Set căsuță pentru pisicuță cu sunete Cat's House Veterinary Smoby și valiză medicală cu pisicuță și 4 sunete -ideale pentru copilașii de la 2 ani

Detalii privind produsul

Căsuță pentru pisicuță Smoby Cat's House Veterinary și valiză medicală cu pisicuță formează un set minunat de jucării, cu care se vor putea juca copilașii de la 3 ani, de-a profesia veterinarilor. Setul modern de jucării, este acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copilașii, ci și părinții care vor economisi. Jucăriile de la Smoby se asortează foarte bine între ele, atât la culori cât și la design, decorează fiecare cameră a copiilor și distrează mai mulți copii, prieteni și frați. Vor învăța să aibă grijă de pisicuța de pluș, se vor putea juca de-a medici veterinari și vor avea la dispoziție accesorii medicale pentru îngrijirea animăluțelor! Când se joacă de-a diferite profesii, își dezvoltă gândirea logică, concentrarea, abilitățile motorice și imaginația.

Căsuță pentru pisică Cat's House Veterinary Smoby electronică cu sunete tobogan cu leagăn și 6 accesorii

Căsuța elegantă și atemporală pentru pisică, din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, va cuceri toți copiiilașii și mai ales fetele de la vârsta de 3 ani, cărora le place să se joace cu animalele. Căsuța colorată, cu 2 etaje, ascunde un leagăn practic, o cutie portabilă, o zonă de joacă cu un șoarece agățat, o zonă pentru luat masa și un tobogan, la capătul căreia există o rampă de săritură. După apăsarea butonului, pisoiul sare direct în brațele copilului. Setul de accesorii din 6 piese include o perie pentru pieptănarea animalelor, o oglindă care poate fi atașată de căsuță, o lopată, excremente de pisici și un vas de hrănire.

Din căsuță nu poate lipsi pisicuța de pluș cu sunete, cu care copilul va avea o experiență și mai realistă. El va învăța să aibă grijă de ea, să o hrănească, să o pieptene, iar datorită cutiei practice, o poate lua cu el în vizite și excursii. Căsuța originală cu pisică electronică este cadoul ideal pentru copiii care doresc să aibă acasă propriul animal de companie. În timp ce se joacă cu căsuța, își dezvoltă imaginația și creativitatea, abilitățile motrice fine și învață responsabilități în grija unei pisici. Dobândesc un nou prieten de pluș care va le va rezista, ani de zile.

Servietă veterinară Veterinary Case Smoby cu pisică de pluș sunete și 10 accesorii pentru animăluțe

Servieta veterinară din atelierul designerilor francezi Smoby este cel mai bun cadou pentru toți copiii de la 3 ani care doresc să devină medici veterinari. Setul de 10 accesorii conține tot ceea ce vor avea nevoie băieții și fetele atunci când vor avea grijă de animale de companie - mai exact, un stetoscop, foarfecă, un termometru, o seringă, sirop, șampon, brățară, un bol pentru mâncare și cărți de informare. Căsuța include, de asemenea, un pisoi de pluș, care poate emite până la 4 tipuri de sunete, astfel că, cei mici vor experimenta o experiență și mai realistă atunci când se vor juca profesia de medici veterinari. Pisoiul poate fi transportat în servietă, care poate fi transformată cu ușurință într-o cutie portabilă cu deschideri practică prin care pisicuța poate privi afară.

Animalul de pluș intră în cutie prin ușiță, în care se află o deschizătură de design în formă de pisică. Servieta originală cu o pisică este alegerea perfectă pentru toți copiii care își doresc propriul animal de companie. În timp ce se joacă de-a veterinar, își dezvoltă imaginația, creativitatea, abilitățile motrice, imită adulții și învață cum se folosesc diverse dispozitive medicale. Primesc un nou prieten de pluș, de care vor avea grijă și care le va rezista ani de zile. Pisoiul gri funcționează pe 3 baterii LR44, care fac parte din pachet (pentru testare).

Renumitul producător franțuzesc Smoby produce jucării din plastic de cea mai bună calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este solid, rezistent dar moale și plăcut la atingere pentru degetele delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copii în siguranță în timpul jocului și pentru a-i proteja împotriva rănirii. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*44*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului50*15*66 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Culoareaverde
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...