Set căsuţă pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m și bucătărie Barbecue Grill cu accesorii de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul căsuței pe piloni cu tobogan și bucătărie Barbecue Grill este un set original de jucării pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Setul de jucării vă va surprinde cu prețul promoțional, așa că la cumpărare veți economisi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor decora fiecare curte sau grădină. Jucăriile de la producătorul francez Smoby, sunt garanția designului original și a calității. 

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe stălpi Pilings House, este o căsuță minunată de grădină pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Căsuța pentru copii este realizată în culori vibrante, astfel încât copii se vor îndrăgosti imediat de ea și este un accesoriu ideal pentru orice grădină și curte. Această căsuță originală se află pe stâlpi cu înălțimea de 70 cm, datorită cărora copii pot avea parte și de un tobogan mare, cu o lungime de 1,5 metri, pe care se pot da veseli. Căsuța pentru copii este echipată cu scări antiderapante și spațiu suficient sub căsuță, unde își pot pune o pătură și se pot juca într-o umbră plăcută.  Suprafața căsuței este echipată cu un filtru special anti-UV care protejează casa de razele solare, cu ajutorul căreia își va menține culorile minunate pentru mulți ani.

Caracteristici

  • căsuță originală de grădină pe stâlpi
  • tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
  • construcție stabilă și durabilă
  • accesoriul ideal pentru curte sau grădină
  • design realist și pereți dublii de calitate
  • ușă mică și jaluzele care se pot deschide
  • spațioasă pentru jocul mai multor copii
  • culori vibrante și un filtru anti-UV
  • margini rotunjite
  • produs francez

Bucătărie de jucărie Barbecue Grill Smoby pe roţi cu 17 accesorii negru-argintiu

Bucătăria pentru copii Smoby Barbecue Gril este o bucătărie frumoasă şi unică de la firma franceză care produce jucării pentru copii de cea mai bună calitate, cu 17 accesorii. Această bucătărie de vară pentru copii Smoby Barbecue, este fabricată din plastic de calitate, care este foarte solid şi rezistent, de aceea această bucătărie va rezista mult timp. Bucătăria de jucărie Smoby Barbecue Gril este dotată şi cu o funcţie de flacăre, care apare, când copilul Dumneavoastră apasă butonul. Această funcţie unică oferă impresia autentică de Barbecue. Micul rege al Barbecue-lui va putea face grătare sau grigărui împreună cu tăticul lui, fără să se ardă la degete. 

Această bucătărie pentru copii este împărţită în două părţi. Are o parte, care este ideală pentru grill şi are o altă parte, care este ideală pentru depozitarea materialelor crude. Împărţiţi cu micuții dvs. bucuriile care provin din făcutul grătarelor. Dimensiunile bucătăriei sunt de 50*37*73 cm şi este ideală copiilor de la vârsta de 3 ani. Înălţimea totală este 45 cm. Străluceşte în culori frumoase de negru şi argintiu. Printre accesoriile bucătăriei se află doi cârnaţi din plastic, două roşii, pui, piper negru, hamburger şi multe alte accesorii care sunt necesare pentru un grătar. Jucaţi-vă împreună cu copilul dvs. de-a frigăritula real. Datorită roţilor, căruciorul pentru grătar este stabil şi mobil.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafeței de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate35 kg
NoteHouse size: 98*110*127 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...