Set căsuţă Prietenilor Smoby cu bucătărie, sonerie și balansoar cu două părți Câine

Detalii privind produsul

Setul de jucărie Smoby conține o căsuță de jucărie unică Prieteni și balansoar interesant Câțel. Aceste jucării fantastice provin de la producătorul de jucării franțuzesc Smoby, care oferă garanție pentru jucăriile sale de calitate, rezistente și sigure. Căsuța de jucărie și balansoarul se completează de minune, nu doar prin culoare, ci și prin funcționalitate. Împreună formează un centru perfect de joacă, care va fi decorul fiecărei grădini și curți. Copii se vor juca timp de multe ore în acest centru minunat de joacă în care li-i se dezvoltă abilitatea motorică, fantezia și creativitatea și vor realiza legături noi de prietenie. Nu-i veți putea rezista acestui set nici dumneavoastră datorită prețului minunat de avantajos astfel că, veți primi 2 jucării distractive în același timp și veți putea și economisi. 

Căsuţă de jucărie Prieteni Smoby cu colţ de bucătărie şi sonerie electronică

Căsuţa de jucărie Smoby Friends House de la producătorul de jucării Smoby este o jucărie minunată pentru grădină cu, care se vor putea juca și mai mulți copii în același timp. Pereții căsuței sunt albi, gri, portocalii și fabricați cu detalii verzi. Căsuța pentru copii este stabilă, puternică și sigură. Înălțimea totală este de 172 cm. Dimensiunea bazei este de 221*155 cm. Accesoriul interesant al căsuței de jucărie este bucătăria, care este dotată cu o chiuvetă, ca și într-o adevărată bucătărie, scurgător de vase, cârlige pentru atârnarea accesoriilor de bucătărie. 

Pentru ca jucăria să fie pe deplin reală în bucătărie căsuța este dotată cu un set de vase și tacâmuri pentru 2 persoane. Cu ajutorul acestora copii vor putea pregăti mâncăruri delicioase și la masa de picnic le vor putea savura. Măsuța de picnic cu bănci aparține de asemenea de căsuță. Masa de picnic se poate forma și în interiorul căsuței astfel că, va fi un colț confortabil de luare a mesei. În partea din față a căsuței de jucărie se află o ușă de intrare, care se poate deschide, 2 ferestre mari și 1 fereastră mică în partea superioară. Bucătăria cu partea interioară este conectată printr-un geam deschis prin care se pot servi bunătățile preparate. 

Pe ușa de intrare s-a fabricat o deschizătură pentru cutia poștală. Dimensiunea măsuței laterale este de 55*38 cm, iar a băncilor este de 23*16 cm. Înălțimea ușii este de 91 cm, lățimea de 41 cm. În partea din spate a căsuței de jucărie Prieteni se află o ușă cu gratii duble, 2 ferestre mari și jaluzele mai mici la etaj. Partea preferată a căsuței de jucărie este soneria electronică. Pe fiecare vizitator îl va surprinde melodia plăcută a soneriei. Căsuța este potrivită atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 3 până la 6 ani sau chiar și mai departe.

Balansoar cu două părți Green Dog Smoby căine verde de la 18 luni cu filtru UV

Balansoarul Green Dog de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este un balansoar potrivit pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Acesta strălucește în culoare minunată vie verde, datorită protecției UV își va păstra culorea sa originală, culoarea nu se decolorează. Balansoarul formează doi cățeluși, printre care se află o minge de fotbal. Balansoarul îl pot folosi simultan chiar și 3 copii-pe cățeluș se află două părți de șezut, iar una în partea din mijloc a balansoarului. Părțile de șezut s-au format ergonomic dacă copii își doresc să se balanseze un timp mai îndelungat pe balansoar ca să o facă confortabil și să nu obosescă. 

Acesta este un produs din plastic de calitate din material de bază din plastic rezistent și în același timp neted, care oferă o experiență plăcută la atingere. Structura stabilă și rezistentă a balansoarului, dar și mânerele de calitate garantează distracția sigură a copiilor. Datorită colțurilor sale rotunjite și copii mai mici se vor putea balansa în siguranță pe acesta. Copilașul dumneavoastră se va putea balansa singur pe balansoarul cățeluș, este îndeajuns doar să stea în partea din mijloc a balansoarului. Dimensiunea balansoarului este de 115*50*51 cm, lungimea totală este de 115 cm, înălțimea 51 cm. Balansoarul nu ocupă mult spațiu, se poate muta ușor și simplu. Capacitatea de greutate a acestuia este de 50 kg. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se mândrește de mulți ani cu fabricarea jucăriilor de calitate excepțională. Jucăriile Smoby corespund și celor mai stricte standarde europene. Colțurile jucăriilor sunt rotunjite ca jucăria să fie pe deplin sigură pentru copii. Jucăriile Smoby sunt plăcute și netede la atingere pentru mânuțele copiilor. Jucăriile Smoby sunt alegerea ideală pentru fiecare copil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...