Set carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe şi păpuşă luminoasă Chowing în pătuţ de bebe

Detalii privind produsul

Caruselul Star Cotoons 2în1 cu bufnițe și păpuşă, care luminează Chowing este într-adevăr un set minunat de jucărie pentru a le oferi bucurie celor mai mici copii începând din clipa nașterii. Acest minunat de bebeluși corespunde celor mai înalte cerințe astfel că, este un cadou excepțional pentru bebeluși sau pentru bebelușii, care învață să umble. Jucăriile se completează prin culoare și design și acum oferim setul de jucărie la un preț avantajos. Jucăriile stârnesc atenția copiilor, îi dezvoltă abilitățile motorice și îi vor adormi într-un vis liniștit. În produsele Smoby se reflectă designul unic, sunt sigure și de calitate datorită celor mai moderne procese de fabricare. 

Carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe, 4 melodii, lumină, flori şi fluturi

Caruselul pentru pătuț, Star Cotoons este o jucărie multifuncțională pentru cei mai mici începând de la naștere. Caruselul pentru pătuț se poate fixa în siguranță cu șurub pe, marginea pătuțului și se poate regla în deplină măsură la lățimea pătuțului. Floarea strălucește într-o combinație de culori verde-albastru. Acest carusel unic pentru pătuț va fi compania cea mai bună a copilașului dumneavoastră în timp ce va reda 4 melodii diferite. După apăsarea butonului floarea luminează într-o culoare plăcută în întuneric, care va reflecta flori și stele pe, pereții camerei timp în care se schimbă culorile. Pe floare atârnă bufniţe drăguțe, care se învârt deasupra capului bebelușului. 

Bufniţele îi vor captiva atenția și îl vor adormi încet. În partea superioară a florii se află butoane pentru pornirea efectelor sonore și luminoase. Caruselul pentru pătuț funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. Caruselul pentru pătuț are o înălțime totală de 47 cm. Când este în întuneric, copilașul va avea adesea un sentiment de stres şi de frică. Dacă întâmpinaţi probleme la adormirea copilaşului, atunci acest accesoriu practic pentru camera copilului va putea fi o rezolvare posibilă. De la jucăria de adormit pentru bebeluși va dispare frica de întuneric, iar copilaşul dumneavoastră va avea vise liniștite și dulci. Figurinele fabuloase Cotoons vor linişti copilaşii şi îi vor distra înaintea somnului.

Păpuşă luminoasă cu pernă Cotoons Chowing pentru bebeluşi Smoby albastră

Păpuşa Chowing Smoby Cotoons cu lumină de noapte și muzicală cu pernă este o jucărie frumoasă pentru bebeluși. Aceasta s-a fabricat pentru cei mai mici, este recomandată de la vârsta de 0 luni. Păpușa redă melodii plăcute pentru cei mai mici copii, care îi va distra și preocupa pe bebeluși pentru un timp îndelungat. Jucăria de bebe pentru copii, păpușa luminoasă Chowing luminează și redă muzică plăcută pentru cei mici, care ajută la formarea unei atmosfere plăcute. Muzica este potrivită pentru a liniști și pentru a adormi copilașul. Aceasta este ideală pentru adormire - lumina care luminează este slabă astfel că, copilașul nu este în beznă totală. Păpușa Chowing are un design frumos, culoarea acesteia este albastră, suprafața ei este ca și perna. Păpușa care luminează pentru bebeluși, se poate porni cu butonul, care se află sub jucărie. Păpușa, Chowing luminoasă pentru copii funcționează cu baterii AA/LR6. Bateriile nu sunt incluse în ambalaj.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor astfel că, este un cadou excepțional pentru cei mai mici copii. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, design special și aspect unic.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni35*21*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...