Set carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe şi prima mea păpuşă Minikiss în pătuţ de bebe

Detalii privind produsul

Caruselul Star Cotoons 2în1 cu bufnițe și prima mea păpuşă pentru pătuţ MiniKiss este într-adevăr un set minunat de jucărie pentru a le oferi bucurie celor mai mici copii începând din clipa nașterii. Acest minunat de bebeluși corespunde celor mai înalte cerințe astfel că, este un cadou excepțional pentru bebeluși sau pentru bebelușii, care învață să umble. Jucăriile se completează prin culoare și design și acum oferim setul de jucărie la un preț avantajos. Jucăriile stârnesc atenția copiilor, îi dezvoltă abilitățile motorice și îi vor adormi într-un vis liniștit. În produsele Smoby se reflectă designul unic, sunt sigure și de calitate datorită celor mai moderne procese de fabricare. 

Carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe, 4 melodii, lumină, flori şi fluturi

Caruselul pentru pătuț, Star Cotoons este o jucărie multifuncțională pentru cei mai mici începând de la naștere. Caruselul pentru pătuț se poate fixa în siguranță cu șurub pe, marginea pătuțului și se poate regla în deplină măsură la lățimea pătuțului. Floarea strălucește într-o combinație de culori verde-albastru. Acest carusel unic pentru pătuț va fi compania cea mai bună a copilașului dumneavoastră în timp ce va reda 4 melodii diferite. După apăsarea butonului floarea luminează într-o culoare plăcută în întuneric, care va reflecta flori și stele pe, pereții camerei timp în care se schimbă culorile. Pe floare atârnă bufniţe drăguțe, care se învârt deasupra capului bebelușului. 

Bufniţele îi vor captiva atenția și îl vor adormi încet. În partea superioară a florii se află butoane pentru pornirea efectelor sonore și luminoase. Caruselul pentru pătuț funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. Caruselul pentru pătuț are o înălțime totală de 47 cm. Când este în întuneric, copilașul va avea adesea un sentiment de stres şi de frică. Dacă întâmpinaţi probleme la adormirea copilaşului, atunci acest accesoriu practic pentru camera copilului va putea fi o rezolvare posibilă. De la jucăria de adormit pentru bebeluși va dispare frica de întuneric, iar copilaşul dumneavoastră va avea vise liniștite și dulci. Figurinele fabuloase Cotoons vor linişti copilaşii şi îi vor distra înaintea somnului.

Păpuşă de jucărie muzicală MiniKiss Smoby pentru pătuţ 27 cm de la 12 luni

Păpuşa muzicală Smoby MiniKiss este o jucărie minunată pentru adormirea copilașului dumneavoastră. Datorită materialului moale şi fin, este ideală chiar de la vârsta de 12 luni. Înălţimea acesteia este 27 cm, iar dacă iepuraşul este tras, acesta va reda melodii plăcute, liniştitoare. În timp ce şnurul iepuraşului se rulează înapoi, aceasta redă melodie frumoasă. Păpuşa MiniKiss pentru pătuţ, de la producătorul franțuzesc Smoby strălucește cu  o faţă fermecătoare, drăguţă. Păpuşa de jucărie MiniKiss străluceşte într-o salopetă splendidă galbenă cu o căciulă cu două moțuri. Aceasta este o păpuşă mecanică. Această păpuşă este potrivită pentru cei mai mici copii, de la vârsta de 12 luni, datorită aspectului fermecător şi designului său moale. Păpușa MiniKiss s-a fabricat din cauciuc foarte plăcut la atingere. Aspectul ei precum cel real se datorează ochișorilor ei mari albaștri, minunați fermecători. 

Suprafața păpușii este foarte moale, pe care copii o îmbrățișează cu plăcere. Aceasta îi va cuceri inima fiecărei prințese. Joaca cu păpușa este printre cele mai preferate jocuri pentru copii. Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copilașului dumneavoastră, dar și independența lui. Copilașul dumneavoastră se joacă cu păpușa ei de jucărie ca și cum ar fi un bebeluș adevărat. O hrănește, îi face baie și o adoarme. Pe, păpușa ei proprie va învăța cum trebuie să o dezbrace și să o îmbrace, iar această capacitate o va folosi mai târziu pe el însuși. Joaca cu păpușa are un rol foarte important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copilașului dumneavoastră. Această păpușă este modul minunat ca să ne pregătim copilașul pentru sosirea unui frățior. La ținerea păpușii, la hrănirea acesteia și în timpul întregului joc cu păpușa copilașul dumneavoastră îi imită pe adulți și învață cum să-și exprime dragostea față de alții. Cu această păpușă și prietenă unică MiniKiss adormirea va deveni mult mai ușoară.  

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor astfel că, este un cadou excepțional pentru cei mai mici copii. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, design special și aspect unic. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni35*21*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...