Set cărucior adânc combinație Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3in1 Smoby cu scaun de masă, scaun de maşină şi leagăn

Detalii privind produsul

Căruciorul Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny 3în1 cu coș bebeluși scaun de masă, scaun de mașină și leagăn este un set perfect de jucărie pentru fiecare fetiță de la vârsta de 3 ani. Jucăriile se completează în culoare și design, îi vor distra pe copii pentru un timp îndelungat. Jucăriile  vor avea un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor, dezvoltării fanteziei și imaginației.  Setul de jucărie se poate achiziționa la preț avantajos astfel că, veți putea și economisi. În produsele Smoby se reflectă designul franțuzesc și calitatea unică, care va cuceri inima fiecărui copilaș. Setul de jucărie este potrivit pentru distracția în comun a mai multor copii. 

Cărucior adânc şi sport Trio Pastel Maxi Cosi&Quinny Smoby

Căruciorul de jucărie, Smoby Trio Pastel Maxi&Quinny este o jucărie minunată, care se poate folosi în 3 moduri: ca și un cărucior adânc tradițional, cărucior sport buggy sau coș bebe, care separat se poate folosi și ca un pătuț. Căruciorul pentru fetițe strălucește în culorile atractive roz și gri și este decorat cu un tiv alb, care o va fascina pe fiecare bonă sau mămică de la 3 ani. Acesta este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare fetiță, care are grjă cu plăcere de păpușa ei preferată ca și de un copilaș adevărat. Căruciorul Smoby va face posibilă plimbarea păpușii în aerul curat, adormind-o legănând. Căruciorul este potrivit pentru păpușa de jucărie cu 42 cm. Pentru siguranța păpușii de jucărie în partea de șezut a căruciorului se află centura de siguranță. Scaunul din plastic confortabil este acoperit cu un material special textil.  Acesta rulează pe roți din cauciuc, prima sa roată dublă este foarte puternică asigurând astfel stabilitatea și folosirea ușoară a căruciorului. Prima roată a căruciorului se poate roti la un unghi de 360 de grade astfel că, manevrarea acestuia este într-adevăr confortabilă. Modul sport al căruciorului se poate poziționa vertical și astfel așezând coșul de bebe se va transforma rapid într-un cărucior adânc. 

Caracteristici

  • Cărucior minunat de jucărie 3în1
  • Cărucior adânc, buggy și coș de bebe
  • Jucărie multifuncțională
  • Nuanțe plăcute pentru fetițe 
  • Recomandat de la vârsta de 3 ani
  • Potrivit pentru păpușa de jucărie 32-42 cm 
  • Roți din cauciuc
  • Combinația structurii metalice puternice și materialului din plastic 
  • Produs franțuzesc de calitate

Scaun de masă și scaun de mașină sau leagăn Powder Pink Maxi Cosi&Quinny Smoby combinație triplă cu centură de siguranță

Scaunul de masă cu scaun auto și leagăn Powder Pink din ediția Maxi Cosi & Quinny de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie grozavă cu 3 combinații care va încânta toți copilașii și în special fetelor de la vârsta de 3 ani. Când au grijă de păpușa lor preferată, folosesc un scaun de masă cu o înălțime de 72 cm pentru a hrăni păpușa, apoi ajustează pur și simplu scaunul într-un leagăn confortabil, în care își pot legăna păpușa și să pună la somn după un prânz gustos. Atunci când călătoresc, aceștia se pot baza și pe un scaun auto cu mâner ergonomic, astfel încât să poată să-și transporte păpușa în mașină, în timp ce este protejată și de o centură de siguranță împotriva căderii. Accesoriul multifuncțional este conceput pentru păpuși cu înălțimea maximă de 42 cm.

Combinația dintre scaunul de luat masa, scaun auto și leagăn este realizată din materiale de plastic de înaltă calitate și rezistente, construcția metalică de cea mai bună calitate permite copiilor o manipulare ușoară în timpul jocului zilnic cu păpușă. Designul delicat roz cu o construcție întunecată arată elegant și atemporal, cei mici se vor îndrăgosti instantaneu de el. Diverse alternative la utilizarea accesoriului pentru păpuși le oferă copiilor o plăcere mai mare a jocului și o experiență și mai realistă. Fetele vor fi încântate nu doar să se joace de-a mama, ci să aibă grijă de păpușa lor ca și de proprii lor copii. Ei își dezvoltă jucăuș abilitățile de comunicare, abilitățile motorice, sentimentele și simțul îngrijirii. Păpușa nu este inclusă în pachet.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care strălucesc într-un design de calitate și unic și funcționalitate. Jucăriile producătorului lider pe, piață se fabrică din material de plastic de calitate și nedăunător sănătății, care corespund standardelor de calitate europeană. Jucăriile Smoby se fabrică din materiale de plastic puternice, stabile, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni52*39*66 cm
Inaltimea produsului66 cm
Dimensiunile ambalajului34*20*53 cm
Lungime intreaga52 cm
Înălțimea mânerului66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,0 kg
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...