Set cărucior adânc combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby și scaun de mașină pentru păpușă

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3în1 cu coș bebe și scaun de mașină este un set perfect de jucărie pentru fiecare fetiță de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby 3în1 cu coș bebe pentru păpușa de jucărie roz cu model

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny 3în1 este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil.  Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Scaun de maşină Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby pentru păpuşă roz cu model triunghi

Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie Trio Pastel de la producătorul franțuzesc Smoby este un accesoriu practic pentru transportarea păpușii de jucărie. Acesta strălucește în roz minunat, care este completat cu combinația gri și alb. Scaunul de mașină Smoby l-au fabricat pentru transportarea păpușii de jucărie astfel că, și păpușa va fi în siguranță în timpul călătoriei. Scaunul de mașină Maxi Cosi&Quinny este potrivit pentru o păpușă de jucărie de 42 cm. Partea sa din textil se poate detașa, mânerul său de împins este format ergonomic și este reglabil ca să se adapteze perfect la nevoile copilașului dumneavoastră. În partea din spate a scaunului de mașină copilașul dumneavoastră găsește o parte mică potrivită pentru depozitarea lucrurilor mici. Păpușa de jucărie nu face parte din ambalaj.

Scaunul de mașină Maxi Cosi&Quinny va transforma joaca într-adevăr într-una reală. Fetițele își vor putea duce cu, curaj în călătorie păpușa lor preferată, deoarece în scaunul de mașină păpușa va fi în deplină siguranță. Dimensiunea jucăriei  este de 32*35*47 cm. Greutatea acestuia este foarte mică astfel că, se poate transporta ușor. Folosirea acestuia este recomandată fetițelor de la vârsta de 3 ani. Fetițele îmbracă cu plăcere rolul de mamă și vor avea grijă de păpușa lor ca și de copilașul lor propriu. Cu scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie, jocurile de rol vor fi mai distractive.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Inaltimea manerului de impins66 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit bebelusilor32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...