Set cărucior adânc combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby cu scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3în1 cu coș bebeluși scaun de masă, scaun de mașină și leagăn este un set perfect de jucărie pentru fiecare fetiță de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil.  Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Combinaţie triplă leagăn scaun de maşină și scaun de masă Smoby pentru păpuşă de jucărie triunghi cu model

Jucăria, care strălucește în triplă combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny este cea mai bună alegere ca și cadou pentru fetița dumneavoastră de la vârsta de 3 ani. Combinația triplă, practică a scaunului de mașină pentru păpușa de jucărie, scaunul de masă și leagăn o vor aprecia în primul rând acele fetițe, care au grijă cu plăcere de păpușa lor de jucărie, cu plăcere o îmbracă, o hrănesc, o adorm. Avantajul jucăriei este că, oferă numeroase posibilități de, distracție pentru copilași făcând astfel jucăria mai distractivă. Accesoriul pentru păpușa de jucărie strălucește în culori minunate de pastel- în combinația de culori roz, gri și alb completând structura albă metalică. Structura jucăriei se poate folosi în două moduri-combinat cu scaunul de mașină, un scaun înalt de masă cu pult pentru luarea mesei sau va forma un leagăn. 

Scaunul de mașină de jucărie se poate folosi în timpul călătoriei astfel că, păpușa va fi în siguranță și în același timp se va transforma ușor într-unul portabil. Copii își transportă cu plăcere păpușa cu mașina, mai ales într-un scaun practic de mașină pentru păpușă astfel că, își vor putea duce oriunde cu ei păpușa lor preferată. Dacă dispuneți de cărucior Maxi Cosi & Quinny 3în1 atunci scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie îl veți putea ajuta pe structura căruciorului. Scaunul de masă Maxi Cosi & Quinny se folosește pentru hrănirea păpușii de jucărie. Înălțimea acestuia de la sol ajunge la 72 de cm. Spătarul scaunului de masă este îndeajuns de înalt. Pentru hrănirea confortabilă mica mamă poate folosi pultul pentru hrănire detașabil din plastic, care strălucește în culoare gri. Dacă păpușa de jucărie a obosit se poate adormi legănând-o în leagăn cu mișcări plăcute de balansare. Accesoriile pentru păpușa de jucărie le-au fabricat pentru păpușa de jucărie cu o înălțime de 42 cm. Scaunul de mașină pentru păpușa de jucărie este dotat cu un mâner reglabil format ergonomic. 

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...