Set căsuţă pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m și babytaxiu cu roți din cauciuc și cărucior mic cu găleată și înghețată de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Seturi populare de jucărie la preț irezistibil. Setul căsuță pe piloni cu tobogan, babytaxiu și cărucior mic tractabil cu set de găleată și înghețate este un set rezistent de jucărie pentru fiecare copil de la vârsta de 2 ani, care își petrec cu plăcere timpul lor liber în aerul proaspăt. Setul de jucărie la preț promoțional îi fascinează pe cei mici cu aspectul său unic și de calitate, iar părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din material de bază de calitate. Jucăriile Smoby și Écoiffier  asigură o distracție îndelingată pentru copii. 

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe piloni Pilings House este într-adevăr o căsuță minunată de grădină pentru fiecare fetiță și băiețel de la 2 ani. Căsuța strălucește în culori vii astfel că, va cuceri atenția copiilor din prima clipă, va deveni decorul fiecărei grădini și curți. Această căsuță unică stă pe piloni cu o înălțime de 70 cm astfel că, în același timp oferă o posibilitate excepțională pentru alunecare pe toboganul de 1,5 m. În căsuța pentru copii duce drumul pe o scară nealunecoasă astfel că, copii vor putea admira frumusețile grădinii sau curții din ferestrele înalte ale căsuței, dar și de pe teresa formată în fața ușii de intrare. Suprafața căsuței a fost dotată cu filtru anti UV, care protejează căsuța față de razele dăunătoare ale soarelui astfel că, își va păstra culorile sale vii pentru un timp îndelungat.

Caracteristici

  • Căsuța unică de grădină pe piloni 
  • Cu un tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
  • Structură stabilă și rezistentă
  • Accesoriu potrivit pentru grădină și curte
  • Design precum cel real cu un perete dublu de calitate
  • Ușiță și fereastră, care se poate trage
  • Este destul de spațioasă pentru mai mulți copii
  • Culori vii cu filtru anti UV
  • Colțuri rotunjite
  • Produs franțuzesc

Babytaxiu motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby cu roţi din cauciuc de la 18 luni

Babytaxiul motocicletă cu reflector, Scooter Pink Smoby este un vehicul mic şi drăguţ pentru fetițele de la vârsta de 18 luni. Babytaxiul le va cuceri , la prima vedere, inima fetițelor cu aspectul său drăguț roz și designul său original franțuzesc. Scooterul trebuie pornit cu ajutorul cheii de pornire, startul are un efect sonor mecanic Cric Cric. Pe ghidonul babytaxiului se află un reflector precum cel real, iar sub scaunul ergonomic se află un spațiu de, depozitare, care este ideal pentru transportarea jucăriilor preferate. Mersul în siguranţă şi fără denivelări este asigurat de roţile lente din cauciuc. Greutatea totală a babytaxiului este de 2,4 kg, iar dimensiunea acestuia este de 65*34*48 cm. 

Maşinuţă de tras pentru copii Minnie Smoby roz cu setul de găleată pentru nisipar (înălţimea găleţii 18 cm) de la 18 luni roz

Căruciorul tractabil Minnie din atelierul producătorului franțuzesc renumit Smoby împreună cu setul de găleată pentru nisipar este un cadou minunat pentru fiecare copil, care sunt fanii desenelor despre șoricelul Mickey și Minnie. Căruciorul mic minunat roz rulează pe patru roți stabile și este decorat cu motivul drăguț al desenului popular ca și setul de găleată. Căruciorul mic a fost completat cu un mâner practic de împins care îi va fi de mare ajutor copilului în ghidarea căruciorului mic. În căruciorul mic încape fără grijă mult nisip, dar și jucăriile preferate, pe care mica prințesă se pregătește să le ducă cu ea la nisipar sau la terenul de joacă. Găleata la care aparține lopățica, greblă și formă de nisip se potrivește perfect în lumea căruciorului mic și oferă bucurie deja de la vârsta de 18 luni.

Îngheţată la cornet pentru copii 100% Chef Écoiffier 

Setul de înghețată, Écoiffier este visul îndeplinit al fiecărui copil, care adoră această delicatesă dulce şi rece. Înghețata la cornet pentru copii s-a fabricat din material de plastic de calitate, care este plăcut la atingere şi este sigur. Înghețatele la cornet sunt atât de reale încât nici nu se pot diferenția de cele reale astfel că, joaca va fi mult mai distractivă cu aceste accesorii. Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate și sigure, care garantat oferă bucurie mare copiilor dumneavoastră. Dimensiunile înghețatei la cornet sunt de 17*6*27 cm și este potrivită pentru copii de la vârsta de 18 luni, deoarece pentru ei înghețata este cea mai delicioasă gustare. 

Companiile producătoare de jucărie franțuzești Smoby și Écoiffier se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate, care sunt produse potrivit criteriilor stricte europene pentru fiecare vârstă. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și rezistent, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, moale la atingere. Colțul fiecărei jucării este rotunjit și aspectul său de culoare are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei de copil. Căsuța de grădină, căruciorul mic tractabil cu setul de găleată și înghețate este o combinație excepțională, care le va oferi copiilor o distracție îndelungată. Întâmpinați-vă și dumenavoastră copii cu setul avantajos de jucărie.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...