Set căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe Smoby și cățărătoare cu nisipar tobogan și jocuri sportive pentru grădină

Detalii privind produsul

Setul de căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe și cățărătoare cu nisipar tobogan și jocuri sportive pentru grădină este un set de jucării de top care vor încânta toți copilașii de la 2 ani. Setul de jucării este disponibil la un preț promoțional, datorită căruia veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile se asortează între ele atât la design cât și culoarea și vor încânta copilașii ani de zile. Producătorii franțuzești Smoby și Écoiffier combină în jucăriile sale, cea mai înaltă calitate și designul franțuzesc adevărat, care va fi pe placul fiecărui copil. Setul de jucării este potrivit pentru joaca mai multor copii, în timp ce poate fi folosit atât în interior cât și în aer liber.

Căsuță cu restaurant de grădină Chef House Smoby cu casă de marcat cu bucătărie încorporată și magazin 38 de accesorii

Cea mai modernă căsuță Chef House cu restaurant de grădină cu bucătărie și magazin este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care cucerește de la prima vedere atenția fiecărui copil deja de la vârsta de 2 ani. Concepția inovativă o va aprecia fiecare copil hiperactiv, deoarece prin joacă își pot realiza ideile. Căsuța superbă asigură distracția în comun a mai multor copii, se poate folosi în interior-și de asemenea în exterior, devine centrul odihnei și petrecerii de grădină. Structura de acoperiș gri a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată mai unică cu relief de țiglă și lemn. Nu lipsește nici ușa mică de intrare completată cu deschizătură poștală, 2 ferestre cu 2 jaluzele și 2 deschizături rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor reîmprospătează interiorul căsuței.

Deasupra deschizăturii mari de fereastră a fost realizat acoperiș separat în față, sub acesta pultul de lucru prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu cumpărătorii, să preia comanda, să încaseze, să ofere mâncărurile. Pe jaluzele se pot atârna și table informative, pe care se poate afișa meniul zilnic cu creta, informația despre prețuri, programul de lucru. În interiorul spațios al căsuței îi așteaptă pe micii comercianți mobila de bucătărie cu cuptor încorporat și frigider, mai departe chiuvetă, raft de farfurie, cârlige pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raft pentru depozitarea condimentelor și etichete ale produselor. Bucătarii chefi au la dispoziție plita cu grill, care imită flacăra care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică la un nivel mai înalt distracția.

Pe micuții cumpărături îi așteaptă casa de marcatcalculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorii, care vor să plătească cu cardul bancar, pot utiliza casa de marcat, care ste dotată cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar pe partea cealaltă parte bonul cu suma finală. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își împart rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar de restaurant al cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în sine din ce constă munca bucătarului.

Căţărătoare maşină Adventure Car Smoby cu sunet, nisipar şi tobogan de 150 cm cu protecție UV de la 18 luni

Adventure Car este o cățărătoare fantastică în formă de mașină, care ascunde multă distracție atât pentru băieții, cât și pentru fetițele de la 18 luni. Cățărătoarea de la producătorul franțuzesc Smoby este dotată cu un volan completat cu un claxon, cheie de pornire și patru roți datorită cărora seamănă cu o mașină adevărată. Combinația de culori alb, verde, roșu și gri va transforma fiecare grădină, curte sau terasă într-una mai interesantă. Această mașină modernă în partea din spate este completată cu un tobogan. Lungimea suprafeței de alunecare este de 150 cm. 

Sub capotă se află un nisipar, care garantat va captiva atenția copiilor pentru un timp îndelungat. Pe roțile din spate ale mașinii se poate cățăra, care este o distracție preferată în jurul copiilor. Cățărătoarea cu pereți dublii a fost fabricată din material de plastic de clasa superioară datorită celui mai modern proces de fabricare Blow Molding. Cățărătoarea conține un filtru special UV, care protejează designul culorii față de razele dăunătoare ale soarelui. Aceasta înseamnă că, cățărătoarea Smoby va rămâne ani de zile la fel de frumoasă colorată ca și în prima zi. Greutatea jucăriei de grădină este de 18,5 kg, are un design solid și stabil.

Copiii se pot baza pe designul său durabil, proiectat de experți francezi. Colțurile rotunjite oferă o distracție sigură, suprafața acestuia este plăcută și catifelată la atingere. Volanul, care se rotește al bordului a fost completat cu, claxon și cu cheie de mașină. Scaunul mașinii este format ergonomic pentru confortul maxim al copilului. Dimensiunile cățărătoarei sunt de 233*68*91 cm, înălțimea totală este de 91 cm și lungimea de 233 cm. Capacitatea maximă admisă a cățărătoarei este de 150 kg (3 copii până la 50 kg). 

Set de sport pentru grădină Sport Écoiffier 7 feluri de jocuri

Setul de sport, Écoiffier formează o jucărie multifuncţională şi distractivă pentru fetiţele şi băieţii de la vârsta de 36 de luni. Setul de jucării conţine jocuri tradiționale, cum ar fi bowling, jucărie de pescuit, golf, polo, aruncare de mingi şi frisbee. Un astfel de set de jucării sportive este ideal pentru distracția în aer liber și în interior. Copii îşi pot petrece zilele de vară, dar şi serile lungi reci şi ploioase cu acesta. Jucăriile s-au fabricat din material de plastic uşor, rezistent și sunt vopsite cu vopsele nedăunătoare sănătăţii astfel că, vor ține mulți ani.

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un aspect de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic rezistent, stabil, care în același timp este neted, plăcute și moale la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor.  Écoiffier este o firmă franțuzească, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor pentru copii de cea mai bună calitate. Écoiffier îndeplinește cele mai înalte criterii europene, deci jucăriile sunt potrivite și pentru copiii mici

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...