Set căsuţă My Neo House DeLuxe Smoby cu sonerie intrare prin spate 2 uşi şi căţărătoare Multiactivity Tower cu tobogan de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul căsuţă cu sonerie şi centru de căţărat cu tobogan Multiactivity Tower este într-adevăr o alegere excepţională pentru fiecare băieţel năzdrăvan şi fetiţă de la 2 ani. Setul drăguţ de jucărie vi-l oferim acum la un preţ avantajos, astfel că veţi putea dărui copiilor jucării drăguţe şi veţi putea şi economisi. Jucăriile împreună formează o imagine de ansamblu minunat, s-au fabricat din materie primă de calitate şi vor deveni decorul fiecărui curte şi grădină. În jucăriile Smoby se combină designul unic franţuzesc, durabilitate și funcționalitate.

Căsuța My Neo House DeLuxe Smoby masă de picnic, intrare prin spate și sonerie de la 24 de luni

Căsuța rezistentă My Neo House DeLuxe cu mobiliere de sub mâna designerilor franțuzești Smoby îi oferă bucurie fiecărui băiețel și fetiță hiperactivă deja de la vârsta de 2 ani. În căsuță copii ajung înăuntru prin ușa întreagă de intrarecare se poate încuia, de pe care desigur nu poate lipsi nici orificiul pentru aruncarea scrisorii ca poștașul să poată înmâna scrisorile importante. În zilele fierbinți de vară se vor îngriji de aerisirea plăcută 2 deschizături de geam cu obloane, care se pot deschide și 2 geamuri rotunde. Căsuța stârnește o impresie, precum cea reală, suprafața acesteia este decorată cu reliefuri artistice de lemn și țiglă, dar și pasărea drăguță face parte din decorațiunea acesteia. Căsuța superbă nu poate fi doar decorul curții sau grădinii, ci se poate folosi și în interior. Căsuța dispune și de o intrare prin spate, asa că cei mici se vor putea plimba fără probleme.

Lângă ușa de intrare se află soneria electronică ca musafirii să-și poată semnala sosirea, iar după joacă se pot odihni la măsuța exterioară de picnic cu 2 bănci, pe care lepot folosi și la joacă, desenat sau mâncat. Căsuța este atemporală - în viitor puteți achiziționa cu ușurință alte accesorii și echipamente, pe care le puteți găsi și lângă coșul de cumpărături la realizarea comenzii. Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța este protejată de un filtrul UV pentru a o proteja de razele dăunătoare de soare.  Căsuța a fost realizată cu strat dublu de perete puternic și stabil, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm.

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Cățărătoarea pentru copii Multiactivity Climbing Tower de la producătorul francez de renume Smoby, este o cățătăroare minunată, care va încânta și va atrage fiecare copil de la 2 ani. Acest centru minunat de cățărat are 3 pereți de cățărare, o scară cu platformă și un tobogan, care va distra băieții și fetele ani de zile. Combinația colorată de roșu, verde și gri de pe cățărătoare pentru copii va decora frumos grădina dvs., păstrându-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UVPereții dublii rezistenți de cea mai bună calitate se caracterizează prin rezistență și durabilitate.

Caracteristici

  • centru original sportiv de distracție 
  • utilizare multifuncțională
  • oferă tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • tobogan cu lungime de 150 cm
  • pereți dublii pentru o rezsitență, stabilitate și durabilitate mai mare
  • material din plastic fin și catifelat
  • copiii au multe opțiuni pentru activitatea fizică
  • filtru special anti UV, care protejează culorile de decolorare
  • produs de caliatate franțuzească

Producătorul renumit franţuzesc Smoby produce jucării din plastic de calitate şi moderne de. Materialele din plastic ale jucăriilor Smoby sunt solide și rezistente, plăcute și netede pentru mânuţele copiilor şi moi la atingere. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite, ca, copii în timpul jocului vesel să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni154*120*135
Inaltimea produsului135 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate22,5 kg / 27,8 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...