Set căsuţă pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m și set de sport cu piramidă din cutii de conserve şi popice de la 24 luni

Detalii privind produsul

Set căsuță pe piloni cu tobogan, set sport cu piramidă și popice este un set rezistent de jucărie pentru fiecare copil hiperactiv de la vârsta de 2 ani, care își petrec timpul lor liber cu plăcere în aerul proaspăt. Setul de jucărie la preț avantajos îi fascinează pe cei mici cu aspectul său unic și de calitate, iar părinții vor fi mulțumiți că pot și economisi. Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat materie de bază de calitate. În jucăriile Smoby și Écoiffier, se unește designul franțuzesc și de asemenea calitatea, nu în ultimul rând le asigură de asemenea distracție bună celor mici atât în exterior, cât și în interior. 

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe piloni Pilings House este într-adevăr o căsuță minunată de grădină pentru fiecare fetiță și băiețel de la 2 ani. Căsuța strălucește în culori vii astfel că, va cuceri atenția copiilor din prima clipă, va deveni decorul fiecărei grădini și curți. Această căsuță unică stă pe piloni cu o înălțime de 70 cm astfel că, în același timp oferă o posibilitate excepțională pentru alunecare pe toboganul de 1,5 m. În căsuța pentru copii duce drumul pe o scară nealunecoasă astfel că, copii vor putea admira frumusețile grădinii sau curții din ferestrele înalte ale căsuței, dar și de pe teresa formată în fața ușii de intrare. Suprafața căsuței a fost dotată cu filtru anti UV, care protejează căsuța față de razele dăunătoare ale soarelui astfel că, își va păstra culorile sale vii pentru un timp îndelungat.

Caracteristici

 • Căsuța unică de grădină pe piloni 
 • Cu un tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
 • Structură stabilă și rezistentă
 • Accesoriu potrivit pentru grădină și curte
 • Design precum cel real cu un perete dublu de calitate
 • Ușiță și fereastră, care se poate trage
 • Este destul de spațioasă pentru mai mulți copii
 • Culori vii cu filtru anti UV
 • Colțuri rotunjite
 • Produs franțuzesc

Set de sport pentru grădină Sport Écoiffier 7 feluri de jocuri

Setul de jucărie sport Écoiffier este o jucărie multifuncțională distractivă pentru fiecare copil de la vârsta de 36 de luni. Setul de jucărie este format din jucării tradițional ca bowling, jucărie de pescuit, golf, polo, aruncare de mingi şi frisbee. Acest set drăguț de sport îi va distra bine pe cei mici atât în aerul liber, cât și în cameră. Astfel că jucăriile superbe în zilele plăcute de vară și friguroase de iarnă vor servi bine. Jucăriile s-au fabricat din material de plastic ușor, durabil și de calitate în Franța, tratate cu vopsele nedăunătoare sănătății astfel timp de ani lungi vor servi bine. 

Joc sportiv pentru copii Piramidă din doze Écoiffier de la vârsta de 18 luni

Piramida din cutii de conserve este într-adevăr o jucărie distractivă pentru copii de la vârsta de 18 luni. Regulamentul acestui joc este simplu: copii vor construi o piramidă din cele 10 cutii de conserve, iar cu cele două mingi vor încerca să le dărâme de la locul lor. Acela, care va dărâma cutiile de conserve cu cele mai puţine lovituri, acela este câştigătorul.

 • joc sportiv cu doze
 • realizat din plastic
 • 10 doze cu cifre
 • 2 mingiuțe
 • calitate franțuzească

Tenis cu minge de burete spumă Sport Écoiffier 55 cm de la 18 luni

Producătorii franțuzești de jucărie Smoby și Écoiffier, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care sunt fabricate potrivit criteriilor europene stricte pentru fiecare vârstă. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, neted la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit și aspectul lor de culoare are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copilului. Dacă v-ați dori ceea ce este mai bun pentru copilul dumneavoastră alegeți marca franțuzescă Smoby, care dispune de certificat de calitate și rezistență, pe care o dovedește și existența sa de ani lungi cu aspectul produselor sale unice franțuzești. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...