Set căsuţă My House Smoby cu sonerie, 2 uşi şi căţărătoare Multiactivity Tower cu tobogan de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul căsuţă cu sonerie şi centru de căţărat cu tobogan Multiactivity Tower este într-adevăr o alegere excepţională pentru fiecare băieţel năzdrăvan şi fetiţă de la 2 ani. Setul drăguţ de jucărie vi-l oferim acum la un preţ avantajos, astfel că veţi putea dărui copiilor jucării drăguţe şi veţi putea şi economisi. Jucăriile împreună formează o imagine de ansamblu minunat, s-au fabricat din materie primă de calitate şi vor deveni decorul fiecărui curte şi grădină. În jucăriile Smoby se combină designul unic franţuzesc, durabilitate și funcționalitate.

Căsuţă de copii My House Smoby cu sonerie de la 2 ani

Căsuța, Smoby My House este o căsuță minunată și încăpătoare în care se vor juca confortabil și mai mulți copii împreună de la 2 ani. Dalele de pe, pereți o vor transforma într-o clădire adevărată. Avantajele mari ale căsuței sunt sistemul cu perete dublu, fereastra roșie cu jaluzele, care se pot deschide, ferestrele rotunde și măsuța cu bănci exterioare, dar și căsuța poștală. Desigur că, căsuța dispune și de o sonerie, care va anunța cu o melodie plăcută dacă musafirii au ajuns la mica gazdă. Căsuța pentru copii strălucește în combinația de culori alb, verde, roșu și gri și îi va fascina pe copii chiar de la prima vedere. Structura căsuței este foarte sigură, rezistentă și copii se vor juca confortabil în aceasta.

Înălțimea căsuței de jucărie este de 135 cm, iar dimensiunea acesteia este de 154*120*135 cm. Căsuța de grădină este o alegere perfectă pentru distracția în comun a mai multor copii. Acest produs corespunde standardelor stricte de calitate și rezistență și dispune de un certificat. Căsuța are un filtru UV, care protejează materialul din plastic de razele dăunătoare astfel că, acestea nu se vor decolora nici după mulți ani, ci își vor menține culorile vii. Asamblarea și dezasamblarea căsuței pentru copii Smoby este ușoară. Elementele dezasamblate ale căsuței nu ocupă mult spațiu, deci nu trebuie să vă faceți griji că vă vor sta în cale. Stabilitatea căsuței este dată de materiile prime din plastic de calitate, care dispun de caracteristici rezistente. Suprafața din plastic este netedă și moale pentru mânuțele copiilor. Colțurile sunt rotunjite astfel că, nu trebuie să va faceți griji că, copilașul se va răni în timpul jocului.

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Cățărătoarea pentru copii Multiactivity Climbing Tower de la producătorul francez de renume Smoby, este o cățătăroare minunată, care va încânta și va atrage fiecare copil de la 2 ani. Acest centru minunat de cățărat are 3 pereți de cățărare, o scară cu platformă și un tobogan, care va distra băieții și fetele ani de zile. Combinația colorată de roșu, verde și gri de pe cățărătoare pentru copii va decora frumos grădina dvs., păstrându-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UVPereții dublii rezistenți de cea mai bună calitate se caracterizează prin rezistență și durabilitate.

Caracteristici

  • centru original sportiv de distracție 
  • utilizare multifuncțională
  • oferă tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • tobogan cu lungime de 150 cm
  • pereți dublii pentru o rezsitență, stabilitate și durabilitate mai mare
  • material din plastic fin și catifelat
  • copiii au multe opțiuni pentru activitatea fizică
  • filtru special anti UV, care protejează culorile de decolorare
  • produs de caliatate franțuzească

Producătorul renumit franţuzesc Smoby produce jucării din plastic de calitate şi moderne de. Materialele din plastic ale jucăriilor Smoby sunt solide și rezistente, plăcute și netede pentru mânuţele copiilor şi moi la atingere. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite, ca, copii în timpul jocului vesel să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni154*120*135
Inaltimea produsului135 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 27,8 kg
ObservaţieBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Culoarearoșu
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha