Set căsuţă cu cort Discovery Cotoons Smoby cu sunet, lumină şi joc de construit în cutie de depozitare 50+20% cuburi cadou

Detalii privind produsul

Setul de jucării compus dintr-o căsuţă cu, cort Discovery Cotoons Smoby cu sunete şi lumină, împreună cu un joc de construit în cutie de, depozitare, este un set modern de jucării potrivit de la 12 luni. Jucăriile nu le oferă doar distracţie şi râsete copiilor, ci acestea vor avea și un efect foarte bun asupra abilităţilor motoricii fine şi abilităţilor de comunicare. Jucăriile de la producătorii renumiţi, Smoby şi Écoiffier, au un design unic franţuzesc, iar acum vi-i le oferim într-un set, la un preţ avantajos, pentru ca, colecţia de jucării a copiilor să se extindă cu jucării de calitate, dar totodată şi părinţii să fie mulţumiţi de preţul avantajos al acestora. Setul de jucării va transforma camera de copil într-un mai familiară, iar copii cu mare bucurie vor prelua jucăriile în posesia lor.

Căsuţă tip cort pentru copii cu sunete și lumini Discovery Cotoons Smoby de la vârsta de 12 luni verde

Căsuţa distractivă cu, cort, Discovery Cotoons Smoby, în combinaţie de culori minunate de verde-alb îl va fascina pe orice copilaş de la 12 luni. Căsuţa este multifuncţională- copilul se poate juca în căsuţa lui nouă, pe care părinţii o vor putea transforma uşor într-un cort pentru copii. Cortul cu efecte sonore şi luminoase îi va distra pe copii şi le va captiva atenţia în aşa fel încât ei nu se vor mai dezlipi de noua lor jucărie. Căsuța pentru copii a fost inspirată  de motivul preferatului serial Cotoons Smoby ale cărui personaje sunt cunoscute și îndrăgite de copii din întreaga lume. Înălțimea totală a căsuței este de 72 cm. 

În partea din faţă a căsuţei s-au fabricat ferestre, care se pot deschide și în care se ascund găuri pentru forme în care copilaşul va trebui să aşeze cuburile de plastic de, diferite forme, aşadar jucăria dezvoltă competențele, deoarece copilaşul va trebui să găsească şi să potrivească cubul potrivit în gaura potrivită. Copilul va fi fascinat şi de cilindrul de pe uşă, pe care îl va putea roti după bunul plac. Lângă uşă se află o plantă minunată cu o floare frumoasă, care poate fi rotită, iar copilul își dezvoltă astfel motorica fină. În partea cealaltă a jucăriei se află o fereastră, care se poate deschide și prin care copilul va putea verifica dacă se află cineva în căsuţă. Deasupra căsuţei se află o floricică minunată, care  dacă este apăsată, va reda efecte sonore şi lumini distractive, care le vor captiva atenţia copiilor pentru un timp îndelungat. Ochii mişcători le vor oferi de asemenea distracţie îndelungată micilor năzdrăvani, deoarece aceștia pot fi plasați în orice poziție pentru ca, copii să poată fi supravegheați prin privirea căsuţei.

Dimensiunile totale ale căsuţei cu, cort sunt de 90*70*72 cm. Căsuţa se poate muta uşor, deoarece în partea superioară se află un mâner practic, care le va fi de folos părinților. Smoby a gândit într-un mod uşor montarea şi demontarea căsuţei cu, cort. Căsuţa ocupă puţin spaţiu și dacă copilul nu se joacă cu ea, aceasta va încăpea oriunde. Modulul electronic pentru redarea efectelor sonore luminoase funcţionează cu baterii, care sunt incluse în ambalaj.

Smoby este un producător renumit franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de înaltă calitate şi din material sigur. Jucăriile Smoby sunt strict controlate, fiecare jucărie corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginaţia şi fantezia copiilor.

Cuburi de construit în cutie Maxi Abrick Écoiffier cu 50 de cuburi mari+20% cuburi Gratuit! de la vârsta de 12 luni roz/albastru

Jocul de construit, Maxi Abrick de la producătorul franţuzesc Écoiffier conține 50 de cuburi de construit și se achiziţionează într-o cutie practică pentru depozitare. La jocul de construit vă oferim gratuit 20% în plus de cuburi de construit. Dacă copilaşul nu se joacă în acel moment cu, cuburile, atunci acestea se vor putea depozita în cutia albastră sau în cea roz. Cuburile sunt de o dimensiune mai mare pentru ca joaca cu acestea să fie mai simplă şi mai uşoară. Jocul de construit Abrick este compatibil cu toate cuburile din colecţia Maxi Abrick astfel că, prin achiziționarea a mai multor pachete , copilaşul dumneavoastră va avea un set de cuburi de construcție imens. Alăturarea cuburilor de construit, dar și distrugerea capodopelelor le vor dezvolta copiilor abilităţile motoricii fine și totdată copii vor învăţa caracteristicile culorilor și îşi vor dezvolta într-un mod creativ fantezia şi viziunea în spațiu

Producătorul franţuzesc Écoiffier dispune de ani lungi de tradiţie în fabricarea jucăriilor pe piaţa europeană. Este binecunoscut faptul că firma Écoiffier acordă o mare atenție mediului înconjurător.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...