Set căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie mică și babytaxiu cu far Scooter şi cu roţi din cauciuc

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copii cu jucării pentru grădină de cea mai bună calitate. Setul căsuței Prieteni Smoby cu bucătărie și babytaxiul cu far Scooter, este potrivit pentru toți copii de la 3 ani, care se joacă cu drag la aer curat. Setul de jucării poate fi achiziționat la un preț promoțional, așa că la cumpărare veți economosi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor oferi copiilor dvs. o distracție pe cinste. Avantajul căsușei din setul Smoby este filtrul anti UV, datorită căruia căsuța își va păstra culorile frumoase și vioaie. 

Căsuţă Prieteni Smoby cu bucătărie în colţ şi sonerie electronică

Căsuţă Prieteni Smoby este o căsuţă încăpătoare, în care vor încape şi mai mulţi copii. Bucătăria căsuţei de grădină este dotat cu chuivetă şi accesorii, ca de exemplu cu loc pentru servirea mesei, care va putea fi folosită şi ca o măsuţă de picnic. Mărimea bazei este de 221*155 cm. Uşa de intrare are o înălţime de 91 cm, lăţime de 41 cm, oaspeţii îşi vor semnala venirea cu apăsarea soneriei electronice.

 • căsuţă de grădină de la 3 ani
 • greutatea ambalajului este de 38,5 kg
 • mărimea bazei este de 221*155 cm
 • înălţimea căsuţei este de 172 cm
 • bucătărie cu chiuvetă
 • veselă cu tacâmuri
 • 3 ferester în faţă şi 3 în spate
 • înălţimea uşei este de 91 cm, lăţimea de 41 cm
 • uşiţa din spate cu gratii
 • măsuţă de picnic cu o mărime de 55*38 cm, mărimea băncii este de 23*16 cm
 • sonerie electronică cu baterii 2xAAA/1,5V/LR03

Babytaxiu motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby cu roţi din cauciuc roz cu cheie mecanică şi spaţiu de depozitare de la 18 luni

Tânjește fetița dvs. după propriul babytaxiu? Babytaxiul motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby este un babytaxiu ideal pentru toate fetițele de la 18 luni. Babytaxiul, va impresiona copii cu designul său roz care este original și franțuzesc. Acest vehicul minunat pentru copii, pornește cu ajutorul unei chei și redă un sunet mecanic al pornirii mașinilor de Cric Cric. Babytaxiul pentru copii are pe ghidon un reflector realistic, iar sub scaunul ergonomic se află spațiul de depozitare, unde micul șofer de curse își va putea pune jucăriile sale. Funcționarea în maximă siguranță a babytaxiului, este asigurată de roțile de cauciuc, care sunt foarte silențioase și oferă confortul necesar în timpul plimbării. Greutatea totală a babytaxiului este de 2,4 kg, astfel încât copilul să și-l poată lua cu l într-o călătorie cu părinții. Dimensiunile babytaxiului sunt de 65*34*48 cm.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni217*155*172 cm
Inaltimea produsului172 cm
Dimensiunile ambalajului150*40*88 cm
Lungime intreaga217 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate34,50 kg / 38,5 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...