Set căsuță pentru pisicuță cu sunete Cat's House Veterinary Smoby și coș medical cu accesorii

Detalii privind produsul

Căsuță pentru pisicuță Smoby Cat's House Veterinary și coș medical cu accesorii formează un set minunat de jucării, cu care se vor putea juca copilașii de la 3 ani, de-a profesia veterinarilor. Setul modern de jucării, este acum la un preț promoțional, așa că va încânta nu numai copilașii, ci și părinții care vor economisi. Jucăriile de la Smoby și Écoiffier se asortează foarte bine între ele, atât la culori cât și la design, decorează fiecare cameră a copiilor și distrează mai mulți copii, prieteni și frați. Animalele de pluș grozave vor deveni compania ideală a celor mici, cu ajutorul cărora vor descoperi în mod constant noi posibilități de joacă. Când se joacă de-a diferite profesii, își dezvoltă gândirea logică, concentrarea, abilitățile motorice și imaginația.

Căsuță pentru pisică Cat's House Veterinary Smoby electronică cu sunete tobogan cu leagăn și 6 accesorii

Căsuța elegantă și atemporală pentru pisică, din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, va cuceri toți copiiilașii și mai ales fetele de la vârsta de 3 ani, cărora le place să se joace cu animalele. Căsuța colorată, cu 2 etaje, ascunde un leagăn practic, o cutie portabilă, o zonă de joacă cu un șoarece agățat, o zonă pentru luat masa și un tobogan, la capătul căreia există o rampă de săritură. După apăsarea butonului, pisoiul sare direct în brațele copilului. Setul de accesorii din 6 piese include o perie pentru pieptănarea animalelor, o oglindă care poate fi atașată de căsuță, o lopată, excremente de pisici și un vas de hrănire.

Din căsuță nu poate lipsi pisicuța de pluș cu sunete, cu care copilul va avea o experiență și mai realistă. El va învăța să aibă grijă de ea, să o hrănească, să o pieptene, iar datorită cutiei practice, o poate lua cu el în vizite și excursii. Căsuța originală cu pisică electronică este cadoul ideal pentru copiii care doresc să aibă acasă propriul animal de companie. În timp ce se joacă cu căsuța, își dezvoltă imaginația și creativitatea, abilitățile motrice fine și învață responsabilități în grija unei pisici. Dobândesc un nou prieten de pluș care va le va rezista, ani de zile.

Cuşcă medicală de jucărie pentru câini Écoiffier cu bol şi accesorii medicaleni de la 18 luni

Cuşca de transport medicală pentru câini, Écoiffier cu un bol mic şi accesorii a fost fabricată pentru micuții veterinari. Cuşca, care s-a fabricat din material rezistent şi de calitate, dar în acelaşi timp din material din plastic plăcut la atingere, servește la transportarea câinelui. Cuşca are culori combinate de roşu-alb. Căţeluşul din pluş este de culoare maro deschis. Căţeluşului îi stau la dispoziţie un bol cu apă şi un os. Micul veterinar va consulta căţeluşul cu ajutorul stetoscopului, iar cu termometrul îi va măsura temperatura și, în caz de nevoie îi va putea da medicamentul cu ajutorul injecţiei. Produsele producătorului franţuzesc,  Écoiffier corespund celor mai stricte standarde europene.

Renumitul producător franțuzesc Smoby produce jucării din plastic de cea mai bună calitate pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este solid, rezistent dar moale și plăcut la atingere pentru degetele delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copii în siguranță în timpul jocului și pentru a-i proteja împotriva rănirii. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni48*44*57 cm
Inaltimea produsului57 cm
Dimensiunile ambalajului50*15*66 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Culoareaverde
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...