Set căsuţă Grădinar Neo Floralie Smoby cu bucătărie şi cățărătoare Adventure Car cu nisipar, tobogan și leagăn

Detalii privind produsul

Setul format din căsuţa, Neo Floralie Grădinar cu bucătărie mică, cățărătoare cu nisipar, tobogan și leagăn este un set minunat de jucării pentru fiecare copil de la 3 ani. Setul superb de jucării, la un preţ avantajos şi minunat îi va fermeca pe copii prin designul său unic şi de calitate, iar părinţii vor fi mulţumiţi că vor putea economisi. Jocurile împreună formează o imagine de ansamblu minunată, care s-au fabricat din material de calitate şi de clasa întâi şi vor oferi multe momente distractive copiilor. Avantajul jucăriilor Smoby este că suprafaţa acestora au fost tratate cu filtru UV, astfel că îşi vor păstra culorile frumoase şi strălucitoare timp de ani lungi.

Căsuţă pentru copii Grădinar Maison Neo Floralie Smoby cu sonerie şi cu colţ de bucătărie

Căsuţa de grădină, Neo Floralie este o căsuţă de grădină din plastic de calitate și este potrivită pentru copii de la 3 ani. Căsuţa de grădină s-a fabricat cu pereţi dubli, uşă în două canate, sonerie precum cea reală şi bucătărie în colț, iar toate acestea o transformă într-una unică. Dimensiunea bazei căsuţei este de 185*109 cm şi înălţimea totală este de 148 cm.

Caracteristici

  • căsuţă de grădină pentru copii
  • pereţi dubli, rezistenți
  • dimensiunea bazei este de 185*109 cm
  • înălţimea este de 148 cm
  • ferestre, uşă în două canate, bucătărie în colț
  • sonerie electrică
  • greutatea ambalajului este de 31,85 kg
  • produs franţuzesc

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Leagăn Activity Swing BIG capacitate de greutate 70 kg, se poate regla în înălțime de la 5 ani

Întâmpinați-vă copilul cu leagănul de calitate și superb Activity Swing, care se balansează de la producătorul german BIG. Leagnul rezistent este alegerea perfectă atât pentru băieți, cât și pentru fetițe începând de la 5 ani. Leagănul s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent cu o parte verde de șezut și cu o frânghie puternică a cărui lungime se poate regla de la 90 cm până la 165 cm. Capacitatea totală de greutate a leagănului este de 70 kg, designul său de calitate înaltă oferă o legănare sigură. Dimensiunile șezutului confortabil și ergonomic sunt de 36*17 cm astfel că, copii nu vor obosi nici după o legănare timp de multe ore. 

Leagănul Activity Swing pentru copii este universal datorită designului gândit se poate regla ușor la nevoile copiilor. Acesta este potrivit atât pentru folosirea în interior, cât și în exterior. În zilele plăcute de vară se poate atârna ușor pe creanga de copac sau pe cățărător, în zilele mai reci poate fi accesoriul distractiv al camerei. Leagănul multifuncțional Activity Swing, pe lângă legănatul ușor oferă și altă experiență-dacă reglați șezutul mai sus și copilașul dumneavoastră se ține cu mâinile de partea de șezut a leagănului și își dă avânt cu picioarele de la sol. Pe șezut au fost fabricate mânere în acest scop potrivite pentru mânuțele copilului.

Producătorul renumit franţuzesc Smoby produce jucării din plastic de calitate şi moderne. Materialele din plastic ale jucăriilor Smoby sunt solide și rezistente, plăcute și netede și totodată moi la atingere pentru mânuţele copiilor. Colţurile fiecărei jucării Smoby sunt rotunjite pentru ca, copii să nu fie ameninţaţi de pericolul de rănire în timpul jocului vesel. Culorile produselor Smoby au un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei copiilor. Écoiffier la fel şi acesta este un producător franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate la un preţ rezonabil şi corespund standardelor europene, aşadar jucăriile Écoiffier este alegerea minunată pentru cei mai mici.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni185*109*148 cm
Inaltimea produsului148 cm
Dimensiunile ambalajului144*40*87 cm
Lungime intreaga185 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Filtru UVDa
Pereți dubliDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate28,25 kg / 31,85 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...