Set căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe Smoby și cățărătoare cu tobogan, scară și balansoar cu două părți

Detalii privind produsul

Setul de căsuță cu restaurant de grădină Chef House DeLuxe și cățărătoare cu tobogan, scară și balansoar cu două părți este un set de jucării de top care va încânta toți copilașii de la 2 ani. Setul de jucării este disponibil la un preț promoțional, datorită căruia veți economisi mai mult decât la cumpărarea jucăriilor separat. Jucăriile se asortează între ele atât la design cât și culoarea și vor încânta copilașii ani de zile. Producătorul franțuzesc Smoby combină în jucăriile sale, cea mai înaltă calitate și designul franțuzesc adevărat, care va fi pe placul fiecărui copil. Setul de jucării este potrivit pentru joaca mai multor copii, în timp ce poate fi folosit atât în interior cât și în aer liber.

Căsuță cu restaurant de grădină Chef House Smoby cu casă de marcat cu bucătărie încorporată și magazin 38 de accesorii

Cea mai modernă căsuță Chef House cu restaurant de grădină cu bucătărie și magazin este munca designerilor producătorului franțuzesc Smoby, care cucerește de la prima vedere atenția fiecărui copil deja de la vârsta de 2 ani. Concepția inovativă o va aprecia fiecare copil hiperactiv, deoarece prin joacă își pot realiza ideile. Căsuța superbă asigură distracția în comun a mai multor copii, se poate folosi în interior-și de asemenea în exterior, devine centrul odihnei și petrecerii de grădină. Structura de acoperiș gri a căsuței trezește o impresie precum cea reală, suprafața pereților de culoare turcoaz și alb a fost transformată mai unică cu relief de țiglă și lemn. Nu lipsește nici ușa mică de intrare completată cu deschizătură poștală, 2 ferestre cu 2 jaluzele și 2 deschizături rotunde astfel că în zilele fierbinți de vară vântul plăcut răcoritor reîmprospătează interiorul căsuței.

Deasupra deschizăturii mari de fereastră a fost realizat acoperiș separat în față, sub acesta pultul de lucru prin care copilul dumneavoastră poate să comunice cu cumpărătorii, să preia comanda, să încaseze, să ofere mâncărurile. Pe jaluzele se pot atârna și table informative, pe care se poate afișa meniul zilnic cu creta, informația despre prețuri, programul de lucru. În interiorul spațios al căsuței îi așteaptă pe micii comercianți mobila de bucătărie cu cuptor încorporat și frigider, mai departe chiuvetă, raft de farfurie, cârlige pentru atârnarea ustensilelor de bucătărie și raft pentru depozitarea condimentelor și etichete ale produselor. Bucătarii chefi au la dispoziție plita cu grill, care imită flacăra care trezește o impresie pe deplin precum cea reală. Cele 38 de accesorii ridică la un nivel mai înalt distracția.

Pe micuții cumpărături îi așteaptă casa de marcatcalculatorul și nu poate lipsi nici microfonul de jucărie. Cumpărătorii, care vor să plătească cu cardul bancar, pot utiliza casa de marcat, care ste dotată cu cititor de card în care într-o parte se poate introduce cardul bancar, iar pe partea cealaltă parte bonul cu suma finală. Această căsuță minunată îi va servi și distra pe copii pentru un timp îndelungat. În timpul jocului copii vor învăța să colaboreze, își împart rolurile între ei, vor fi cumpărători pentru un scurt timp, iar apoi schimbă și îmbracă rolul de proprietar de restaurant al cărui sarcină este notarea comenzilor, gătirea, prăjirea, servirea cumpărătorului și desigur primirea sumei. Sarcina proprietarului va fi ca cumpărătorii/musafirii să plece mulțumiți. În timpul jocului copii percep în sine din ce constă munca bucătarului.

Centru de căţărat Multiactivity Climbing Tower Smoby cu 3 pereţi de căţărat, cu tobogan de 150 cm și filtru UV de la 2 ani

Cățărătoarea pentru copii Multiactivity Climbing Tower de la producătorul francez de renume Smoby, este o cățătăroare minunată, care va încânta și va atrage fiecare copil de la 2 ani. Acest centru minunat de cățărat are 3 pereți de cățărare, o scară cu platformă și un tobogan, care va distra băieții și fetele ani de zile. Combinația colorată de roșu, verde și gri de pe cățărătoare pentru copii va decora frumos grădina dvs., păstrându-și culorile vibrante chiar și după ani de utilizare datorită filtrului anti-UVPereții dublii rezistenți de cea mai bună calitate se caracterizează prin rezistență și durabilitate.

Caracteristici

  • centru original sportiv de distracție 
  • utilizare multifuncțională
  • oferă tobogan, 3 pereți de cățărat și scară 
  • potrivit de la 2 ani
  • tobogan cu lungime de 150 cm
  • pereți dublii pentru o rezsitență, stabilitate și durabilitate mai mare
  • material din plastic fin și catifelat
  • copiii au multe opțiuni pentru activitatea fizică
  • filtru special anti UV, care protejează culorile de decolorare
  • produs de calitate franțuzească

Balansoar cu două părți Green Dog Smoby căine verde de la 18 luni cu filtru UV

Balansoarul Green Dog de la producătorul franțuzesc renumit Smoby este un balansoar potrivit pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Acesta strălucește în culoare minunată vie verde, datorită protecției UV își va păstra culorea sa originală, culoarea nu se decolorează. Balansoarul formează doi cățeluși, printre care se află o minge de fotbal. Balansoarul îl pot folosi simultan chiar și 3 copii-pe cățeluș se află două părți de șezut, iar una în partea din mijloc a balansoarului. Părțile de șezut s-au format ergonomic dacă copii își doresc să se balanseze un timp mai îndelungat pe balansoar ca să o facă confortabil și să nu obosescă. 

Acesta este un produs din plastic de calitate din material de bază din plastic rezistent și în același timp neted, care oferă o experiență plăcută la atingere. Structura stabilă și rezistentă a balansoarului, dar și mânerele de calitate garantează distracția sigură a copiilor. Datorită colțurilor sale rotunjite și copii mai mici se vor putea balansa în siguranță pe acesta. Copilașul dumneavoastră se va putea balansa singur pe balansoarul cățeluș, este îndeajuns doar să stea în partea din mijloc a balansoarului. Dimensiunea balansoarului este de 115*50*51 cm, lungimea totală este de 115 cm, înălțimea 51 cm. Balansoarul nu ocupă mult spațiu, se poate muta ușor și simplu. Capacitatea de greutate a acestuia este de 50 kg. 

Smoby este producătorul jucăriilor de cea mai bună calitate, iar marginile jucăriilor sunt rotunjite pentru a preveni posibilele răniri în timpul jocului. Marca Smoby este garanţie pentru un design stilat şi modern. Îndeplineşte cele mai stricte cerinţe, de aceea este cea mai bună alegere pentru dvs. Jucăriile Smoby sunt plăcute şi catifelate la atingere. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni125*132*136 cm
Inaltimea produsului136 cm
Dimensiunile ambalajului120*50*92 cm
Filtru UVDa
Pereti dubliiDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate22,5 kg / 25,7 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...