Set căsuţă Prieteni Smoby cu grădinuță și căţărător Multiactivity Climbing Tower cu tobogan

Detalii privind produsul

Întâmpinați-vă copii cu setul de jucărie de calitate pentru grădină la preț avantajos. Setul căsuță Prieteni Smoby cu grădinuță și cățărător Multiactivity Climbing Tower cu tobogan este într-adevăr un set popular și perfect de jucărie pentru fiecare băiețel și fetiță de la 3 ani. Setul de jucărie la preț avantajos îi va fascina pe copii cu aspectul său unic și de calitate, iar părinții vor fi mulțumiți că, pot economisi. Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie de bază de calitate și oferă multă distracție pentru copii. Avantajul jucăriilor superbe Smoby este că au fost tratate cu un filtru anti UV astfel că, își vor menține aspectul lor frumos și viu de culoare pentru un timp foarte îndelungat.

Căsuţă pentru copii Prieteni Smoby cu etaj cu filtru UV

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House este o căsuţă frumoasă şi spaţioasă pentru copii, în care se pot juca confortabil mai mulţi copii în acelaşi timp. Aceasta străluceşte în culori minunate, plăcute crem-portocaliu-verde, completate cu culori pastel maro-gri, care evidenţiează detaliile interesante ale căsuţei. Materialul din plastic al căsuţei este neted și plăcut la atingere. Pereţii dubli ai căsuţei garantează siguranţă, soliditate şi stabilitate  şi la o înălţime până la 172 cm. Baza întregii căsuţe este 221*157 cm, iar în faţa uşii principale se află o grădină decorată cu ghiveci de flori. În ghiveciul de flori se pot planta flori, copiii le vor putea uda şi vor putea observa cum cresc şi înfloresc.  Această căsuţă pentru  copii Smoby Friends House se potriveşte perfect în grădina sau curtea dumneavoastră. 

Intrarea din spate cu grilaj a căsuței este compusă din două părţi care se pot deschide. Numeroasele ferestre ale căsuţei de joacă asigură aerul proaspăt și în zilele calde asigură şi umbră. Obloanele căsuţei se pot deschide. pe ușa căsuţei se află o sonerie electronică care redă o melodie frumoasă și pe ușă se află și o cutie poştală. Masa dotată cu bănci poate fi folosită alternativ, afară lângă căsuță sau în interior și ca și colț de luat masa. Căsuţa pentru copii conţine şi un filtru anti UV care protejează plasticul împotriva razelor puternice ale soarelui. Aceasta este o căsuţă drăguță pentru copii de la 3 ani. Înălţimea uşii este 97 cm, iar lăţimea sa este 41 cm. Înălţimea uşii mici este 42 cm, lăţimea sa 40 cm. Dimensiunile măsuţei de picnic sunt de 55*38 cm, dimensiunile băncilor sunt 23*16 cm. 

Suprafaţa căsuţei de joacă pentru copii conţine un filtru unic anti UV care protejează culorile căsuţei de decolorare astfel culorile vor rămâne frumoase şi vii timp de mulţi ani. Unicitatea filtrului anti UV constă în faptul că, această căsuță va arata și după mai mulți ani ca și când atunci ar fi fost scoasă din cutie. Căsuţa Smoby pentru copii poate fi asamblată şi dezasamblată într-un mod ușor. După dezasamblarea acesteia nu ocupă mult spațiu astfel că, nu trebuie să vă faceți griji că vă va fi în drum.  Stabilitatea căsuței este garantată de materialele din plastic de calitate care sunt solide şi rezistente în același timp. Suprafaţa materialului din plastic este netedă la atingere. Marginile sale sunt rotunjite astfelcă copilașul dumneavoastră nu se va răni.

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Centrul de cățărat Multiactivity Climbing Tower de la producătorul franțuzesc Smoby este un turn sportiv de aventură pentru grădină pentru fiecare copil de la 2 ani. Centrul distractiv de cățărat cu 3 pereți de cățărat, scară și tobogan va fi centrul distracției timp de ani lungi atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Cățărătorul strălucește într-o combinație de culori roșu, verde, gri va fi decorul grădinii sau curții timp de ani lungi datorită protecției UV. Sistemul de perete dublu de calitate și rezistent se remarcă cu rezistența și stabilitatea sa.

Caracteristici

  • centru unic sportiv de distracție 
  • folosire multifuncțională
  • cu tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • lungimea toboganului este de 150 cm
  • pereți dublii pentru o siguranță, stabilitate mai mare
  • material din plastic fin, neted și rezistent
  • oferă multe posibilități pentru mișcare
  • cu filtru special UV în vederea protecției culorilor
  • produs franțuzesc de calitate

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucării, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile Smpby este puternic, rezistent și în același timp, moale, neted la atingere. Procesul de fabricare este strict controlat astfel că, jucăriile Smoby corespund fiecărei cerințe de siguranță. Aspectul de culoare vesel și viu al jucăriilor Smoby are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copilului.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni171*217*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,5 kg 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaalb
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...