Set căsuţă tip cort Discovery Cotoons Smoby cu sunet şi lumină și skateboarder cu telecomandă

Detalii privind produsul

Copii iubesc jocurile cu căsuțele de jucărie. Setul căsuței tip cort Discovery Cotoons Smoby cu sunete și lumini și skateboarder cu telecomandă, este un set minunat de jucării pentru copii de la 12 luni. Jucăriile în set vor distra copii ore întregi și totodată îi ajută să-și dezvolte abilitățile și aptitudinile. Jucăriile de la renumitul producător Smoby cu un design unic franțuzesc, este acum la un preț promoțional, așa că veți economisii la cumpărarea jucăriilor. Setul de jucării este accesoriul ideal pentru camera fieacărui copil, iar cei mici vor fi foarte bucuroși. 

Căsuţă tip cort pentru copii cu sunete și lumini Discovery Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni verde

Căsuţa distractivă cu cort Discovery Cotoons Smoby este de culoare verde-alb, care va fascina pe orice copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul se poate juca în căsuţa lui nouă, pe care părinţii o vor putea transforma uşor într-un cort. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îi va distra pe copii şi le va captiva atenţia în aşa fel încât ei nu se vor mai dezlipi de noua lor jucărie. Căsuța pentru copii este decoartă cu motivul preferatului serial Cotoons Smoby a cărui personaje sunt cunoscute de copii din întreaga lume. Înălțimea totală a căsuței este de 72 cm

Accesoriile şi funcţiile distractive ale căsuţei îi vor fascina pe copii de la prima vedere, astfel ei vor avea parte de o distracţie îndelungată. În partea din faţă a căsuţei se află ferestre care se pot deschide, care ascund găuri pentru forme în care copilaşul va aşeza cuburi de plastic de diferite forme, aşadar jucăria are un efect de dezvoltare a competenţelor, deoarece copilaşul va trebui să găsească şi să potrivească cubul potrivit în gaura potrivită. Copilul va fi fascinat şi de cilindrul de pe uşă, pe care îl va putea roti dup plac.

Dimensiunile totale ae căsuţei cu cort sunt de 90*70*72 cm. Căsuţa se poate muta uşor, deoarece în partea superioară se află un mâner, ceea ce îi va ajuta pe părinți. Smoby a realizat într-un mod uşor montarea şi dezvoltarea căsuţei cu cort. Căsuţa ocupă puţin spaţiu, dacă copilul se joacă cu ea, aceasta va încape oriunde. Modulul electronic pentru redarea efectelor sonore luminoase funcţionează cu baterii, care sunt incluse în amabalaj.

Cotoons Wabap Smoby skateboarder cu telecomandă cu lungime de 16 cm de la vârsta de 24 de luni

Figurina pentru copii Wabap Cotoons cu telecomandă, este recomandată pentru cei mai mici copii. Aceasta este fabricată în Franța de către producătorul Smoby, având un design frumos verde-portocaliu cu motivul popularelor jucării din seria Cotoons cu telecomandă pe baterii, care se ține foarte confortabil și se potrivește perfect pentru mânuțele copiilor. Roțile sunt potrivite toate tipurile de pardoseli și alte suprafețe plane.

Skateboarderul are dimensiunile de 16* 9*18 cm și margini rotunjite și sigure, care fac ca jocul să fie foarte plăcut și sigur. Figurina cu telecomandă poate merge înainte sau se poate roti.

Smoby este un producător franțuzesc renumit de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este solid, durabil, dar moale și catifelat pentru degetele delicate ale copiilor. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a vă menține copiii în siguranță în timpul jocului și proteja împotriva rănirii. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni90*70*72 cm
Inaltimea produsului72 cm
Dimensiunile ambalajului61*20*76 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,0 kg
ObservaţieBattery: 2 x AG13/LR44 included
Culoareaverde
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...