Set căsuţă cu cort Discovery Cotoons Smoby cu sunete şi lumini și tren muzical Cotoons

Detalii privind produsul

Căutați o jucărie potrivită pentru cel mai mic copil al dumneavoastră? Setul de jucărie căsuță cu cort Discovery Cotoons Smoby cu sunet și lumină împreună cu trenulețul muzica este alegerea cea mai bună de a-i dărui copilului dumneavoastră mic de la vârsta de 12 luni. Jucăriile nu asigură doar distracție și râset pentru cei mici, dar vor avea un efect foarte bun și asupra devoltării motoricii fine și ablității de comunicare. Jucăriile din atelierul producătorului renumit Smoby strălucesc într-un design unic franțuzesc și acum le oferim pe acestea acum într-un set avantajos ca, colecția de jucărie a copiilor să se extindă cu jucării de calitate și părinții să fie mulțumiți cu prețul avantajos. Setul de jucărie transformă într-una mai familiară camera de copil și copii dumneavoastră vor lua cu mare bucurie în stăpânire jucăriile. 

Căsuţă cu cort pentru copii cu sunete și lumini Discovery Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni verde

Căsuţa distractivă cu, cort, Discovery Cotoons Smoby, în combinaţie de culori minunate de verde-alb îl va fascina pe fiecare copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul dumneavoastră va adora să se joace în căsuța sa nouă, pe care părinţii o vor putea transforma pentru el într-un mod uşor într-un cort pentru copii. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îl va distra pe copilul dumneavoastră şi îi va captiva atenţia încât el nici nu o mai vrea să se despartă de jucăria sa nouă. Căsuța pentru copii a fost inspirată  de serialul popular Smoby Cotoons al cărui personaje sunt cunoscute și îndrăgite de copii din întreaga lume. Înălțimea totală a căsuței este de 72 cm. 

În partea din faţă a căsuţei s-au fabricat ferestre, care se pot deschide și care ascund deschizături pentru potrivirea formelor în care copilul dumneavoastră trebuie să așeze cuburi din plastic de formă diferită astfel că această jucărie are un efect didactic, deoarece copilul dumneavoastră trebuie să găsească și să așeze cubul corect în deschizătura potrivită. Pe copilașul dumneavoastră îl va fascina și cilindrul, care se află pe ușă, pe care îl poate roti după plac. Lângă uşă copilul dumneavoastră găsește o plantă minunată cu floare frumoasă, care de asemenea o poate întoarce dezvoltându-și astfel motorica fină.  Copilul dumenavoastră găsește în partea cealaltă a jucăriei o fereastră care se poate deschide în sus prin care copilul dumneavoastră poate să verifice dacă se află cineva în căsuță. Deasupra căsuţei se află o floricică minunată, pe care dacă copilul dumneavoastră o apasă, redă sunet plăcut și lumini distractive, care captivează pentru un timp îndelungat atenția celor mici. Ochii mişcători de asemenea servesc distracției fericite micilor năzdrăvani, care se pot regla în orice poziție ca să păstrați atenția copilului asupra căsuței. 

Dimensiunile totale ale căsuţei cu, cort sunt de 90*70*72 cm. Căsuţa se poate muta uşor, deoarece în partea superioară este realizat un mâner practic, car ele va fi de ajutor părinților. Smoby a rezolvat într-un mod ușor și efectiv montarea și demontarea căsuței cu cort.  Căsuța nu ocupă mult spațiu, dacă copilul dumneavoastră nu se joacă cu acesta încape oriunde. Modulul electronic, care servește pentru funcționarea potrivită a efectelor sonore și luminoase funcționează cu baterii, care sunt incluse în ambalaj. 

Tren muzical Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni

Trenul muzical Smoby pentru cei mai mici funcționează cu baterie și emite diferite sunete. Trenul pe pista de șine ondulată transportă figurine figurine Cotoons de culoare portocalie  – în locomotiva albastru deschis călătoreşte floarea de culoare galben-portocaliu Tulip, în vagonul roșu zebra Punky alb-mov, în al treilea vagon transportă bile colorate și în al patrulea stă brooasca Wabap. Mediul șinelor este decorat cactuși și palmieri. Cu jucăria copilul își dezvoltă abilitățile motorice. Trenulețul electronic muzical redă sunete care stârnesc atenția celor mici și se vor juca cu acesta pentru un timp îndelungat. Locomotiva trenului muzical are o lungime de 15 cm și lungimea vagoanelor este de 10 cm. În timpul mersului cu viteză figurinele sar și se rotesc, care arată un efect foarte frumos. 

Copii se vor îndrăgosti instant de joaca cu trenul muzical. Unele vagoane se pot detașa și cel mic se poate juca și separat cu acelea. În timpul jocului copilul reacționează la sunete, învață să diferențieze culorile și formele. Jucăria pentru cei mai mici este potrivită de la vârsta de 12 luni. Jucăria s-a fabricat din material de plastic de calitate în culori frumoase și cu colțuri rotunjite potrivită în mânuțele copilului mic. Dimensiunile trenului sunt de 70*18*56 cm.   

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor pentru copii realizate din material de bază de calitate de top rezistent și sigur. Fabricarea jucăriilor Smoby este strict controlată, fiecare jucărie se potrivește celor mai stricte cerințe de siguranță. Culorile strălucitoare ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...