Set căsuţă Prieteni cu bucătărie, sonerie Smoby şi balansoar Focă cu jet de apă

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby conține o căsuță de jucărie unică Prieteni și balansoar interesant cu jet de apă Focă. Aceste jucării fantastice provin de la producătorul de jucării franțuzesc Smoby, care oferă garanție pentru jucăriile sale de calitate, rezistente și sigure. Căsuța de jucărie și balansoarul se completează de minune, nu doar prin culoare, ci și prin funcționalitate. Împreună formează un centru perfect de joacă, care va fi decorul fiecărei grădini și curți. Copii se vor juca timp de multe ore în acest centru minunat de joacă în care li-i se dezvoltă abilitatea motorică, fantezia și creativitatea și vor realiza legături noi de prietenie. Nu-i veți putea rezista acestui set nici dumneavoastră datorită prețului minunat de avantajos astfel că, veți primi 2 jucării distractive în același timp și veți putea și economisi. 

Căsuţă de jucărie Prieteni Smoby cu colţ de bucătărie şi sonerie electronică

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House de la producătorul de jucării Smoby este o jucărie minunată pentru grădină cu, care se vor putea juca și mai mulți copii în același timp. Pereții căsuței sunt albi, gri, portocalii și fabricați cu detalii verzi. Căsuța pentru copii este stabilă, puternică și sigură. Înălțimea totală este de 172 cm. Dimensiunea bazei este de 221*155 cm. Accesoriul interesant al căsuței de jucărie este bucătăria, care este dotată cu o chiuvetă, ca și într-o adevărată bucătărie, scurgător de vase, cârlige pentru atârnarea accesoriilor de bucătărie. 

Pentru ca jucăria să fie pe deplin reală în bucătărie căsuța este dotată cu un set de vase și tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora copii vor putea pregăti mâncăruri delicioase și la masa de picnic le vor putea savura. Măsuța de picnic cu bănci aparține de asemenea de căsuță. Masa de picnic se poate forma și în interiorul căsuței astfel că, va fi un colț confortabil de luare a mesei. În partea din față a căsuței de jucărie se află o ușă de intrare, care se poate deschide, 2 ferestre mari și 1 fereastră mică în partea superioară. Bucătăria cu partea interioară este conectată printr-un geam deschis prin care se pot servi bunătățile preparate. 

Pe ușa de intrare s-a fabricat o deschizătură pentru cutia poștală. Dimensiunea măsuței laterale este de 55*38 cm, iar a băncilor este de 23*16 cm. Înălțimea ușii este de 91 cm, lățimea de 41 cm. În partea din spate a căsuței de jucărie Prieteni se află o ușă cu gratii duble, 2 ferestre mari și jaluzele mai mici la etaj. Partea preferată a căsuței de jucărie este soneria electronică. Pe fiecare vizitator îl va surprinde melodia plăcută a soneriei. Căsuța este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 până la 6 ani sau chiar și mai departe.

Balansoar Focă Smoby Smoby cu jet de apă

Balansoarul Focă Smoby strălucește în culoare minunată de verde pastel cu mânere roşii fabricat în formă de focă. Scaunele ergonomice ale leagănului vor oferi o legănare confortabilă, astfel că, copilul nu va obosi nici după un timp mai îndelungat. Forma balansoarului cu două părţi se aseamănă cu o focă cu ochi drăguţi. Balansoarul este potrivit de la 3 ani şi are o lungime de 112 cm. Înălțimea acestuia de la sol este de 27 cm. Lucrul interesant al leagănului este jetul de apă. În zilele de vară, balansoarul se poate ataşa la furtunul de apă, astfel că prin aceste deschizături se va realiza distracţia copiilor. Produsul este fabricat din plastic de înaltă calitate, durabil, solid, dar în acelaşi timp neted, plăcut la atingere. Datorită formei sale rotunjite şi plăcute este o jucărie ideală pentru copii. Stabilitatea acestuia este garantată formei sale. Copilaşul stând în partea din mijloc a balansoarului se va putea legăna şi singur. Dimensiunea jucăriei este de 112*50*65 cm. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se mândrește de mulți ani cu fabricarea jucăriilor de calitate excepțională. Jucăriile Smoby corespund și celor mai stricte standarde europene. Balansoarul și căsuța sunt jucării unice cu, care copii nu se vor mai plictisi. Casa s-a fabricat după cele mai recente tendinţe arhitecturale, datorită cărora se va completa perfect în designul grădinii sau curţii. Balansoarul după ce a fost conectat la furtunul de apă se va transforma într-o jucărie fantastică, răcoritoare în zilele de vară şi va fi un decor minunat în grădină sau curte. Colțurile jucăriilor sunt rotunjite ca jucăria să fie pe deplin sigură pentru copii. Jucăriile Smoby sunt plăcute și netede la atingere pentru mânuțele copiilor. Caracteristica specială a jucăriilor Smoby este că, suprafața acestora este dotată cu filtru anti UV, care protejează materialul din plastic împotriva razelor dăunătoare ale soarelui. Acesta este garanția că, culorile jucăriei vor rămâne la fel de strălucitoare timp de mulți ani, nu se vor decolora. Formaţi şi dumneavoastră copilaşului un centru distractiv de joacă cu acest set Smoby, care se poate achiziţiona la un preţ avantajos.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha