Set căsuţă pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m și sonerie electronică cadou de la 24 luni

Detalii privind produsul

Surprindeți copii dvs. cu un set original de jucării pentru grădină. Setul căsuței pentru copii pe piloni cu tobogan și sonerie electrică cadou, va surpinde plăcut fiecare copil de la 2 ani, care se joacă cu drag la aer curat. Setul de jucării vă va surprinde cu prețul promoțional, așa că la cumpărare veți economisi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor decora fiecare curte sau grădină. Jucăriile de la producătorul francez Smoby, sunt garanția designului original și a calității. 

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe stălpi Pilings House, este o căsuță minunată de grădină pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Căsuța pentru copii este realizată în culori vibrante, astfel încât copii se vor îndrăgosti imediat de ea și este un accesoriu ideal pentru orice grădină și curte. Această căsuță originală se află pe stâlpi cu înălțimea de 70 cm, datorită cărora copii pot avea parte și de un tobogan mare, cu o lungime de 1,5 metri, pe care se pot da veseli. Căsuța pentru copii este echipată cu scări antiderapante și spațiu suficient sub căsuță, unde își pot pune o pătură și se pot juca într-o umbră plăcută.  Suprafața căsuței este echipată cu un filtru special anti-UV care protejează casa de razele solare, cu ajutorul căreia își va menține culorile minunate pentru mulți ani.

Caracteristici

  • căsuță originală de grădină pe stâlpi
  • tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
  • construcție stabilă și durabilă
  • accesoriul ideal pentru curte sau grădină
  • design realist și pereți dublii de calitate
  • ușă mică și jaluzele care se pot deschide
  • spațioasă pentru jocul mai multor copii
  • culori vibrante și un filtru anti-UV
  • margini rotunjite
  • produs francez

Sonerie electronică pentru căsuţa de copii Smoby Natur, Pretty a Pillings de la 18 luni

Soneria electronică pentru căsuțele pentru copii Smoby este compatibilă cu căsuțele Natur, Pretty și Pillings. Soneria poate fi adaptată foarte ușor căsuței pentru copii, iar copiii pot să își scrie numele pe aceasta sau să deseneze ceva. Nu toate căsuțele sunt prevăzute cu sonerie, fapt pentru care copii sau părinții sunt nevoiți să bată la ușă în fața acesteia. Mulțumită acestui accesoriu sub forma unui clopoțel, copii ascunși în căsuță vor auzi întodeauna soneria. Soneria conține un simplu buton pentru apăsare, un spațiu alb pentru denumire, și un mic reproducător care reproduce sunetul unui clopoțel real. Soneria electronică funcționează cu 2 baterii AAA/LR03, care sunt incluse în pachet.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...