Set căsuţă My Neo House DeLuxe Smoby cu sonerie intrare prin spate 2 uşi şi centru de joacă Fun Center cu tobogan de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul căsuţă cu sonerie şi centru de joacă Fun Center cu tobogan este într-adevăr un cadou excepţional pentru fiecare copil de la 2 ani, care îşi doresc să îşi îmbogăţească setul cu jucării moderne. Setul drăguţ de jucărie vi-l oferim acum la un preţ avantajos, astfel că veţi putea dărui copiilor jucării drăguţe şi veţi putea şi economisi. Jucăriile împreună formează o imagine de ansamblu minunat, s-au fabricat din materie primă de calitate şi vor deveni decorul fiecărui curte şi grădină, unde veţi putea forma un centru multifuncţional de joacă pentru distracţia copiilor. În jucăriile Smoby se combină designul unic franţuzesc, durabilitate și funcționalitate.

Căsuța My Neo House DeLuxe Smoby masă de picnic, intrare prin spate și sonerie de la 24 de luni

Căsuța rezistentă My Neo House DeLuxe cu mobiliere de sub mâna designerilor franțuzești Smoby îi oferă bucurie fiecărui băiețel și fetiță hiperactivă deja de la vârsta de 2 ani. În căsuță copii ajung înăuntru prin ușa întreagă de intrarecare se poate încuia, de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorațiunea acesteia. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior. Căsuța dispune și de o intrare prin spate, asa că cei mici se vor putea plimba fără probleme.

Lângă ușa de intrare se află soneria electronică ca musafirii să-și poată semnala sosirea, iar după joacă se pot odihni la măsuța exterioară de picnic cu 2 bănci, pe care lepot folosi și la joacă, desenat sau mâncat. Căsuța este atemporală - în viitor puteți achiziționa cu ușurință alte accesorii și echipamente, pe care le puteți găsi și lângă coșul de cumpărături la realizarea comenzii. Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța este protejată de un filtrul UV pentru a o proteja de razele dăunătoare de soare.  Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de sport Smoby Fun Center este un centru de joacă fantastic pentru folosire în curte sau grădină şi centru ideal de joacă pentru copii de la 2 ani, care conţine un tobogan cu o lungime de 150 cm, măsuţă, căsuţă pentru copii, panou înalt de baschet, căţărător şi poartă de fotbal, acestea toate împreună. Colţul centrului de joacă este completat cu o măsuţă cu bănci, astfel în timpul distracţiei copii vor putea face un picnic, vor desena sau vor putea să se odihnească împreună cu prietenii.

Caracteristici

 • centru de sport multifuncţional
 • înălţime de 176 cm
 • dimensiune de 284*203*176 cm
 • greutate de 31,9 kg
 • pereţi dublii
 • lungimea toboganului pentru copii este de 150 cm
 • panou de baschet cu 2 înălţimi
 • înălţimea etajului este de 72 cm
 • poartă de fotbal
 • dimensiunea mesei de picnic este de 55*33 cm
 • înălţimea băncilor este de 26 cm, lăţimea de 16 cm

Producătorul renumit franţuzesc Smoby produce jucării din plastic de calitate şi moderne de. Materialele din plastic ale jucăriilor Smoby sunt solide și rezistente, plăcute și netede pentru mânuţele copiilor şi moi la atingere. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite, ca, copii în timpul jocului vesel să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni154*120*135
Inaltimea produsului135 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 27,8 kg
ObservaţieBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...