Set cărucior gemene Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby şi scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn 3in1

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny gemene şi combinaţie 3 scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn este un set minunat de jucărie pentru fiecare fetiță grijulie de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior pentru păpuşi gemene Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby roz

Căruciorul, Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny este o jucărie minunată și modernă pentru păpușile de jucărie gemene și strălucește într-o nuanță plăcută de pastel-roz completat cu detalii gri și albe. Căruciorul este o jucărie ideală pentru fetițele de la 3 ani. Căruciorul sport este ideal pentru păpușile cu o înălțime de 42 cm. Roțile din cauciuc ale căruciorului sunt rezistente și de calitate astfel că, deplasarea este ușoară și confortabilă. Roțile din față sunt planetare și se rotesc la 360 de grade. Căruciorul de gemeni s-a fabricat cu o construcție din material de plastic puternic. Acesta este ușor, dar în același timp și stabil. Păpușa de jucărie este protejată în cărucior cu centura de siguranță pentru ca, în timpul călătoriei să nu cadă afară. Accesoriul practic al căruciorului de gemeni pentru fetițe este coșul din plastic, care se află în partea inferioară. Aici mămicile își vor putea depozita lucrurile mici de care au nevoie păpușile în timpul plimbării. 

Mânerul căruciorului sport este format ergonomic, iar înălțimea de la sol este de 66 cm. Căruciorul este imitația precum cea reală a unui cărucior real. Scaunele confortabile din plastic ale căruciorului pentru copii, Trio Pastel sunt acoperite cu material de calitate din textil. Căruciorul sport se poate folosi în două moduri astfel că, scaunele se pot fixa cu spatele față de, direcția de mers și cu fața spre mămică sau păpușile vor putea sta cu spatele. Fetițele adoră să se joace cu păpușa, să aibă grija de păpușa lor preferată și să o ducă la plimbare, iar cu această jucărie rezistentă vor avea grijă minunat de păpușa ei preferată timp de mulți ani. Pentru curățarea textilului vă recomandăm buretele umed. Căruciorul de jucărie este un produs franțuzesc de calitate, prin care se remarcă designul franțuzesc cu o construcție puternică. Materialul din plastic este de calitate și neted la atingere. 

Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby pentru păpuşă de jucărie triunghi cu model

Jucăria, care strălucește în triplă combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este cea mai bună alegere ca și cadou pentru fetița dumneavoastră de la vârsta de 3 ani. Combinația triplă, practică a scaunului de mașină pentru păpușa de jucărie, scaunul de masă și leagăn o vor aprecia în primul rând acele fetițe, care au grijă cu plăcere de păpușa lor de jucărie, cu plăcere o îmbracă, o hrănesc, o adorm. Avantajul jucăriei este că, oferă numeroase posibilități de, distracție pentru copilași făcând astfel jucăria mai distractivă. Accesoriul pentru păpușa de jucărie strălucește în culori minunate de pastel- în combinația de culori roz, gri și alb completând structura albă metalică. Structura jucăriei se poate folosi în două moduri-combinat cu scaunul de mașină, un scaun înalt de masă cu pult pentru luarea mesei sau va forma un leagăn. 

Scaunul de mașină de jucărie se poate folosi în timpul călătoriei astfel că, păpușa va fi în siguranță și în același timp se va transforma ușor într-unul portabil. Copii își transportă cu plăcere păpușa cu mașina, mai ales într-un scaun practic de mașină pentru păpușă astfel că, își vor putea duce oriunde cu ei păpușa lor preferată. Dacă dispuneți de cărucior Maxi Cosi & Quinny 3în1 atunci scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie îl veți putea ajuta pe structura căruciorului. Scaunul de masă Maxi Cosi & Quinny se folosește pentru hrănirea păpușii de jucărie. Înălțimea acestuia de la sol ajunge la 72 de cm. Spătarul scaunului de masă este îndeajuns de înalt. Pentru hrănirea confortabilă mica mamă poate folosi pultul pentru hrănire detașabil din plastic, care strălucește în culoare gri. Dacă păpușa de jucărie a obosit se poate adormi legănând-o în leagăn cu mișcări plăcute de balansare. Accesoriile pentru păpușa de jucărie le-au fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie este dotat cu un mâner reglabil format ergonomic. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*15*54 cm
Lungime intreaga52 cm
Inaltimea manerului de impins66 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,5 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...