Set căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie, sonerie şi măsuţă Grădinar De Jardinage de la 3 ani

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby conține o căsuță de jucărie unică Prieteni și măsuță De Jardinage 2in1. Aceste jucării fantastice provin de la producătorul de jucării franțuzesc Smoby, care oferă garanție pentru jucăriile sale de calitate, rezistente și sigure. Căsuța de jucărie și măsuța se completează de minune, nu doar prin culoare, ci și prin funcționalitate. Împreună formează un centru perfect de joacă, care va fi decorul fiecărei grădini și curți. Copii se vor juca timp de multe ore în acest centru minunat de joacă în care li-i se dezvoltă abilitatea motorică, fantezia și creativitatea și vor realiza legături noi de prietenie. Nu-i veți putea rezista acestui set minunat datorită prețului său avantajos astfel că, veți primi 2 jucării distractive în același timp și veți putea și economisi. 

Căsuţă de jucărie Prieteni Smoby cu colţ de bucătărie şi sonerie electronică

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House de la producătorul de jucării Smoby este o jucărie minunată pentru grădină cu, care se vor putea juca și mai mulți copii în același timp. Pereții căsuței sunt albi, gri, portocalii și fabricați cu detalii verzi. Căsuța pentru copii este stabilă, puternică și sigură. Înălțimea totală este de 172 cm. Dimensiunea bazei este de 221*155 cm. Accesoriul interesant al căsuței de jucărie este bucătăria, care este dotată cu o chiuvetă, ca și într-o adevărată bucătărie, scurgător de vase, cârlige pentru atârnarea accesoriilor de bucătărie. 

Pentru ca jucăria să fie pe deplin reală în bucătărie căsuța este dotată cu un set de vase și tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora copii vor putea pregăti mâncăruri delicioase și la masa de picnic le vor putea savura. Măsuța de picnic cu bănci aparține de asemenea de căsuță. Masa de picnic se poate forma și în interiorul căsuței astfel că, va fi un colț confortabil de luare a mesei. În partea din față a căsuței de jucărie se află o ușă de intrare, care se poate deschide, 2 ferestre mari și 1 fereastră mică în partea superioară. Bucătăria cu partea interioară este conectată printr-un geam deschis prin care se pot servi bunătățile preparate. 

Pe ușa de intrare s-a fabricat o deschizătură pentru cutia poștală. Dimensiunea măsuței laterale este de 55*38 cm, iar a băncilor este de 23*16 cm. Înălțimea ușii este de 91 cm, lățimea de 41 cm. În partea din spate a căsuței de jucărie Prieteni se află o ușă cu gratii duble, 2 ferestre mari și jaluzele mai mici la etaj. Partea preferată a căsuței de jucărie este soneria electronică. Pe fiecare vizitator îl va surprinde melodia plăcută a soneriei. Căsuța este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 până la 6 ani sau chiar și mai departe.

Masă pentru copii Grădinar De Jardinage 2in1 cu gard de la vârsta de 2 ani

Măsuța pentru copii De Jardinage de la producătorul de jucării Smoby este o măsuţă minunată pentru micuţii grădinari. Dimensiunea este de  69*69*70 cm și este o jucărie potrivită pentru grădină sau curte de la 2 ani. Cu această măsuță de grădină se vor juca cu plăcere atât fetițele, cât și băieții. Măsuța conține 5 bucăți de ghiveci de flori în culori vii în care copii vor putea planta flori. Ei vor putea avea grijă de acestea cu grebla, lopata și stropitoarea, care sunt de asemenea accesoriile măsuței. Pe lângă acestea accesoriul măsuței este găleata, 2 roți pe ghiveciul de flori, care se poate atârna pe gardul măsuței, 4 bețișoare, care se pot înfige în ghiveciul de flori și se poate decora.Măsuța de grădină De Jardinage conține în total 15 bucăți de accesorii. 

Măsuța pentru grădinari este separată în două la mijloc cu un gard verde, pe care se pot atârna ghiveciurile de flori sau uneltele.O parte a măsuței este mai adâncă, se poate pune pământ și se pot planta flori în aceasta. În cealaltă parte a măsuței se află deschizături pentru ghiveciurile de flori și găleată.În această parte vor putea pregăti florile pentru plantat. Întreaga măsuță s-a fabricat în combinație de culori foarte frumoase verde și roșu, care se potrivește de minune în designul grădinii, curții sau terasei. Măsuța stă pe, patru picioare puternice astfel că, este foarte rezistentă și stabilă. Copiilor le place să se joace profesii, deoarece astfel vor fi mai aproape de lumea adulților. Prin grădinărit copii își dezvoltă fantezia, creativitatea și își întăresc abilitățile motoricii fine. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se mândrește de mulți ani cu fabricarea jucăriilor de calitate excepțională. Jucăriile Smoby corespund și celor mai stricte standarde europene. Colțurile jucăriilor sunt rotunjite ca jucăria să fie pe deplin sigură pentru copii. Jucăriile Smoby sunt plăcute și netede la atingere pentru mânuțele copiilor. Caracteristica specială a jucăriilor Smoby este că, suprafața acestora este dotată cu filtru anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Acesta este garanția că, culorile jucăriei vor rămâne la fel de strălucitoare timp de mulți ani, nu se vor decolora. Care copil nu ar tânji după o căsuță proprie de jucărie unde se va putea distra confortabil cu prietenii? Smoby a fabricat un colț de bucătărie pentru căsuța de grădină cu robinet, care funcționează și apă și alte funcții minunate. Cu căsuța de jucărie Prieteni și măsuța de grădină veți putea forma un centru perfect de joacă în grădină cu, care îi veți oferi copilașului dumneavoastră multă bucurie timp de mulți ani.Acest set de jucărie vi-l oferim la un preț avantajos.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...