Set căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie mică și aparat de cafea espresso cu ceşti cadou

Detalii privind produsul

Iubesc copii dvs. picnicul la aer curat? Setul căsuței Prieteni Smoby cu bucătărie și cadou aparatul de cafea espresso cu cești, este un set minunat de jucării, care va distra toți copii de la 3 ani. Setul de jucării este în oferta noastră la un preț promoțional, prin urmare veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile din set, de la producătorii renumiți Smoby și Écoiffier sunt garanția distracției și a designului original franțuzesc.

Căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie în colţ şi sonerie electronică

Căsuţă Prieteni Smoby este o căsuţă încăpătoare, în care vor încape şi mai mulţi copii. Bucătăria căsuţei de grădină este dotat cu chuivetă şi accesorii, ca de exemplu cu loc pentru servirea mesei, care va putea fi folosită şi ca o măsuţă de picnic. Mărimea bazei este de 221*155 cm. Uşa de intrare are o înălţime de 91 cm, lăţime de 41 cm, oaspeţii îşi vor semnala venirea cu apăsarea soneriei electronice.

 • căsuţă de grădină de la 3 ani
 • greutatea ambalajului este de 38,5 kg
 • mărimea bazei este de 221*155 cm
 • înălţimea căsuţei este de 172 cm
 • bucătărie cu chiuvetă
 • veselă cu tacâmuri
 • 3 ferester în faţă şi 3 în spate
 • înălţimea uşei este de 91 cm, lăţimea de 41 cm
 • uşiţa din spate cu gratii
 • măsuţă de picnic cu o mărime de 55*38 cm, mărimea băncii este de 23*16 cm
 • sonerie electronică cu baterii 2xAAA/1,5V/LR03

Aparat de făcut cafea espresso pentru copii 100% Chef Écoiffier de la 18 luni cu 16 accesorii

Aparatul de cafea espresso Écoiffier 100% Chef este varianta frumoasă și reală al unei aparat real de cafea. Aparatul de gătit cafea pentru copii conține pa partea din spate rezervor pentru apă, care este detașabil. Partea de sus a aparatului de cafea are un capac cu deschidere unde copii pot pune capsulele de cafea. În ambalaj sunt incluse 4 cești frumoase, 2 de culoarea roșie, 2 de culoarea verde și sunt decorate cu buline, având un aspect vioi și vesel.

Aparatului de cafea espresso pentru copii conține și un suport pentru zahăr de culoarea verde, 4 lingurițe mici, 4 capsule de cafea și o tavă verde pe care copilul dumneavoastră poate servii cafeaua pentru musafirii săi. Aparatul de gătit cafea nu funcționează cu baterii, este doar o imitație a aparatului original. Setul pentru copii cu accesorii este recomandat pentru copii de la 18 luni.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Producătorul francez Écoiffier este un producător renumit de jucării, care garantează calitatea și siguranța jucăriilor pentru copii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...