Set căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe Smoby și centru sportiv de joacă cu coș de baschet și nisipar cu prelată

Detalii privind produsul

Setul de căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe și centru sportiv de joacă cu coș de baschet și nisipar cu prelată este un set de jucării de top care vor încânta toți copilașii de la 2 ani. Setul de jucării este disponibil la un preț promoțional, datorită căruia veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile se asortează între ele atât la design cât și culoarea și vor încânta copilașii ani de zile. Jucăriile din set de la Smoby și BIG sunt caracterizate prin calitatea europeană și design original, care va impresiona fiecare copil.

Căsuță cu restaurant de grădină Chef House Smoby cu casă de marcat cu bucătărie încorporată și magazin 38 de accesorii

Cea mai modernă căsuță Chef House cu restaurant de grădină cu bucătărie și magazin este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care cucerește de la prima vedere atenția fiecărui copil deja de la vârsta de 2 ani. Concepția inovativă o va aprecia fiecare copil hiperactiv, deoarece prin joacă își pot realiza ideile. Căsuța superbă asigură distracția în comun a mai multor copii, se poate folosi în interior-și de asemenea în exterior, devine centrul odihnei și petrecerii de grădină. Structura de acoperiș gri a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată mai unică cu relief de țiglă și lemn. Nu lipsește nici ușa mică de intrare completată cu deschizătură poștală, 2 ferestre cu 2 jaluzele și 2 deschizături rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor reîmprospătează interiorul căsuței.

Deasupra deschizăturii mari de fereastră a fost realizat acoperiș separat în față, sub acesta pultul de lucru prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu cumpărătorii, să preia comanda, să încaseze, să ofere mâncărurile. Pe jaluzele se pot atârna și table informative, pe care se poate afișa meniul zilnic cu creta, informația despre prețuri, programul de lucru. În interiorul spațios al căsuței îi așteaptă pe micii comercianți mobila de bucătărie cu cuptor încorporat și frigider, mai departe chiuvetă, raft de farfurie, cârlige pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raft pentru depozitarea condimentelor și etichete ale produselor. Bucătarii chefi au la dispoziție plita cu grill, care imită flacăra care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică la un nivel mai înalt distracția.

Pe micuții cumpărături îi așteaptă casa de marcatcalculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorii, care vor să plătească cu cardul bancar, pot utiliza casa de marcat, care ste dotată cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar pe partea cealaltă parte bonul cu suma finală. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își împart rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar de restaurant al cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în sine din ce constă munca bucătarului.

Centru de joacă Multisport Fun Center Smoby cu tobogan de 150 cm, coș de baschet, fotbal şi masă de picnic de la 2 ani

Centrul de joacă, Fun Center este o jucărie multifuncțională pentru orice copil de la vârsta de 2 ani. Centrul de sport Smoby este dotat cu un tobogan cu o lungime de 150 cm, scară, panou de baschet şi poartă de fotbal. Datorită măsuţei picnic şi a băncilor, centrul de joacă se va putea folosi şi ca o căsuţă.

 • centru de joacă pentru diferite sporturi
 • înălţime de 176 cm
 • mărimea totală este de 284*203*176 cm
 • Greutatea ambalajului este de 31,9 kg
 • pereţi dublii
 • Lungimea toboganului este de 150 cm
 • Înălțimea panoului de baschet se poate regla în 2 înălţimi
 • Nivelul înalt se află la o înălțime de 72 cm de la sol
 • poartă de fotbal
 • Mărimea măsuței de picnic este de 55*33 cm
 • Mărimea băncilor este de 26 cm, iar lăţimea de 16 cm

Nisipar BIG cu prelată 152*152 cm de la 12 luni

Nisiparul mare de la producătorul BIG este una dintre cele mai populare jucării din această categorie. Nisipul de la producătorul german BIG poate suporta până la 200 kg de nisip, ceea ce îl face să fie cel mai mare nisipar din oferta noastră. Nisiparul din pereți colorați de plastic, are o formă pătrată cu dimensiuni exterioare de 152*152*24 cm, iar dimensiunile interioare ale acestuia sunt de 120*120 cm. Nisiparul potrivit pentru copii de la 12 luni este foarte practic, astfel încât să-l puteți împacheta cu mare ușurință și să-l mutați în alt loc. Elementul component al nisiparului este prelata de acoperire, care împiedică pătrunderea apei și a murdăriei în nisipar.

Copilul se poate juca în acest nisipar ore întregi. Nisiparul are toate marginile rotunjite, astfel copilul dvs. nu se poate răni jucându-se cu acesta. Producătorul german BIG s-a gândit, de asemenea, la partea practică a jucărieii și în cazul în care doriți să depozitați nisiparul în interior pentru iarnă, puteți să-l desfaceți pur și simplu, să-l ștergeți cu o cârpă umedă astfel încât să fie curat pentru depozitarea peste iarnă.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic rezistent, stabil, care în același timp este neted, plăcute și moale la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Marca germană BIG este producătorul de jucării de top, care aduce copiilor jucării rezistente și de cea mai bună calitate. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...