Set căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe Smoby și tobogan 150 cm cu joc de apă și două scăunele

Detalii privind produsul

Setul de căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe și tobogan 150 cm cu joc de apă și două scăunele este un set de jucării de top care vor încânta toți copilașii de la 2 ani. Setul de jucării este disponibil la un preț promoțional, datorită căruia veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile se asortează între ele atât la design cât și culoarea și vor încânta copilașii ani de zile. Producătorul franțuzesc Smoby combină în jucăriile sale, cea mai înaltă calitate și designul franțuzesc adevărat, care va fi pe placul fiecărui copil. Setul de jucării este potrivit pentru joaca mai multor copii, în timp ce poate fi folosit atât în interior cât și în aer liber.

Căsuță cu restaurant de grădină Chef House Smoby cu casă de marcat cu bucătărie încorporată și magazin 38 de accesorii

Cea mai modernă căsuță Chef House cu restaurant de grădină cu bucătărie și magazin este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care cucerește de la prima vedere atenția fiecărui copil deja de la vârsta de 2 ani. Concepția inovativă o va aprecia fiecare copil hiperactiv, deoarece prin joacă își pot realiza ideile. Căsuța superbă asigură distracția în comun a mai multor copii, se poate folosi în interior-și de asemenea în exterior, devine centrul odihnei și petrecerii de grădină. Structura de acoperiș gri a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată mai unică cu relief de țiglă și lemn. Nu lipsește nici ușa mică de intrare completată cu deschizătură poștală, 2 ferestre cu 2 jaluzele și 2 deschizături rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor reîmprospătează interiorul căsuței.

Deasupra deschizăturii mari de fereastră a fost realizat acoperiș separat în față, sub acesta pultul de lucru prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu cumpărătorii, să preia comanda, să încaseze, să ofere mâncărurile. Pe jaluzele se pot atârna și table informative, pe care se poate afișa meniul zilnic cu creta, informația despre prețuri, programul de lucru. În interiorul spațios al căsuței îi așteaptă pe micii comercianți mobila de bucătărie cu cuptor încorporat și frigider, mai departe chiuvetă, raft de farfurie, cârlige pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raft pentru depozitarea condimentelor și etichete ale produselor. Bucătarii chefi au la dispoziție plita cu grill, care imită flacăra care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică la un nivel mai înalt distracția.

Pe micuții cumpărături îi așteaptă casa de marcatcalculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorii, care vor să plătească cu cardul bancar, pot utiliza casa de marcat, care ste dotată cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar pe partea cealaltă parte bonul cu suma finală. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își împart rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar de restaurant al cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în sine din ce constă munca bucătarului.

Tobogan KS Smoby cu lungime de 150 cm de la vârsta de 24 de luni

Toboganul Toboggan KS este un tobogan unic pentru copii, care are opțiunea de conectare la apă. Tobogan este potrivit pentru copilașii de la 2 ani. Toboganul pentru copii are o suprafață de alunecare de 150 cm, capacitatea maximă admisă este de 50 kg. Toboganul pentru grădină este realizat din plastic moale catifelat. În plus, toboganul este consolidat cu un suport din plastic în mijlocul toboganului.

  • tobogan pentru grădină
  • capacitatea maximă admisă 50 kg
  • greutatea pachetului 8 kg
  • lungimea suprafeței de alunecare 150 cm
  • produs de calitate franțuzească
  • pentru fiecare curte sau grădină

Scăunel pentru copii KidChair Smoby albstru, protecție UV, capacitatea de greutate 50 kg, partea de șezut cu o înălțime de 27 cm de la 18 luni

Scăunelul pentru copii KidChair din atelierul producătorului renumit franțuzesc Smoby este un scaun perfect pentru copii de la vârsta de 18 luni. În acest set veți găsi 2 scăunele, care vor încânta fiecare copil. Culorile acestora sunt protejate de un filtru UV, care va proteja culorile de decolorare și acestea își vor păstra culorile vibrante lși după ani de utilizare. Partea de șezut a scaunului are o înălțime de 27 cm, înălțimea totală cu spătarul este de 50 cm. Capacitatea de greutate a scaunului este de 50 kg, este alegerea perfectă de a vă învăța copilul să stea potrivit singur. Scăunelul de culoare albastră este alegerea perfectă pentru joacă, luarea mesei, poate fi și decorul petrecerilor de grădină, dar completează perfect și căsuțele Smoby

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material din plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede și plăcute, moi la atingere. Jucăriile producătorului lider pe piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate și siguranță europeană. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...