorare astfel că, timp de ani lungi rămân frumoase și vii. Unicitatea filtrului anti UV se ascunde în aceea că, căsuța va arăta și după mai mulți ani ca și când atunci ari fi fost despachetată din cutia sa. Căsuța Smoby se poate monta și demonta într-un mod ușor. După demontarea acesteia nu ocupă mult spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că vă va fi în drum. De stabilitatea căsuței se îngrijesc materialele sale din plastic de calitate, care sunt solide și în același timp rezistente. Suprafața din plastic a acesteia este netedă la atingere. Marginile sale sunt rotunjite astfel că copilașul dumneavoastră nu se va răni. 

Centru de joacă de grădină Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, cu panou de baschet, poartă de fotbal și masă de picnic de la 2 ani

Centrul sport Smoby Fun Center este un centru de joacă fantastic, multifuncțional ideal pentru folosirea în curte sau grădină pentru copii de la vârsta de 2 ani. Centrul sport Smoby a fost realizat cu un tobogan cu o lungime de 150 cm, scară, panou de baschet și poartă de fotbal. Datorită măsuței de picnic și băncilor, centrul de sport le oferă și o odihnă plăcută copiilor după joaca obositoare.

Caracteristici

 • centru de sport multifuncțional
 • înălțimea sa 176 cm
 • dimensiunile sale 284*203*176 cm
 • greutatea ambalajului 31,9 kg
 • pereți dublii 
 • conține poartă de fotbal
 • panou de baschet reglabil în 2 înălțimi
 • lungimea toboganului 150 cm
 • etajul 72 cm înălțime
 • dimensiunile măsuței de picnic 55*33 cm
 • înălțimea băncilor 26 cm și lățimea 16 cm

Smoby este o companie franțuzească renumită producătoare de jucării din plastic de calitate excepțională și moderne. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, neted la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit ca pe copii să nu-i amenințe pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copilului. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni171*217*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,5 kg 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaalb
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...