Set carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe şi figurină broască Wabap/zebră Punky (o figurină)

Detalii privind produsul

Setul caruselului pentru pătuț Star Cotoons 2in1 cu bufinițe și figurină broască Wabap/zebră Punky (o figurină) este un set minunat de jucării pentru cei mai mici copii, începând de la neștere. Acest set frumos de jucării pentru bebeluși îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate și astfe vă puteți surprinde fără frică copilașii dvs. Setul de jucării pentru copii se asortează foarte bine între ele, atât la culori cât și la design și, în plus, este disponibil la un preț promoțional. Jucăriile din set vor impresiona copilașii dvs. la prima vedere, îi vor distra la maxim și îi vor ajuta să adoarmă mai repede. Producătorul francez Smoby combină în jucăriile sale designul original, siguranța și calitatea cu cel mai moderne procese de fabricație.

Carusel pentru pătuţ Star Cotoons Smoby 2in1 cu bufniţe, 4 melodii, lumină, flori şi fluturi

Caruselul pentru pătuț, Star Cotoons este o jucărie multifuncțională pentru cei mai mici începând de la naștere. Caruselul pentru pătuț se poate fixa în siguranță cu șurub pe, marginea pătuțului și se poate regla în deplină măsură la lățimea pătuțului. Floarea strălucește într-o combinație de culori verde-albastru. Acest carusel unic pentru pătuț va fi compania cea mai bună a copilașului dumneavoastră în timp ce va reda 4 melodii diferite. După apăsarea butonului floarea luminează într-o culoare plăcută în întuneric, care va reflecta flori și stele pe, pereții camerei timp în care se schimbă culorile. Pe floare atârnă bufniţe drăguțe, care se învârt deasupra capului bebelușului. 

Bufniţele îi vor captiva atenția și îl vor adormi încet. În partea superioară a florii se află butoane pentru pornirea efectelor sonore și luminoase. Caruselul pentru pătuț funcţionează cu 3 baterii AA/LR6, care nu sunt incluse în ambalaj. Caruselul pentru pătuț are o înălțime totală de 47 cm. Când este în întuneric, copilașul va avea adesea un sentiment de stres şi de frică. Dacă întâmpinaţi probleme la adormirea copilaşului, atunci acest accesoriu practic pentru camera copilului va putea fi o rezolvare. De la jucăria de adormit pentru bebeluși va trece frica de întuneric, iar copilaşul dumneavoastră va fi calm şi va adormi liniştit. Figurinele fabuloase Cotoons vor linişti copilaşii şi îi vor distra înaintea somnului.

Figurine Cotoons Rolly Polys Smoby broscuţă Wabap/zebră Punky pentru bebeluşi de la 6 luni

Figurina, Smoby Cotoons Rolly Polys, cu greutate sub aceasta este disponibilă  în 2  modele: broscuţa Wabap şi zebra Punky. Figurina pentru bebeluşi nu se mișcă niciodată datorită formei sale rotunde şi a greutăţii sale din interior. Aceste jucării pentru bebeluşi vor putea legăna copilul dintr-o parte în alta,  iar copilul va rămâne tot timpul în centrul greutăţii sale. Figurinele pentru copii, Cotoons redau melodii frumoase, care vor atrage instantaneu atenția copilului şi acestea vor deveni numaidecât preferatele lui.

Jucăriile, Wabap și Punky sunt un fel de animale mici din colecţia de jucării pentru bebeluşi, Cotoons. Acestea au culori frumoase, sunt din material de plastic de calitate, tare, dar totodată neted şi nedăunător sănătăţii. Înălţimea acestora este de 17 cm. Alegeţi în funcție de ceea ce vă place, modelul 1 sau 2. Cu siguranţă că, copilașul dumneavoastră se va distra foarte mult cu jucăria. Preţul este valabil doar pentru o jucărie pentru bebeluşi. Smoby este un producător franţuzesc, renumit de jucării, care fabrică jucării de înaltă calitate și unice.

Renumitul producător francez de jucării Smoby se ocupă cu producția de jucării unice și de cea mai bună calitate, prin designul și funcționalitatea lor. Acesta este liderul de piață și jucăriile sunt fabricate din plastic sigur și de înaltă calitate, care a trecut criteriile europene de calitate și îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar moale și plăcut la atingere. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația si creativitatea copiilor, impresionând fiecare copil.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni35*21*47 cm
Inaltimea produsului47 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Culoareaturcoaz
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...