Set căsuţă pe piloni Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m și babytaxiu cu roţi din cauciuc şi cărucior cu găleată şi îngheţată de la 24 luni

Detalii privind produsul

Seturi populare de jucării la prețuri promoționale. Setul căsuței pe piloni cu tobogan, babytaxiu și cărucior cu găleată și îngheațată, este un set atemporal de jucării pentru copii de la 2 ani, care se joacă cu drag la aer curat. Setul de jucării vă va surprinde cu prețul promoțional, așa că la cumpărare veți economisi. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate și vor decora fiecare curte sau grădină. Jucăriile de la producătorul francez Smoby și Big, oferă copiilor o distracție pe cinste.

Căsuţă pentru copii pe stâlpi Pilings House Smoby cu tobogan de 1,5 m şi scară de la 2 ani

Căsuța pentru copii pe stălpi Pilings House, este o căsuță minunată de grădină pentru toți băieții și fetele de la 2 ani. Căsuța pentru copii este realizată în culori vibrante, astfel încât copii se vor îndrăgosti imediat de ea și este un accesoriu ideal pentru orice grădină și curte. Această căsuță originală se află pe stâlpi cu înălțimea de 70 cm, datorită cărora copii pot avea parte și de un tobogan mare, cu o lungime de 1,5 metri, pe care se pot da veseli. Căsuța pentru copii este echipată cu scări antiderapante și spațiu suficient sub căsuță, unde își pot pune o pătură și se pot juca într-o umbră plăcută.  Suprafața căsuței este echipată cu un filtru special anti-UV care protejează casa de razele solare, cu ajutorul căreia își va menține culorile minunate pentru mulți ani.

Caracteristici

  • căsuță originală de grădină pe stâlpi
  • tobogan de calitate cu o lungime de 150 cm
  • construcție stabilă și durabilă
  • accesoriul ideal pentru curte sau grădină
  • design realist și pereți dublii de calitate
  • ușă mică și jaluzele care se pot deschide
  • spațioasă pentru jocul mai multor copii
  • culori vibrante și un filtru anti-UV
  • margini rotunjite
  • produs francez

Babytaxiu motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby cu roţi din cauciuc roz cu cheie mecanică şi spaţiu de depozitare de la 18 luni

Tânjește fetița dvs. după propriul babytaxiu? Babytaxiul motocicletă cu reflector Scooter Pink Smoby este un babytaxiu ideal pentru toate fetițele de la 18 luni. Babytaxiul, va impresiona copii cu designul său roz care este original și franțuzesc. Acest vehicul minunat pentru copii, pornește cu ajutorul unei chei și redă un sunet mecanic al pornirii mașinilor de Cric Cric. Babytaxiul pentru copii are pe ghidon un reflector realistic, iar sub scaunul ergonomic se află spațiul de depozitare, unde micul șofer de curse își va putea pune jucăriile sale. Funcționarea în maximă siguranță a babytaxiului, este asigurată de roțile de cauciuc, care sunt foarte silențioase și oferă confortul necesar în timpul plimbării. Greutatea totală a babytaxiului este de 2,4 kg, astfel încât copilul să și-l poată lua cu l într-o călătorie cu părinții. Dimensiunile babytaxiului sunt de 65*34*48 cm.

Maşinuţă de tras pentru copii Minnie Smoby roz cu setul de găleată pentru nisipar (înălţimea găleţii 18 cm) de la 18 luni roz

Mășinuța de tras Minnie provine de la renumita firmă franceză Smoby cu setul de găleată pentru nisip, îi va bucura pe toți copii care adoră povestea despre șoarecele Mickeym și prietena lui Minnie. Frumosul cărucior roz pe patru roți stabile are lipit pe el motivele din favorita poveste și la fel este decorată și găleata cu jucării pentru nisip. Mașinuța de tras are un mâner practic datorită căruia îl poate trage copilașul oriunde. În mașinuță încape fără probleme mult nisip dar și o mulțime de jucării pe care și le poate transporta fetița într-un loc cu nisip sau la locul de joacă. Mașinuța care conține lopată, greblă și formă pentru nisip, va bucura pe toți copii începând cu vârsta de 18 luni.

Cărucior de servit de îngheţată 100% Chef Écoiffier cu hamburgeri de la vârsta de 18 luni şi cu 29 de accesorii

Căruciorul de servit înghețată, Écoiffier 100% Chef este o jucărie minunată cu accesorii interesante de culoare roșie și este potrivită copiilor de la 18 luni. Căruciorul de servit, cu înghețată se achiziționează împreună cu diferite accesorii. Este vorba în total de 29 de accesorii printre care putem găsi înghețate la cornet, maioneză, ketchup, hamburgeri și cartofi pai. Căruciorul se rulează astfel copii îl vor putea împinge în casă sau în aer liber ca și niște vânzători sau bucătari adevărați. Jucăria poate fi și un cadou minunat pentru orice copil căruia îi place să-și ajute mama în bucătărie sau căruia îi place să se joace de-a bucătarul.

Smoby și Écoiffier sunt producători francez de jucării din plastic de cea mai bună calitate. Plasticul de pe jucăriile Smoby, este rezistent, dar totodată plăcut și catifelat la atingere, pentru mâinile delicate ale copiilor. Procesul de frabicare al jucăriilor Smoby este strict controlat, de aceea toate jucăriile îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță. Écoiffier oferă jucării de calitate la un preț promoțional. Culorile de pe jucăriile din plastic dezvoltă imaginația copiilor, pentru că sunt vesele și strălucitoare. Faceți-le o bucurie copiilor dvs. cu jucării de calitate de la Smoby și Écoiffier, la un preț promoțional. 

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni260*160*197 cm
Inaltimea produsului197 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*100 cm
Lungime intreaga260 cm
Lungimea suprafetei de alunecare150 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate35 kg
ObservaţieHouse size: 98*110*127 cm
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha