Set căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie, sonerie şi măsuţă Grădinar De Jardinage de la 3 ani

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby conține o căsuță de jucărie unică Prieteni și măsuță De Jardinage 2in1. Aceste jucării fantastice provin de la producătorul de jucării franțuzesc Smoby, care oferă garanție pentru jucăriile sale de calitate, rezistente și sigure. Căsuța de jucărie și măsuța se completează de minune, nu doar prin culoare, ci și prin funcționalitate. Împreună formează un centru perfect de joacă, care va fi decorul fiecărei grădini și curți. Copii se vor juca timp de multe ore în acest centru minunat de joacă în care li-i se dezvoltă abilitatea motorică, fantezia și creativitatea și vor realiza legături noi de prietenie. Nu-i veți putea rezista acestui set minunat datorită prețului său avantajos astfel că, veți primi 2 jucării distractive în același timp și veți putea și economisi. 

Căsuţă de jucărie Prieteni Smoby cu colţ de bucătărie şi sonerie electronică

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House de la producătorul de jucării Smoby este o jucărie minunată pentru grădină cu, care se vor putea juca și mai mulți copii în același timp. Pereții căsuței sunt albi, gri, portocalii și fabricați cu detalii verzi. Căsuța pentru copii este stabilă, puternică și sigură. Înălțimea totală este de 172 cm. Dimensiunea bazei este de 221*155 cm. Accesoriul interesant al căsuței de jucărie este bucătăria, care este dotată cu o chiuvetă, ca și într-o adevărată bucătărie, scurgător de vase, cârlige pentru atârnarea accesoriilor de bucătărie. 

Pentru ca jucăria să fie pe deplin reală în bucătărie căsuța este dotată cu un set de vase și tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora copii vor putea pregăti mâncăruri delicioase și la masa de picnic le vor putea savura. Măsuța de picnic cu bănci aparține de asemenea de căsuță. Masa de picnic se poate forma și în interiorul căsuței astfel că, va fi un colț confortabil de luare a mesei. În partea din față a căsuței de jucărie se află o ușă de intrare, care se poate deschide, 2 ferestre mari și 1 fereastră mică în partea superioară. Bucătăria cu partea interioară este conectată printr-un geam deschis prin care se pot servi bunătățile preparate. 

Pe ușa de intrare s-a fabricat o deschizătură pentru cutia poștală. Dimensiunea măsuței laterale este de 55*38 cm, iar a băncilor este de 23*16 cm. Înălțimea ușii este de 91 cm, lățimea de 41 cm. În partea din spate a căsuței de jucărie Prieteni se află o ușă cu gratii duble, 2 ferestre mari și jaluzele mai mici la etaj. Partea preferată a căsuței de jucărie este soneria electronică. Pe fiecare vizitator îl va surprinde melodia plăcută a soneriei. Căsuța este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 până la 6 ani sau chiar și mai departe.

Măsuță Grădinar De Jardinage 2în1 Smoby pentru copilașii de 2 ani

Masa pentru copii, Smoby De Jardinage este o măsuţă minunată pentru micuţii grădinari. Datorită dimensiunilor de 69*69*70 cm este ideală pentru exterior și este potrivită pentru copii de la vârsta de 2 ani. Jucăria pentru aer liber conține 5 ghiveciuri de flori în culori strălucitoare, iar aici copii pot planta flori. Printre uneltele de grădină pentru îngrijirea florilor se află o greblă, o lopata şi o stropitoare. Printre accesoriile măsuţei se mai află o găletuță și 2 cercuri pentru ghiveciurile de flori, care se pot atârna pe gardul măsuței şi 4 beţişoare pentru decorarea ghiveciurilor de flori. Măsuţa de grădinărit, De Jardinage are în total 15 accesorii.

Celălalt compartiment se poate umple cu apă sau nisip. Prin joaca în nisip copii se pot adânci în regatul fanteziei. Micii arhitecți în timpul construirii cetăților de nisip, tunelelor, pot folosi lopata verde, grebla și două forme de nisip. Dacă copii aleg jucăria cu apă îi așteaptă surpriză în forma unei bărci roșii. Căpitanii și pirații pot trăi multe aventuri vesele și aventuroase și minute. Măsuța face posibilă și fixarea umbrelei de soare (umbrela de soare nu este accesoriul mese.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se mândrește de mulți ani cu fabricarea jucăriilor de calitate excepțională. Jucăriile Smoby corespund și celor mai stricte standarde europene. Colțurile jucăriilor sunt rotunjite ca jucăria să fie pe deplin sigură pentru copii. Jucăriile Smoby sunt plăcute și netede la atingere pentru mânuțele copiilor. Caracteristica specială a jucăriilor Smoby este că, suprafața acestora este dotată cu filtru anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Acesta este garanția că, culorile jucăriei vor rămâne la fel de strălucitoare timp de mulți ani, nu se vor decolora. Care copil nu ar tânji după o căsuță proprie de jucărie unde se va putea distra confortabil cu prietenii? Smoby a fabricat un colț de bucătărie pentru căsuța de grădină cu robinet, care funcționează și apă și alte funcții minunate. Cu căsuța de jucărie Prieteni și măsuța de grădină veți putea forma un centru perfect de joacă în grădină cu, care îi veți oferi copilașului dumneavoastră multă bucurie timp de mulți ani.Acest set de jucărie vi-l oferim la un preț avantajos.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...