Set căsuţă My Neo House DeLuxe Smoby cu sonerie electronică şi un babytaxiu Racing Bike de la 24 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie este format din jucării minunate fabricare în Europa: căsuța de grădină My House cu sonerie, care oferă un aspect real căsuței de jucărie de la producătorul franțuzesc de jucării Smoby și babytaxiul Racing Bike în forma unei motociclete mici de la producătorul german BIG. În acest set minunat veți găsi 2 jucării de calitate, care vor fi  pentru un timp îndelungat jucăriile preferate ale copilașului. Căsuța pentru copii cu babytaxiul formează o unitate perfectă. Copii vor trăi atâta distracție cu aceste jucării cât vor avea ei chef. Oferiți-vă bucurie și de asemenea și copilașului dumneavoastră prin această achiziționare avantajoasă, care va dezvolta fantezia copilașului, creativitatea, abilitățile sale motorice și de mișcare în timp ce își va îmbogăți abilitățile de comunicare și își va consolida legăturile cu prietenii. Jucăriile sunt dotate cu un filtru UV, care garantează că, culorile își vor menține strălucirea și după mulți ani. 

Căsuța My Neo House DeLuxe Smoby cu sonerie electronică pentru ușă

Căsuța My Neo House DeLuxe din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, va încânta toți copilașii de la 2 ani. Căsuța dispune de o ușa mare care se poate încuia cu deschizătură specială pentru scrisori, 2 geamuri cu 2 obloane care se pot deschide și 2 geamuri rotunde, care vor asigura un aer proaspăt în timpul zilelor călduroase. Suprafața căsuței seamână cu relieful din piatră și lemn, în timp ce este decorată cu o imagine frumoasă a păsărilor. Căsuța se poate utiliza pe tot parcursul anului - atât în interior cât și în aer liber și este echipată cu sonerie electronică. 

Căsuța s-a fabricat din material de plastic durabil, care timp de ani îi va face fericiți pe copii dumneavoastră. Suprafața acesteia este netedă, moale la atingere. Căsuța își va păstra aspectul frumos datorită filtrului anti-UV, care protejează în mod fiabil culorile de razele soarelui, astfel încât să pară nouă, chiar și după mult timp. Căsuța are pereți dublii puternici și stabili, care rezistă vântului puternic și de asemenea condițiilor meteorologice. Dimensiunile căsuței sunt de 120*115*135 cm, înălțimea sa totală este de 135 cm.

Caracteristici

 • căsuță de grădină de cea mai bună calitate
 • sonerie electronică
 • design realist
 • pentru exterior și interior
 • pentru băieții și fetițele de la vârsta de 2 ani
 • structură durabilă și maxim de stabilă
 • filtru anti UV care va proteja culorile de decolorare
 • înălțime totală de 135 cm
 • spațioasă, pentru distracția în comun a mai multor copii
 • material din plastic neted la atingere cu colțuri rotunjite
 • produs franțuzesc de top

Nisipar BIG cu prelată 152*152 cm de la 12 luni

Nisiparul mare de la producătorul BIG este una dintre cele mai populare jucării din această categorie. Nisipul de la producătorul german BIG poate suporta până la 200 kg de nisip, ceea ce îl face să fie cel mai mare nisipar din oferta noastră. Nisiparul din pereți colorați de plastic, are o formă pătrată cu dimensiuni exterioare de 152*152*24 cm, iar dimensiunile interioare ale acestuia sunt de 120*120 cm. Nisiparul potrivit pentru copii de la 12 luni este foarte practic, astfel încât să-l puteți împacheta cu mare ușurință și să-l mutați în alt loc. Elementul component al nisiparului este prelata de acoperire, care împiedică pătrunderea apei și a murdăriei în nisipar.

Caracteristici

 • încape în el până la 200 kg de nisip
 • formă pătrată cu dimensiuni exterioare 152*152*24 cm
 • dimensiunile interioare ale nisiparului sunt de 120*120 cm
 • pentru copilașii de la 12 luni
 • prelata solidă împiedică pătrunderea apei și a murdăriei
 • marginile rotunjite garantează siguranța
 • datorită filtrului UV, culorile nu se decolorează

Joc de apă stropitoare caracatiță Aqua Nauti BIG cu jet de apă de 4 m, extra stabilă

Stropitoare cu apă caracatiță Aqua Nauti din atelierul producătorului german BIG este într-adevăr o jucărie unică de grădină, care la prima vedere le trezește atenția băieților și fetițelor de la prima vedere de la vârsta de 3 ani. Caracatița veselă și zâmbitoare strălucește în nuanțe foarte frumoase de culoare albastră, le oferă năzdrăvanilor mici o reîmprospătare rece în arșițele verii deseori insuportabile cu jet distractiv de apă. După ce atașați caracatița țâșnitoare de apă la un furtun tradițional de grădină, șapca acesteia zboară la o înălțime de 4 m și în funcție de presiunea apei. Deja în timpul înălțării șapca caracatiței începe să se învârtă astfel îi așteaptă pe copii năzdrăvani o reîmprospătare plăcută. Materialul din plastic din care s-a fabricat caracatița conține filtru UV, acesta îi protejează culorile de decolorare și jucăria va rămâne la fel de minunată și strălucitoare ca și în prima zi.

Producătorii de jucării Smoby și BIG vor realiza în jucăriile lor din plastic unice, calitatea, siguranța, rezistența și atingerea netedă. Jucăriile Smoby corespund și celor mai stricte cerințe europene, colțurile sunt rotunjite, sunt sigure pentru copii. Căsuța de jucărie și babytaxiul de la producătorii europeni de jucării de calitate sunt cea mai bună alegere pentru năzdrăvanii dumneavoastră. Care copil nu ar tânji după o căsuță proprie de jucărie unde se vor putea distra confortabil cu prietenii săi? Smoby a dotat căsuța de jucărie cu o sonerie electronică ca jucăria să fie și mai reală pentru copii. Dacă combinați această căsuță unică cu babytaxiul motocicletă mică este garantat că, copii dumneavoastră nu se vor plictisi de acum înainte în curte. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni120*115*135 cm
Inaltimea produsului135 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Lungime intreaga115 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
ObservaţieBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...