Set centru bebe Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby și păpușă interactivă Bébé Calin Loving & Melodies cu 4 sunete și 3 melodii 30 cm

Detalii privind produsul

Centrul de bebe Violette Baby Nurse și păpușă interactivă Bébé Calin Loving & Melodies cu 4 sunete și 3 melodii 30 cm este un set rezistent de jucării pentru fiecare copil, dar mai ales pentru fetițele  deja de la vârsta de 3 ani. Setul de jucării se poate achiziționa la preț avantajos și nu numai pe fața copiilor va reda zâmbet, ci și părinții vor fi mulțumiți că pot economisi. Jucăriile se completează minunat una pe cealaltă, fiecare cameră de copil o vor transforma într-una mai familiară și asigură și distracția în comun a mai multor copii. În timpul jocului vor îmbrăca diferite roluri, pot fi bone mici și părinți grijulii astfel că în timpul jocului vor fi mai aproape de lumea adulților, își vor dezvolta modul de gândire logică, fantezia și de asemenea imaginația datorită producătorului franțuzesc Smoby, care timp de ani îi copleșesc pe copii cu jucării de calitate de top într-un aspect de clasa întâi.

Centru de bebe pentru păpușă de jucărie Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby 

Centrul de bebe pentru păpușa de jucărie Violette din colecția Baby Nurse este o jucărie rezistentă pentru fetițele de la vârsta de 3 ani. Căsuța formată din 3 părți asigură un teren mare pentru îngrijirea păpușii de jucărie cu mărime de 42 cm. Partea principală din mijloc a căsuței este baia, care a fost mobilată cu o vană roz completată cu duș și pult de înfășat decorat cu model modern. În partea din spate a peretelui se află o ramă foto decorată cu inimioară în care puteți așeza poza copilului dumneavoastră cu îmbrățișarea păpușii sale preferate de jucărie.

Hrănirea se poate realiza în bucătăria care se află în partea stângă a căsuței. Scaunul de masă cu un pult mic, chiuveta cu cuptor de microunde în partea inferioară a aragazului toate servesc la hrănirea confortabilă a păpușii de jucărie. În partea dreaptă a căsuței se află dormitorul cu un pătuț foarte confortabil în care caruselul o va legăna în somn păpușa preferată de jucărie, care este decorat cu inimă și pasăre. Lampa de noapte deasupra capului păpușii de jucărie redă o lumină plăcută fosforescentă. Pătuțul la nevoie se poate detașa de pe căsuță și fetița dumneavoastră îl poate așeza lângă pătuțul ei propriu ca și noaptea să aibă grijă de păpușa ei de jucărie. 

Acest centru de bebe multifuncțional conține 23 de accesorii, printre care se află oala cu capac, farfurie în formă de inimă cu linguriță, biberon, cutie de lapte praf, șampon, termometru și alte numeroase accesorii utile și interesante. Copilul dumneavoastră primește cu mare bucurie locul spațios de depozitare pentru depozitarea accesoriilor. Avantajul căsuței de păpușă este spațiul econom, deoarece unele părți ale acesteia se pot plia ușor. Datorită roților sale copilul o poate duce cu el oriunde sau o poate depozita într-un loc unde nu ocupă mult spațiu. Păpușa de jucărie nu este inclusă în ambalaj. 

Păpușă interactivă Bebe Calin Loving&Melodies Features Corolle cu 4 sunete și 3 melodii, ochi căprui clipitori 30 cm de la 18 luni

Minunata păpușă Bébé Calin Loving & Melodies Features din atelierul producătorului franțuzesc Corolle este o păpușă interactivă, care va încânta copilașii dvs. cu primele cuvinte și melodii frumoase. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vă oferă această păpușă unică cu miros de vanilie, știe să vorbească, să redea 4 sunete și 3 melodii frumoase. Păpușa în pijama roz cu design frumos franțuzesc, are detalii incredibil de elaborate și va încânta copilașii de la 18 luni cu primele cuvinte mama, tata dar și cu un zâmbet frumos, sunetul sărutului și melodii, care vor distra copilașii, dar totodată îi va și calma.

Dintre funcțiile intercative nu pot lipsi caracteristicile faciale asimetrice, care o fac ca păpușa să pară umană și simpatică. Ochii căprui veseli ai păpușei Corolle, au un aspect foarte realist și în timpul somnului se închid, așa că joaca cu păpușile le va arăta copiilor cum să aibă grijă de un bebeluș adevărat. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, designului perfect și expresiei amabile, copilul dvs. va crea o legătură puternică, cu această păpușă.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Colțul fiecărei jucării este rotunjit în vederea jocului sigur al copiilor. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni150*71*71 cm
Inaltimea produsului71 cm
Dimensiunile ambalajului80*24*63 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate6,1 kg
Culoareaviolet
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii