Set căsuţă Prieteni cu bucătărie Smoby cu sonerie, cărucior, îngheţată şi hamburger

Detalii privind produsul

Setul de jucărie este compus dintr-o căsuţă spaţioasă de grădină Smoby pentru jucat Prieteni şi dintr-un cărucior de servit cu hamburgeri şi cu îngheţată Écoiffier pentru copii. Căruciorul cu accesorii reale, cum ar fi soneria electronică de uşă sau cu accesorii şi căsuţa de grădină oferă spaţiu suficient pentru jocul copiilor. Căsuţa Prieteni Smoby din plastic şi căruciorul umplut cu alimente Écoiffier se completează ideal atât în culoare, cât şi în aspect. Ambele jucării dezvoltă abilităţile motorice ale copiilor. Copii adoră jocurile de rol. Căsuţa de grădină şi căruciorul cu hamburgeri şi cu îngheţată sigur va preocupa micuţii. Cu aceste jucării nemaipomenite copii se vor juca cu mare plăcere mulţi ani. Cumpărarea setului va oferi dublă bucurie, deoarece va aduce zâmbet pe obrazul copiilor dumneavoastră, iar dumneavoastră veţi economisi bani.

Căsuţă pentru copii Prieteni Smoby cu bucătărie, cu sonerie electronică şi cu apă curgătoare

Căsuţa de grădină Prieteni Smoby din plastic are un stil modern. Datorită dimensiunilor uriaşe şi interiorului spaţios, oferă destul loc pentru jocurile mai multor copii. Înălţimea căsuţei este 172 cm, baza este 217*155 cm. Culorile de alb, gri, verde şi portocaliu vor oferi un aspect atrăgător căsuţei. Căsuţa Prieteni va deveni locul preferat în cercul copiilor de vârsta mai mare de 3 ani. Un accesoriu foarte interesant al căsuţei pentru jucat este colţul de bucătărie cu chiuvetă, care va atrage atenţia fiecărui copil. Aspectul lucrat în amănunte ale căsuţei Smoby dezvoltă fantezia copiilor. Căsuţa Prieteni Smoby din plastic sigur va deveni locul de joacă preferat al grădinii sau al curţii. Ca jocul să fie cât mai realistic, furnizorul franţuzesc Smoby este dotată cu numeroase accesorii utile imediat pentru 2 persoane.

Colţul de bucătărie conţine set de veselă de bucătărie şi vase pentru 2 copii. Masa de picnic completată cu 2 bănci este un loc nemaipomenit pentru servirea prânzului, dar poate fi folosită şi pentru alte activităţi. Masa de picnic cu bănci se poate folosi nu numai în interiorul căsuţei, dar şi în exteriorul acestuia, când micuţii vor putea servi confortabil mâncarea prin geamul de servit. Masa de picnic cu bănci poate fi ataşat direct de construcţia căsuţei astfel va deveni foarte stabil şi sigur. Dimensiunile mesei de picnic 55*38 cm, iar dimensiunile băncilor sunt 23*16 cm.

În partea anterioară a căsuţei Prieteni din plastic se află o uşă de intrare înaltă de 91 cm şi larg de 41 cm, precum şi 2 geamuri mari, iar la etaj se află un geam mic cu tablă pe acesta. Fiecare musafiri va fi surprins de melodia plăcută al soneriei electronică. Copii adoră jucăriile realistice şi amănuntele cum ar fi soneria, bucătăria dotată cu chiuvetă, care vor oferi o experienţă unică micuţilor. Pe uşă se află o deschizătură postală. Sub unul dintre geamurile mari se află un ghiveci de flori, în care copii vor putea planta flori. Partea posterioară al căsuţei Prieteni pentru jucat este dotată cu o uşă cu grilaje, 2 ferestre mari şi la etaj este dotată cu o fereastră mică cu tablă pentru geam. Căsuţa de grădină Smoby Prieteni conţine un filtru UV, care oferă protecţie împotriva razelor soarelui. Copii se vor putea distra afară chiar şi dacă vremea nu este bună. Căsuţa Smoby este recomandată fetiţelor, băieţilor de la vârsta de 3 ani.

Cărucior de servit cu îngheţată pentru copii 100% Chef Écoiffier cu hamburgeri de la vârsta de 18 luni

Cărucior de servit pentru copii în culoare vie de roşu, care va face fericit fiecare copilaş. Folosirea acestuia este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Aspectul realistic şi atemporal este dotat cu 29 de bucăţi de accesorii. În zilele calde de vară copii adoră să lingă îngheţată, pe care le vor putea prepara singuri în aparatul de îngheţată. Căruciorul pline de alimente va face sătul fiecare musafir. Nimeni nu poate rezista ofertei bogate de alimente, hamburgerilor cu ketchup, cartofilor prăjiţi cu maioneză sau prăjiturilor dulci şi gustoase. Datorită roţilor căruciorului copii vor putea împinge acesta cu uşurinţă. Copii adoră extraordinar jocurile de rol. Prin aceste jocuri se dezvoltă creativitatea, fantezia şi abilităţile de comunicare şi sociale.

Cele două firme franţuzeşti producătoare de jucării, Smoby şi Écoiffier, garantează un design modern, culori plăcute, margini rotunjite şi o calitate înaltă. Furnizorul de jucării Smoby, oferă o atenţie deosebită siguranţei jucăriilor. Furnizorul Smoby se poate mândri cu un certificat de calitate. Combinaţia de calitate şi de design asigură distracţia îndelungată a jucăriilor. Produsele renumitului furnizor de jucării Écoiffier se potrivesc celor mai severe standarde europene referitoare la siguranţă. Jucăriile Smoby şi Écoiffier se fabrică în Europa şi sunt alegerea cea mai bună micuţilor. Oferiţi experienţă de neuitat copilului dumneavoastră cu bucătăria unică şi realistică, cu căruciorul de îngheţată atemporală, care conţine 29 de accesorii şi cu căsuţa Prieteni din plastic.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...