Set căsuţă My Neo House DeLuxe Smoby cu sonerie cu 2 uşi şi centru de joacă Fun Center cu tobogan şi balansoar Câțeluș de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucării căsuța My House cu sonerie, centru de joacă Fun Center și balansoarul Câțeluș este cel mai nou set de jucării pentru copii de la 2 ani, de la producătorul francez Smoby. Setul promoțional de jucării vă va încânta nu doar cu prețul promoțional, dar și cu designul de cea mai bună calitate. Jucăriile din set se asortează foarte bine între ele, așa că se potrivesc pentru fiecare grădină, în care vor forma un centru distractiv de joacă pentru copii. Jucăriile din set se caracterizează printr-un design original franțuzesc și filtru anti UV, datorită căruia jucăriile își vor păstra culorile vioaie, chiar și după ani de utilizare. 

Set căsuță My Neo House DeLuxe Smoby cu masă de picnic și sonerie de la 24 de luni

Căsuța rezistentă My Neo House DeLuxe cu mobiliere de sub mâna designerilor franțuzești Smoby îi oferă bucurie fiecărui băiețel și fetiță hiperactivă deja de la vârsta de 2 ani. În căsuță copii ajung înăuntru prin ușa întreagă de intrarecare se poate încuia, de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorațiunea acesteia. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior. Căsuța dispune și de o intrare prin spate, asa că cei mici se vor putea plimba fără probleme.

Lângă ușa de intrare se află soneria electronică ca musafirii să-și poată semnala sosirea, iar după joacă se pot odihni la măsuța exterioară de picnic cu 2 bănci, pe care lepot folosi și la joacă, desenat sau mâncat. Căsuța este atemporală - în viitor puteți achiziționa cu ușurință alte accesorii și echipamente, pe care le puteți găsi și lângă coșul de cumpărături la realizarea comenzii. Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța este protejată de un filtrul UV pentru a o proteja de razele dăunătoare de soare.  Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm.

  • căsuţă din material de plastic de calitate
  • cu pereţi dubli
  • dimensiuni de 120*115*135 cm
  • înălţimea totală de 135 cm
  • greutatea ambalajului este de 25,7 kg
  • un produs franţuzesc
  • copii îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare prin joaca în căsuță
  • din material de plastic neted şi moale

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de joacă multisport Fun Center din atelierul producătorului renumit franțuzesc Smoby este un centru fantastic de joacă ideal pentru folosirea în curte sau grădină pentru copii deja de la vârsta de 2 ani. Centrul de joacă ascunde în sine multă distracție adică tobogan, masă de picnic, panou înalt de baschet, perete de cățărat, scară și poartă de fotbal. Realizarea centrului de joacă amintește și de o căsuță în care se poate ajunge prin ușa înjumătățită, pe care o face mai reală deschizătura de poștă, ca cei mici să-și poate trimite unul celuilalt desene frumoase. Copii dumneavoastră de acum înainte nu se vor plictisi niciodată în curte sau în grădină. Datorită combinației de culoare neutră de roșu, verde, alb și gri tipică produselor Smoby se potrivește minunat în imaginea de ansamblu a grădinii decorând-o plăcut de aceasta. Centrul de sport este într-adevăr o jucărie unică cu care copii timp de ani lungi se pot distra mult în aerul proaspăt. 

Lungimea toboganului este de 150 cm și este partea excepțională a centrului sport cu care cei mici se joacă timp de ore lungi. Acesta a fost realizat într-o combinație de culoare foarte frumoasă de roșu-verde. La capătul toboganului copii ajung cu ajutorul scării care se află în cealaltă parte a centrului care este practică, este dotată cu deschizături potrivite pentru picioarele mici ca cei mici să ajungă sus mai ușor pe acesta. Scara este multifuncțională, cu întoarcerea acesteia copilul dumneavoastră primește instant un perete de cățărat cu prinzătoare puternice ca să-și dezvolte mai bine dexteritatea. Platoul superior al centrului de joacă este multifuncțional, cu întoarcerea acestuia copilul dumneavoastră se va simți pe un teren cu val, care îi va fi de ajutor la dezvoltarea echilibrului și a stabilității. Partea laterală a centrului de joacă este completată cu o măsuță de picnic cu bănci astfel în timpul distracției cei mici pot lua picnicul, pot desena sau se pot odihni și cu prietenii lor. Spre marea bucurie a micilor sportiv, la accesoriile centrului se află panoul de baschet cu o înălțime de 176 cm, cu o înălțime reglabilă. Dacă cei mici s-au plictisi deja de jocul de baschet se apucă ușor de meciul aventuros de fotbal, deoarece la joaca superba se află și o poartă de fotbal cu plasă astfel că,

Balansoar cu două părți Green Dog Smoby căine verde de la 18 luni cu filtru UV

Balansoarul Green Dog din atelierul producătorului franțuzesc renumit Smoby este un balansoar potrivit pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Acesta strălucește în culoare minunată vie verde, datorită protecției UV și după un timp îndelungat își menține aspectul său original de culoare, culoarea nu se decolorează. Balansoarul formează doi cățeluși, printre care se află o minge de fotbal. Balansoarul îl pot folosi simultan chiar și 3 copii-pe cățeluș se află două părți de șezut, iar una în partea din mijloc a balansoarului. Părțile de șezut s-au format ergonomic dacă copii își doresc să se balanseze un timp mai îndelungat pe balansoar ca să o facă confortabil și să nu obosească. 

Acesta este un produs din plastic durabil, rezistent și în același timp din material de bază din plastic neted, care oferă o experiență plăcută la atingere. Structura stabilă și rezistentă a balansoarului, dar și mânerele de calitate garantează distracția sigură a copiilor. Datorită colțurilor sale rotunjite și copii mai mici se vor putea balansa în siguranță pe acesta. Copilașul dumneavoastră se va putea balansa singur pe balansoarul cățeluș, este îndeajuns doar să stea în partea din mijloc a balansoarului. Dimensiunile balansoarului sunt de 115*50*51 cm, lungimea sa totală este de 115 cm, înălțimea 51 cm. Balansoarul este econom în spațiu, se poate muta ușor și simplu. Capacitatea de greutate a acestuia este de 50 kg.

Renumita marcă franceză Smoby produce jucării de calitate din plastic pentru copii, de mai bine de zece ani. Plasticul din care sunt confecționate jucăriile este solid, durabil și totodată moale și delicat pentru mânuțele copiilor, plăcut la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copii dumneavoastră să fie în siguranță și feriți de accidente în timpul jocurilor vesele. Culorile jucăriilor din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni99*110*127 cm
Inaltimea produsului127 cm
Dimensiunile ambalajului99*20*115 cm
Lungime intreaga110 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate12,50 kg / 14,75 kg
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...