Set căsuță cu bufet de grădină Chef House DeLuxe Smoby și tobogan Super Megagliss 2în1 cu aparat de gofri și alimente

Detalii privind produsul

Set căsuță de grădină cu bufet Chef House DeLuxe și toboganul Super Megagliss 2în1 cu aparat de gofre și alimente este într-adevăr un set excepțional de jucărie pentru copii deja de la vârsta de 2 ani. Setul de jucărie îl oferim acum la preț redus astfel prin achiziționarea jucăriilor de calitate și drăguțe puteți și economisi. Jucăriile împreună formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din material de bază de calitate, strălucesc într-un aspect unic și îi vor servi pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile Smoby și Écoiffier sunt produse populare europene cu lungi ani de tradiție, care îi cuceresc atenția fiecărui copil. Căsuța și toboganul au fost tratate cu filtru anti UV ca și după ani să-și mențină aspectul lor frumos de culoare. Setul de jucării este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii în interior-și de asemenea în exterior. 

Căsuță de grădină cu bufet Chef House Smoby cu casă de marcat dotată cu bucătărie și magazin cu 38 de accesorii de la 2 ani

Cea mai modernă căsuță Chef House cu bufet de grădină cu bucătărie și magazin este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care cucerește de la prima vedere atenția fiecăruiFolosirea acesteia este posibilă de la vârsta de 2 aniConcepția inovativă o va aprecia fiecare copil hiperactiv, deoarece prin joacă își pot realiza ideile în deplină măsură. Căsuța superbă asigură distracția în comun a mai multor copii, se poate folosi în interior-și de asemenea în exterior, devine centrul odihnei și petrecerii de grădină. Structura de acoperiș gri a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată într-una mai unică cu model de relief de țiglă și lemn. Din aceasta face parte ușa olandeză de intrare cu orificiu pentru aruncarea scrisorii, 2 ferestre cu 2 jaluzele și 2 deschizături rotunde de geam astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor reîmprospătează interiorul căsuței.

Deasupra deschizăturii mari de fereastră a fost realizat acoperiș separat în față, sub acesta pultul de servire prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu cumpărătorii, să preia comanda, să încaseze, să ofere mâncărurile. Pe jaluzele se pot atârna și table informative, pe care se poate afișa meniul zilnic cu creta, informația despre prețuri, programul de lucru. În interiorul spațios al căsuței îi așteaptă pe micii comercianți mobila de bucătărie cu cuptor încorporat și frigider, mai departe chiuveta, raftul de farfurie, cârligele pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raftul, care ține condimentele pentru agățarea comenzilor fac parte din bucătărie. Bucătarii chefi iau în posesie cu mare mulțumire plita cu grill, care imită flacăra, care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică distracția la un nivel mai înalt. 

Munca comercianților cu mână iscusită va fi foarte ușoară cu casa de marcat integrată, mai ales că imaginile produselor de pe casa de marcat și calculatorul vor ajuta la ușurința muncii. Desigur de lângă casa de marcat nu poate lipsi nici un microfon de jucărie. În vederea mulțumirii cumpărătorilor, care plătesc cu cardul bancar, casa de marcat a fost extinsă cu aparatul de citit card, în care dintr-o partea acestuia se poate așeza cardul bancar, iar de pe partea cealaltă bonul fiscal cu suma finală. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului cei mici învață să colaboreze, își împart rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar de bufet al cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei de bani. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii conștientizează în sine din ce constă munca unui bucătar. 

Tobogan Toboggan Super Megagliss 2in1 Smoby lungime de 3,75/1,5 m de la vârsta de 24 luni

Toboganul pentru copii Smoby Toboggan Megagliss Super 2în1 dispune de o structură puternică, se poate adapta la nevoile copilului dumneavoastră, crește împreună cu el. Acesta se poate transforma  într-un tobogan cu o suprafață de alunecare cu o lungime de 1,5 metri sau din acesta putem realiza un tobogan minunat cu o suprafață de alunecare de 3,75 metri. Cel mai mic tobogan este potrivit pentru copii de la vârsta de 2 ani. Suprafața sa din plastic este plăcută și netedă la atingere, iar colțurile plăcut rotunjite sunt sigure pentru cei mici. Urcarea sigură a copiilor o asigură treptele nealunecoase și structura solidă consolidată cu talpă din plastic și un suport în mijloc. Urcarea pe trepte este sigură și plăcută desculț sau și cu piciorușele umede. Capacitatea de greutate a toboganului este de 50 kg.

Cel mic se poate prinde de mânerele solide laterale. Filtrul unic anti UV protejează plasticul de raza soarelui și de decolorare, culorile vor rămâne la fel de strălucitoare în timpul lungilor ani de folosire ca și în prima zi. Toboganul strălucește în culori minunate vii de verde, roșu, alb și gri, care se potrivesc perfect în grădina sau curtea dumneavoastră. Acest tobogan pentru copii va fi locul preferat de joacă al copiilor vara, toamna, de asemenea primăvara.

Alimente în cutie de depozitare 100% Chef Écoiffier cu 75 de accesorii de la 18 luni

Alimente în cutie de depozitare pentru bucătăria de jucărie 100% Chef este un set excepțional din accesorii pentru copii deja de la vârsta de 18 luni. În setul cu 75 de bucăți se află iaurturi, macarons, croissante, vafe, înghețate, portocale, căpșuni, pară, strugure, piersică, ciuperci, pâini prăjite, ketchup, sticlă de apă, cremvurști, diferite legume, sardine, conserve, pui prăjit, salată și alte accesorii minunate. Cu aceste accesorii utile băieții și fetițele se vor adânci mai mult în jocurile de rol și nu în ultimul rând își pot umple și setul bucătăriilor, bufetului, magazinului sau cafenelei lor. Alimentele din plastic de jucărie se pot achiziționa într-o cutie practică în care se pot așeza frumos jucăriile, camera de copil va fi tot timpul frumos organizată astfel se întărește și dragostea celor mici față de ordine. Unele alimente din plastic stârnesc o impresie precum cea reală, aspectul lor de culoare viu are un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei și creativității.

Aparat de gătit gofri 100% Chef Écoiffier cu blender, aparat de cafea şi cu gofreuri cu 28 accesorii verde de la 18 luni

Aparatul de gătit gofri pentru copii 100% Chef de la producătorul franţuzesc Écoiffier este un accesoriu excepțional pentru bucătăria de jucărie, care este potrivit copiilor de la vârsta de 18 luni. Pe lângă aparatul de gătit gofri de jucărie, în setul de bucătărie găsiți mixer smoothie, aparat de cafea, gofreuri în formă de inimioară, pahare, căni, farfurii, lingurițe și alte accesorii. În pachet se găsesc în total 28 de accesorii, care sunt indispensabile din setul bucătereselor și bucătarilor mici. Datorită culorilor vesele și designului precum cel real această jucărie pentru micii bucătari stimulează fantezia și creativitatea.  Copii inventează rețete noi și modul de desfășurare în bucătărie pentru ei înșiși și cei dragi lor. 

Compania producătoare de jucărie franțuzească Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru fiecare vârstă. Materialul din plastic al jucăriilor Smoby este solid și durabil, dar în același timp plăcut și neted pentru mânuțele copilului, moale la atingere. Colțul fiecărei jucării Smoby este rotunjit și aspectul lor de culoare are un efect foarte bun asupra dezvoltării imaginației și fanteziei de copil. Procesul de fabricare este strict controlat, jucăriile corespund cerințelor de siguranță. Écoiffier este de asemenea o companie franțuzească, care oferă calitate la preț rezonabil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...